yoyo_man Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 (editat) Dat fiind că în sfârșit am terminat cu înmatriculatul îmi prezint "noua" mobră: Honda Hornet 900 (numită 919 in SUA), an 2004, 22000km (normal că reali), achiziționată de la renumiții frați Biriș. Arată bine estetic și mecanic, urmează reviziile normale, ulei, filtre, lichide etc. I-am luat și un set de crash-paduri și am dat deja foc unui suport de număr autohton care e de cacao, așa că am găurit numărul. Urmează un schimb de cauciucuri deși au uzură cam 10% însă Dot 2007. Impresii despre ea mai încolo după ce apuc să mă și plimb cu ea. Cam atât pe moment. Asfalt uscat tuturor. Editat Aprilie 8, 2015 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stokerel Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 Drumuri bune sa ai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 frumoasă...dar nici la asta nu i-au pus indicator de benzină?...și suge ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 8, 2015 Autor Share Postat Aprilie 8, 2015 (editat) @stokerel: Merci, la fel si tie. @MAN!AC Nu, doar bec, ma bucur ca il are si pe acela, nu prea imi placea ideea de robinet cu res-on-off. Cat priveste consumul...vom vedea, parerile pe net sunt impartite p.s. numai mie mi se pare ciudat ca, cu toate ca e pe injectie, are soc manual? Editat Aprilie 8, 2015 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seherezadul Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 Foarte frumoasa. Mult noroc sa ai la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 Frumoasa ! Îmi fug ochii dupa una de genu de mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 bestiala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 Și a mea e pe injecție și are un fel de soc. N-am nici eu indicator de benzina doar un bec . Detalii. Sa ai parte de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 p.s. numai mie mi se pare ciudat ca, cu toate ca e pe injectie, are soc manual? Sa o stapanesti sanatos. 636 03-04 functioneaza pe acelasi sistem vis-a-vis de soc, probabil mai sunt si altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stokerel Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 Nu cred ca este soc propriu-zis ci un "fast-idle"...dar efectul ar trebui sa fie acelasi, cresterea turatiei motorului la relanti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 felicitari! sa te duca si aduca acasa sanatos! vezi ca e rea daca o gadili am vrut una deasta anu` trecut si am testat-o o perioada... e rea, nu prea latra si nici nu scoate dintii ... doar te musca de poponet cand nu te astepti ... asta daca ii dai in goarna ca dementu` ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 Tot de la biris am luat si eu cateva mobre si am fost si inca sunt multumit. Legat de km,cine stie.... Ultima mobra a venit cu 28000 km din italia si evident ca nu am crezut ce scrie acolo. Singurul semn dubios a fost ca avea cauciucurile din 2004 si palcutele de frana de pe fata si spate erau originale,marca mishimoto(lucrul asta il poate comfirma patrick de la ambulanta moto). Sa te bucuri de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 8, 2015 Autor Share Postat Aprilie 8, 2015 Nici nu m-a interesat numărul de km, după discuri, foot pegs, manșoane, sea, etc par reali și îmi place sa cred ca sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 (editat) bre, mobra arata bini di tat . poate ne mai pui si alte poze cu ea. destul de putine pe la noi. 900-le a fost pe lista mea de optiuni , dar am ales FZ6-le cu sufletu' ca sa zic asa 2 amici de-ai mei care au calarit asa ceva , cica sa ai mare grija cum deschizi gazul. 900-le nu e 600-le . iti cam intinde mainile . acu bine, nu stiu ce-ai calarit pana acum, poate esti obisnuit cu astea mai naravase. s-o stapanesti sanatos ! ai luat ceva misto . Editat Aprilie 8, 2015 de finu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 8, 2015 Autor Share Postat Aprilie 8, 2015 (editat) Merci de urări, numai bine și vouă. Să nu ziceți că sunt zgârcit Editat Aprilie 8, 2015 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Disturber Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Si la Honda VFR 800 Fi din 1998 avea soc manual...tot injectie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
on-x Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Felicitari! Sa o stapanesti sanatos si... Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanT Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Si GSX-R K1, K2, K3 au soc manual si injectie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 9, 2015 Autor Share Postat Aprilie 9, 2015 Se pare că o grămadă sunt așa atunci , eu m-am dat mai mult cu motociclete pe carburație. Mulțumesc de urări. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomy Hornet Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Gsxr de 750 și cel de 1000 din 2003 numai are soc manual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Ionita Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Frumoasa !! Sa o porti sanatos si sa te duca pe carari de vis .Am acelasi moto,vad ca ai tot ce e original pe ia,cea ce e bine,si arata super intretinuta.E un motor care se comporta brici,la demaraje e trasnet,cu acceleratia trebuie sa te comporti fin (cum ai atinge cu o pana),altfel sa te tii bine.Ce pot sa mai spun,consum 5,5 ,depinde cum mergi,pe unde mergi,cu 15,5 litri(plinul facut 19l,pana la becul rosu-rezerva-3,5l),am parcurs 293km,oras,drum intins,drum virajat munte(Sucevita-Palma).E robusta,frana fata super,spate modesta,ciclistica buna,ca minus,la peste 120km cam bate curentul in casca,dar na... e naked.I-am modificat si eu suportul la numar,m-as gandi sai schimb ghidonul,cu unul mediu,dar nu sunt decis.Motorul ireprosabil,cutia de viteze robusta, impecabila.Inca mai sunt in teste cu ea,sa auzim de bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
awbdan Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 S o stapanesti sanatos si sa avet grija unul de celalat. Motorul e un pic cam traznit, trage de rupe, daca ai scapat mana in gaz te lasa in urma ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 10, 2015 Autor Share Postat Aprilie 10, 2015 Merci de urări. La fel și vouă. Hai că încet ne strângem câțiva » Post actualizat in 20 Apr 2015 12:26 Schimbat azi ulei si filtre, Motul 7100. » Post actualizat in 23 Apr 2015 11:34 Thursday ride... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Vezi ca numaru ala nui ok Nu se ascunde bine sub codita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 23, 2015 Autor Share Postat Aprilie 23, 2015 Ma gandeam sa il impaturesc.... » Post actualizat in 17 May 2015 17:42Am participat azi pe circuitul Vik de la Arad la un fel de "track day" asa ca i-am facut consumul cu metoda plin-plin. Deci Oradea-Arad 110km plus 40 pe circuit cu un consum de 6.5% iar la intoarcere doar extra-urban Arad-Oradea mers destul de tare cu 2 reprize cu 2 in fata consum 5.45%. Eu zic ca e bun, nu ca ar conta dar macar sa pot sa imi socotesc o autonomie la turele mai lungi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate