AdrianAdy Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 ) si mie imi face placere sa ies cu tine ) de fapt cu toata lumea ..cu gazul nu e nimic important (doar ca daca nu aveam eu bricheta invatam sa facem focul cu 2 pietre ca sa fumam) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Corect! )) » Post actualizat in 14 Sep 2015 11:58 Sau dadea Kalashnikov cate un rateu din tobele alea... Si gata flacara.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 multam pt pose. Diseara le incarc si eu. de obicei eu am bricheta, briceag survival, sarma etc. Ieri n-aveam bricheta. Bine ca n-am ramas in camp, dar semnalizam cu mobra si ne gaseau. Cand da rateuri pe decelerare prin sate, mai spare care unu cu furca/ topor. Ori incepe razboiul ori se opresc din treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Bre Mihai, cand ai trimis poznele sigur nu a dat cu virgula? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 (editat) Nu, si mie mi-a facut la fel cu pozele celorlalti, abia acum pe seara am prins o "fereastra" si le-am descarcat. » Post actualizat in 14 Sep 2015 17:38 Dar ar fi bine de stiut daca n-a mai reusit nimeni sa le descarce, ca nu-mi cade mina sa le mai pun inca o data! Editat Septembrie 14, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 (editat) am incarcat si eu pozele si acum incarc filmuletele care-s mai mari, revin cu pm. Daca am omis pe cineva, sau nu merg linkurile ca am folosit copy paste, asta e ... (bine dati-mi PM) Filmuletele nu-s prea reusite din cauza hamului - nu vedeam la ce unghi filma. Prindere am pe alta casca. Inca le incarc si revin - poate vreti sa vedeti cum arata ghidonul meu. Pun si 3 poze variata web pentru cei care mai dau pe aici @Ribo - din pacate nu aveam cum sa te ajutam. Eu am avut lantul rupt in mers, mi-am schimbat sprocket carierul ca-mi stricase prezoanele si piulitele. Ai procedat bine, siguranta pe primul plan. Editat Septembrie 14, 2015 de Kalashnikov545 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Hugs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Stiu , deaia v am zis sa mergeti ca era singura varianta sa raman , bine ca s a intamplat acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Pozele si mai ales filmarile de la mine (1080p). Este o arhiva din 4 parti: 1. http://we.tl/sY2SeBpSGF 2. http://we.tl/f4P6F4YpjJ 3. http://we.tl/x1mMJvArBB 4. http://we.tl/MvthaVhaJt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 (editat) Ne facem de ris in direct? sau iese ceva cit de cit digerabil, spune-o acum, ca pina descarc si vad eu filmele alea se face dimineata. » Post actualizat in 14 Sep 2015 21:19Si tacerea este un raspuns ..... sa fie clar pentru toti colegii care le descarca - eu filmam. Editat Septembrie 14, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Nuuu ne facem de ras ! Sincer nu am avut timp sa le trimit la fiecare in parte dar sa vada toti ce au pierdut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 multumim gabi_papi, le-am descarcat si vazut, foarte frumos ne-ai prins pe toti. Doar cu drumurile "ne" facem de ras, dar eu nu ma pot plange Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 (editat) Multam' si eu Gabi, m-ai tinut pina la 3 dimineata! Ai prins cam tot ce vroiam eu de la o filmare, nu stiu de ce aveam o vaga banuiala ca merg ca o ciuboata .... acum nu mai am nici o banuiala - sint sigur! Ma bag la treaba, ca trebie sa fac bani de gaz pina vineri ..... Editat Septembrie 15, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianAdy Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 eu m-am chinui aseara 30 d min sa descarc din poze si nici macar 1 nu am reusit )) ... dar diseara o sa stau pana dimineata daca e nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 eu le-am descarcat dar n-am apucat sa le vad ep toate . Frumos oricum » Post actualizat in 16 Sep 2015 20:31Fugim in weekend ? am ,lant si ulei noi noute )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 /index.php?/topic/731595-o-zi-pe-curbe/&do=findComment&comment=4054350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 (editat) Am vazut, dar parca nu m-as da tot pe acolo (+ ca am mobra mica si ii incetinesc pe baieti). Hai sa va arat ce puturosi sinteti la intoarcere ........ daca nu incetineam, filmam padurea, ca dupa voi m-ati fi lasat sa ajung eu primul in calvarul care se cheama Bucuresti ..... ce baieti buni sinteti! http://we.tl/Evg5qNPZK1 Editat Septembrie 17, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Multam de filmare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3rsu Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Se face vreo tura maine, sau ma alipesc grupului numeros care se duce spre Cheia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Alta mai buna nu prea mai stiu. ) Cred ca ai putea sa alegi din cele enumerate de colegi mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Simbata sau duminica ne bagam si noi la o Sighisoara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Yup. Plus oprire la Rupea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 (editat) Eu sint pentru vizitat locuri cind avem timp ..... vreme frumoasa sa fie. Editat Octombrie 14, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 (editat) Nu cu vizitat, daca nu e timp, cu tras dreapta pt. "o tzigara". Ramane sa vedem cu vremea. Editat Octombrie 14, 2015 de LexDee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 Miine sau poimiine? - am fost azi pe afara ..... o placere. Merg de plimbare ca mi-a venit doar un cauciuc (fata). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate