trifanandreidaniel Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 (editat) Salut! Va postez niste clipuri pe care le-am facut vara trecuta in vacanta la piatra neamt Editat Aprilie 19, 2015 de trifanandreidaniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trifanandreidaniel Postat Aprilie 19, 2015 Autor Share Postat Aprilie 19, 2015 Salut! Va postez un clip pe care l-am facut vara trecuta la bunici in piatra neamt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trifanandreidaniel Postat Aprilie 19, 2015 Autor Share Postat Aprilie 19, 2015 Vara trecuta am fost la tara pe la bunici cu motorul, si m-am gandit sa fac un filmulet cu ce am filmat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 frumos numa buna mobra pentru drumurile alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 M am uitat la videoclipul postatat de tine ... Se taie padurea in draci si prin partile alea ..pacat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata84 Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 prea tare videoclipul,ai ce vedea pe acolo...spor cu mobra si la mai multe filmari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 misto, dar nefiind din zona nu pot localiza cat de cat traseul, lasa o descriere ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 Cat are la bord? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilea Alin Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 Super filmuletul:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 "am mancat!" » Post actualizat in 20 Apr 2015 13:16mersu dupa tren e smecher, nu trebuia fast forward » Post actualizat in 20 Apr 2015 13:18unul din cele mai smechere filmulete pe care le-am vazut. nici prea lung, nici prea scurt, editat, etc. treaba facuta calumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 chiar misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 mi-a pus un zambet pe buze! in 4min se vede esenta "la tara"faza cu ai mancat este un clasic absolut.. desi nu te cred ca esti cam lihnit tu asa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trifanandreidaniel Postat Octombrie 25, 2015 Autor Share Postat Octombrie 25, 2015 » Post actualizat in 25 Oct 2015 08:31ahhh stati ca l-am mai postat o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Octombrie 25, 2015 Share Postat Octombrie 25, 2015 frumos mai asteptam si alte postari. Bafta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Octombrie 25, 2015 Share Postat Octombrie 25, 2015 Ti-ai pus in gand sa ii chinui pe bietii tarani si bietele animale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Octombrie 25, 2015 Share Postat Octombrie 25, 2015 Lasa ca se linisteste cand ia o copita in cap de la vreo vaca sau vrun cal. Am mai vazut cazuri de asa curajosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trifanandreidaniel Postat Octombrie 26, 2015 Autor Share Postat Octombrie 26, 2015 Ti-ai pus in gand sa ii chinui pe bietii tarani si bietele animale? eram cu ei ma, mergeam la gratar impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate