Sabin Manciu Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 (editat) Stie cineva ceva, poze, detalii mai multe? Pavel Eduard. EDIT! Prea suparat sa mai pot scrie corect. Editat Aprilie 21, 2015 de Sabin Manciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RenameYourself Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Pavel Eduard il chema pe baiat. Din ce am citit pe Facebook,accidentul s-ar fi produs in Bucuresti si ca el ar fi fost de vina. Nu stiu daca e vorba de o coliziune cu alta masina sau pur si simplu o greseala de a lui. Nu stiu mai multe,nici daca informatiile astea sunt corecte. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 da, pe profilul lui de facebook, prietenii au postat condoleante. avea 20 de ani. Din poze nr moto pare a fi B 219 BUD. Pacat de baiat, era tanar. Sincere condoleante Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 RIP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 "A inceput sezonul" ,ochii in 4 si gazul deschis la jumate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Din ce vad pe-aici majoritatea care gresesc asa grav au intre 18 si 25. Ar trebui sa le dea de gandit... RIP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Dumnezeu sa-l ierte! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 20 de ani ... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! :rose: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady2inkubus Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Dumnezeu sa-l ierte! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilea Alin Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Din ce vad pe-aici majoritatea care gresesc asa grav au intre 18 si 25. Ar trebui sa le dea de gandit... RIP Da,majoritatea au intre 18-25 de ani...si cu toate astea inca mai sunt persoane care sustin ca legea cu permisul pt A la 24 de ani e o prostie...Dumnezeu sa-l odihneasca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Daca n-a fost vitezana, e din cauza varstei ...maxim. Asta in conditiile in care nu se stie cauza accidentului sau alte detalii. Odihneasca-se in pace! Nu il putem judeca, nu incape in atributia noastra. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Pe fb are poze cu gsr600 Chiar nu stie nimeni ce s-a intamplat ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razv23 Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Este un fost coleg de clasa al unei cunostinte. Din cate am inteles, baiatul avea crize de epilepsie, si e probabil sa se fi intamplat asta in timp ce conducea. Condoleante. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doxasit Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Hristos a inviat! Dumnezeu sa-l odihneasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psyche Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 daca esti epileptic ai voie sa ai permis doar daca in decurs de 5 ani de monitorizare, nu ai mai suferit nicio criza dar chiar si asa este un risc mare pe care ti'l asumi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 Asta e accidentul? http://www.giurgiuveanul.ro/stiri/accident-cumplit-de-motocicleta-tanar-murit-pe-loc/ Pai daca suferea de epilepsie, cred ca a semnat la vizita medicala pe fisa, ca declara pe proprie raspundere ca nu sufera de asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 Este un fost coleg de clasa al unei cunostinte. Din cate am inteles, baiatul avea crize de epilepsie, si e probabil sa se fi intamplat asta in timp ce conducea. Condoleante. Daca asa e cazul, bine naiba ca inconstienta lui n-a facut si alte victime. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian94 Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 Sa va spun eu ce s-a intamplat, sa terminati cu toate speculatiile si cu toate prostiile. Baiatul nu avea absolut nici o problema psihologica, nu a avut niciodata nici o problema de genul. Totul s-a intamplat din neatentia lui deoarece a depasit o duba si nu a mai apreciat distanta pana in curba si s-a izbit de o podisca de beton. Ambulanta a venit foarte tarziu, chiar daca spitalul se afla la doar 10 km distanta. Cand au sosit nu s-a mai putut face nimic, doar sa se costate decesul. Va rog sa nu mai faceti tot felul de speculatii daca nu stiti despre ce e vorba. Odihneste-te in pace, Pavel Eduard Stefan!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate