gustave Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 caut pasager pentru mers cu motorul la mare cu care să împart benzina. eu merg la tuzla, pot să iau pe cineva maxim până în costinești plecarea vineri nu contează ora, întoarcerea duminicăam un costum în plus (geacă și pantaloni) pentru o călătorie plăcută din păcate nu am a doua cască nici de unde să împrumut una. înseamnă că trebuie să vii cu ea de acasănu o să mergem pe o roată sau chestii, dar oricum o să fie mult mai mișto decât cu mașinapromit să tac din gură aproape tot drumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Sigur nu ai omis un "ă" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 e destul de restransa aria celor care vor raspunde, oricum, daca nu s-a omis acel "a" la final ) Dar tind sa cred ca sunt si pt asta doritori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Crezi tu ca o sa vina cineva care nu te cunoaste cu tine ? Cu atat mai putin sa fie pasagera . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 (editat) Si maxim pana in Costinesti, sa nu incomodeze prea mult. Restul cu maxi-taxi. Pff, si daca se strica mobra pe drum ce faceti? Impartiti de-o bujie, un releu acolo? Te iau eu pasager mocca. Dar merg cum vreau eu. Nu am mai mers cu pasager dar am mers cu bagaje mari... daca nu te foiesti cred ca e ok... Editat Aprilie 29, 2015 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 "Dar merg cum vreau eu." Adică ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 (editat) "Dar merg cum vreau eu." Adică ? nu o să mergem pe o roată sau chestii, dar oricum o să fie mult mai mișto decât cu mașina Adica asa. Intr-o roata nu stiu sa merg dar "sau chestii" se gaseste... se vede ca sunteti "noi"...au fost topicuri din astea,duzina.trebuia sa fiti imuni acum. si pana la urma ce-i rau in asta? mai ai cu cine bea o cafea,mananci un "sangvish".. ps:la mishtouri nu prea va pricepeti... Bine mah, fii tu spiritual atunci » Post actualizat in 29 Apr 2015 17:51 Verifica joja...joooojaaaa /index.php?/topic/285780-joja-la-ulei/ Editat Aprilie 29, 2015 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumilica Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Pacat ca nu exista site 2pe2roti.ro dar in rest exista 4inmasina.ro si blablacar.ro. Verifica daca poti alege 'yamaha' cand specifici ce masina ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gustave Postat Aprilie 29, 2015 Autor Share Postat Aprilie 29, 2015 culmea e că am găsit haha ba chiar, pe logica primului venit primul servit, a trebuit să refuz o pasageră. pentru jakk: și mie mi se pare ciudat, mai ales atunci când pleci singur la mare din cauză că gagica ta preferă să meargă cu mașina. probabil din cauză că mă cunoaște mai bine decât cei care s-au oferit (așa spune ea) am găsit pe facebook pe carpooling. am făcut cont și la 4înmașină și a mers să trec yamaha(nu era dropdown, scriai tu acolo) dar nu am mai apucat să postez Te iau eu pasager mocca. Dar merg cum vreau eu. Nu am mai mers cu pasager dar am mers cu bagaje mari... daca nu te foiesti cred ca e ok... aș fi mers poate dacă vedeam mai devreme și dacă nu-ți era incomod să mă lași în Tuzla măcar pentru că nici eu nu am mers niciodată ca pasager faza e că nu știu dacă mă așteptam să găsesc, în nici un caz așa repede dar ar trebui să existe ceva de genul ăsta cum e carpooling pentru moto sunt sigur că sunt și pasageri și șoferi o grămadă care s-ar băga cu plăcere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinR6 Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Dar unde mai e placerea pilotatului? Doar pentru cativa zeci de lei sa iti iei pasager... Parerea mea, nu merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Foarte tare. Nu credeam ca o sa reusesti, dar uite ca a meritat sa incerci. Esti sigur ca pasagerul/a stie ca merge cu motorul si nu cu masina? faza e că nu știu dacă mă așteptam să găsesc, în nici un caz așa repede dar ar trebui să existe ceva de genul ăsta cum e carpooling pentru moto sunt sigur că sunt și pasageri și șoferi o grămadă care s-ar băga cu plăcere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gustave Postat Aprilie 29, 2015 Autor Share Postat Aprilie 29, 2015 și nu, nu am mâncat nici-un ă. corectitudinea politică s-a exclus singură din motive de liniște. regate mai mari au căzut din cauza unor probleme de semantică cât despre pilotat: pasagerul nu mă încurcă așa tare mai ales atunci când 80% din drum e drept și foarte aglomerat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 (editat) Pasagerul...oare nu se gandeste ca totusi isi lasa viata in mana unui conducator? e un motor....mare protectie nu ai. si practic, viata ta e in mainile bikerului. Eu cand ies din casa fac o cruce mare sa-mi lumineze mintea cel de sus, ca doar eu sunt singurul meu protector. dar sa ma duc cu altcineva, doar ca pasager, fie si 100 km drepti, liniari, ca-n palma, etc....mare curaj :) Bine ca ai gasit. Rolul topicului a fost atins. Editat Aprilie 29, 2015 de SuzukiRf600R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate