yonustelystu1992 Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 bmw facut praf in fata...motocicleta aproape nimic...baiatul si fata de pe motor dureri de spate si cam atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 Bine ca au scapat doar cu atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonustelystu1992 Postat Mai 5, 2015 Autor Share Postat Mai 5, 2015 (editat) cocalarul cu bmw a sarit la bataie....masina este praf acum datorita studentilor:))))...iau facut masina praf lu ala, geamuri, bara spate, aripi Editat Mai 5, 2015 de yonustelystu1992 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 Nu exista foto la telenovela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonustelystu1992 Postat Mai 5, 2015 Autor Share Postat Mai 5, 2015 sunt pe telefon....le urc cand ajung la laptop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 E oare asta primul accident cu reporter motociclist la fata locului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 Mobra era cumva un gsxr negru-galben? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonustelystu1992 Postat Mai 5, 2015 Autor Share Postat Mai 5, 2015 (editat) yamaha thundercat....fata e la spital nu are mare lucru...am inteles ca a venit motorul peste un baiat care era pe trecere si ala este mai avariat..pe la picior ceva...sofer beat a fugit de aici » Post actualizat in 05 May 2015 20:43 povestea suna cam asa sa inteleaga toata lumea...sau luat vreo 3 la intrecere cu masinile, aproape de trecere motociclistu mergea incet ca erau pietoni si cocalarul cu bmw cand a vazut nu a mai putut frana si i-a lovit in plin....am inteles ca ar fi vrut sa fuga si si-a luat si o mama de bataie plus masina facuta praf,vreo 100m de frana si nu exagerez....ORICUM SOFERUL A FUGIT DE LA ACCIDENT SI ISI ASUMA UN ALT DROGAT RESPONSABILITATEA...AMBII ERAU PRAF » Post actualizat in 05 May 2015 21:08 bmw facut praf in fata...motocicleta aproape nimic...baiatul si fata de pe motor dureri de spate si cam atat » Post actualizat in 05 May 2015 21:10 yamaha thundercat....fata e la spital nu are mare lucru...am inteles ca a venit motorul peste un baiat care era pe trecere si ala este mai avariat..pe la picior ceva...sofer beat a fugit de aici » Post actualizat in 05 May 2015 20:43 povestea suna cam asa sa inteleaga toata lumea...sau luat vreo 3 la intrecere cu masinile, aproape de trecere motociclistu mergea incet ca erau pietoni si cocalarul cu bmw cand a vazut nu a mai putut frana si i-a lovit in plin....am inteles ca ar fi vrut sa fuga si si-a luat si o mama de bataie plus masina facuta praf,vreo 100m de frana si nu exagerez....ORICUM SOFERUL A FUGIT DE LA ACCIDENT SI ISI ASUMA UN ALT DROGAT RESPONSABILITATEA...AMBII ERAU PRAF » Post actualizat in 05 May 2015 21:08 » Post actualizat in 05 May 2015 21:13 la accident au contribuit foarte mult oamenii care erau in zona si iau dat bataie soferului, deasta arata in halul ala masina.....zici ca a fost rasturnata:))) Editat Mai 5, 2015 de yonustelystu1992 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 Deci cocalarul a fost batut sau a scapat?amenda+bataie +eventual bmw in dambovita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 Slab, triple, faruri, cauciucuri au scapat, nici macar portierele nu sunt date peste cap ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 Da' T-Cat-ul a patit ceva? ca mie-mi pare neatins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 Mda. S-a discutat degeaba jdemii de pagini despre accidentul din Covasna. Turma de acolo era formata din tzigani analfabeti. Dar aici? Studenti, viitorul luminos al tarii... acelasi comportament de turma, aceeasi ingustime in gandire Aplaudati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 Sa stai tu capra cand vine coca si face accident pentru ca facea curse ilegale pe strada La Covasna e cu totul si cu totul alta poveste, daca nu ai fost in stare sa pricepi mai incearca sa citesti o data alea jdemii de pagini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Alalta ieri seara (in jur de ora 20:00) am avut drum pe strada care trece pe langa regie si Dambovita (nu stiu numele).. e jale mare acolo.. unu cu un seria 3 ii dadea numa forja de scartia si roata de rezerva, printre masini si oameni.Restul cu masinile se comportau iarasi destul de animalic.. taxiurile mergeau regulamentar Cam de ocolit zona aia ca observ ca este populata numa de zmeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 unu cu un seria 3 ii dadea numa forja de scartia si roata de rezerva, printre masini si oameni. Zilele trecute trec si eu pe la service-ul unui prieten sa fac programare pt. masina maicamii la un consult. Tot acolo, se baga cu mine in vorba un mini-coca, cat o flegma mai sanatoasa. Sub 18 ani. Venise cu amicul lui, un coca mai in varsta, ochi injectacti, grasun, alb la fata cu vreo 2 floci pe mufa, cu un e36 din asta. Si se laudau ei cum faceau ei 'gogosele' cu galeata aia de rugina si cum s-a rupt cardanul si au ramas in mijlocul strazii... Sa vezi cu ce pasiune vorbeau si cum se citea fericirea in ochii lor... Astia sunt oameni simpli si e bine sa te feresti de ei. Mai nasol cand te gasesc ei, fara sa ii cauti => exact chestia din primul post Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonustelystu1992 Postat Mai 6, 2015 Autor Share Postat Mai 6, 2015 Deci cocalarul a fost batut sau a scapat?amenda+bataie +eventual bmw in dambovita batut si dracu stie ce s-a mai intamplat dupa ca am vazut ca dadea altu declaratii ca ar fi fost la volan...» Post actualizat in 06 May 2015 06:02 Mda. S-a discutat degeaba jdemii de pagini despre accidentul din Covasna. Turma de acolo era formata din tzigani analfabeti. Dar aici? Studenti, viitorul luminos al tarii... acelasi comportament de turma, aceeasi ingustime in gandire Aplaudati a vrut sa plece si era sa mai loveasca cativa...tu cum procedai?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata84 Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 batut si dracu stie ce s-a mai intamplat dupa ca am vazut ca dadea altu declaratii ca ar fi fost la volan... » Post actualizat in 06 May 2015 06:02 a vrut sa plece si era sa mai loveasca cativa...tu cum procedai?? Ii facea loc sa treaca presupun... » Post actualizat in 06 May 2015 06:19 Ii facea loc sa treaca presupun... +ca poate se scuza ca a aparut in calea lui... Unii numai de bataie stiu,si cu aia se obisnuiesc poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 macar i-au dat-o bine? ce de rahat, sa-ti vezi de treaba ta si sa te ia pe sus cocalaru cu cazanul lui bmw. rupt in bataie merita si tinut cu capu in jos sub apa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonustelystu1992 Postat Mai 6, 2015 Autor Share Postat Mai 6, 2015 macar i-au dat-o bine? ce de rahat, sa-ti vezi de treaba ta si sa te ia pe sus cocalaru cu cazanul lui bmw. rupt in bataie merita si tinut cu capu in jos sub apa. buna dar de scurta durata:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Iar facem pe mironositele? Daca nu intervine nimeni o bagam pe aia cu ,,Asa e Romania domle. Te taie in plina strada si nu se baga nimeni'' Cand se implica trecatorii...hop, nu violenta este raspunsul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Un E36 cu placute de Romania, mai rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonustelystu1992 Postat Mai 6, 2015 Autor Share Postat Mai 6, 2015 Un E36 cu placute de Romania, mai rar )))))) exact asta spuneau toti....wooow bmw vechi cu numere de Romania....ce ciudat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Un E36 cu placute de Romania, mai rar Sunt multe asa,dar nici unul nu e pe numele proprietarului... Cunost fenomelul pentru ca si eu am experimentat asa ceva cu asemenea masini. Eu macar ma duceam seara in parcare la auchan,metro,carrefour si imi faceam de cap.In trafic mergeam ca melcul si nu acceptam provocarile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Undeva e de inteles - legea si taxele nu tocmai incurajeaza sa treci actele pe numele propriu. Daca nu as fi luat masina (benve, numere Romanesti) inainte sa fie taxa de mediu, nu stiu cum as fi facut. Ca apoi la modelul meu taxa era spre 20.000 de euro. In varianta actuala ar fi cam 1200 de Euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate