Contabil Postat Iunie 21, 2015 Autor Share Postat Iunie 21, 2015 Ce sa zic, altii mai de treaba ca voi nu gasesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 Maine e cu soare si temperatura e cum ii place motociclistului.... locul si ora va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 22, 2015 Autor Share Postat Iunie 22, 2015 Aceleasi date , daca nu va deranjeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doxasit Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 Salutare ! Va astept in Petromul din vama ca si data trecuta ( adica ajung inaintea voastra cu 2 min!) si platesc eu trecerea podului spre Ruse ( ca tot e gratis pt moto!). Ce sa mai, m-ati facut fericit; abia astept sa zbarnaim iar prin Bulgaria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 Aveti grija cum "cititi" harta aia, OZN nu e pe Shipka. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 @mentalist E pacat sa ajungi acolo si sa nu o iei pe Shipka. Mai ales ca venim dinspre Gabrovo. "OZN-ul este pe Shipka" era mai mult in ghilimici. Era un punct de reper pentru prognoza meteo din acea zona. Oricum, multumim pentru head's up. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 @mentalist E pacat sa ajungi acolo si sa nu o iei pe Shipka. Mai ales ca venim dinspre Gabrovo. "OZN-ul este pe Shipka" era mai mult in ghilimici. Era un punct de reper pentru prognoza meteo din acea zona. Oricum, multumim pentru head's up. harta.jpg Ok, n-am vazut "ghilimelele" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 Sory baieti eu nu pot tura asta, ca merg la Bmw camp la Sibiu la sfirsitul saptamanii 3zile si daca mai lipsesc inca o zi de acasa dorm pe mobra si mananc pistoane. Asfalt uscat si distractie placuta sa aveti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 Pe data viitoare. Have fun in Sibiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 22, 2015 Autor Share Postat Iunie 22, 2015 Zile frumose sa ai adisis! » Post actualizat in 22 Jun 2015 12:33Am vazut ca ai citit pe aici, daca vroiai/ puteai sa vi stiam ca n-ai nevoie de invitatii speciale .... ce dumnezeu. PS. ieri si alaltaieri am trecut prin Sibiu, acolo nici n-a plouat (cel putin cit am fost eu in tranzit). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 Merci Contabil esti amabil si de treaba,las' ca ne dam noi ca vara-i lunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 23, 2015 Autor Share Postat Iunie 23, 2015 Sper ca a ajuns toata lumea acasa cu bine ...... pozele le aveti pe PM. » Post actualizat in 23 Jun 2015 21:56Asa arata OZN-ul pozat din turnul de linga : » Post actualizat in 23 Jun 2015 21:59. » Post actualizat in 23 Jun 2015 22:01Si asa arata fotograful ... nu drona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Super poza.....a fost o plimbare pe cinste in compania voasta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 24, 2015 Autor Share Postat Iunie 24, 2015 Cind ma mai eliberez un pic, facem si pesterile + cascadele restante. » Post actualizat in 24 Jun 2015 06:36PS. Imi pare rau ca v-am tinut un pic, ma refer la timpul cit am urcat/coborit ........ m-am miscat cit am putut de repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boby-HRZ Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Am pus aici cateva mostre din poze, restul pozelor si filmuletele le veti primi imediat prin PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 24, 2015 Autor Share Postat Iunie 24, 2015 Frumoase, asteptam si restul ..... mai ales filmarea din interior, tare's curios ce a iesit pe intuneric ca la etaj aveam lumina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boby-HRZ Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Aveti linkurile de la poze si filmulete pe PM. Vedeti ca sunt 3 linkuri, sa le luati pe toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 21, 2015 Autor Share Postat Iulie 21, 2015 (editat) Cu toate ca n-are legatura cu Bulgaria dar fiindca este in timpul saptaminii si ne-am PM-it ---- merem si noi pi undeva miine? Cataline baga traseul bre !!!!!!! PS. Traseul pe la munte ..... sa prindem si noi o vijelie, ploaie ..... tornada, ca m-am copt prin Bucuresti. Editat Iulie 21, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 (editat) Salutare Propun :Buc-ploiesti predeal moieciu fundata,cu pauza aici si intoarcere prin Targoviste. Dar daca nu se poate ,mergem alta data nu-i bai.ca poate e prea din scurt acum Editat Iulie 21, 2015 de catalin10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 21, 2015 Autor Share Postat Iulie 21, 2015 (editat) Eu nu sint de acord cu partea asta : Dar daca nu se poate ,mergem alta data nu-i bai.ca poate e prea din scurt acum .... in rest este ok. » Post actualizat in 21 Jul 2015 13:36Vorbim dupa concedii ..... se pare ca sint multe inconveniente din motive intemeiate ..... vara frumoasa! Editat Iulie 21, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 (editat) " pastreaza benzina pentru o tura de curbe in bulgaria pe unde am fost data trecuta inda fara sa mai intram la pestera...... eu zic a merita drumul ala de 10 ori mai mult decat cheia si siriu!!! wkendul viitor....." Deci? Ian, Mihai? Guys? Editat Septembrie 20, 2015 de LexDee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 20, 2015 Autor Share Postat Septembrie 20, 2015 Tragi cu ochiu' ? ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 Ma uitam la poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 20, 2015 Autor Share Postat Septembrie 20, 2015 (editat) N-am apucat s-o pun pe "hirtie" ...... pe mine m-ar tenta, in sensul ca daca-i frumos si sint in viata sigur merg! Vedem ce zice si racheta aia pe 2 roti (Ian) zis si TGV mai nou. Editat Septembrie 20, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 fara NUNTA .... va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate