bazbuzuku Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Salut Dane! Sa inteleg ca locul de corturi este pe pietrisul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 15, 2015 Autor Share Postat Iunie 15, 2015 Acolo e curtea unde parcam mobrele. Locul de corturi e pe cealalta intrare, e ceva iarba acolo din cate am vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Sper sa ajung si eu. Sansele sunt mari sa imi iasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 16, 2015 Autor Share Postat Iunie 16, 2015 Sa va mai zic o data ca pana maine seara e deadline-ul pana la care tre sa dau mai departe banii pe cazare... Pana acum au platit doi oameni. Daca nu reusim pana maine seara, ma tem ca va trebui sa anulez si sa restitui celor care deja au platit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurista Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Eu daca ajung o sa vin singur cu cortul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Din principiu, nu pot face o plata, mai ales integrala si in avans pentru un serviciu de care este posibil sa beneficiez peste N zile, pot apare cauze independente de vointa mea care sa ma impiedice sa merg, ce fac pierd toti banii? Nu vreau sa incurc pe nimeni, daca ocupati locatia integral, am vazut ca sint zeci de alte variante de cazare, iar in caz ca ajung, gasesc undeva, nu-i problema, macar sa reusim sa ne intilnim, succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sagetatu Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Din principiu, nu pot face o plata, mai ales integrala si in avans pentru un serviciu de care este posibil sa beneficiez peste N zile, pot apare cauze independente de vointa mea care sa ma impiedice sa merg, ce fac pierd toti banii? Nu vreau sa incurc pe nimeni, daca ocupati locatia integral, am vazut ca sint zeci de alte variante de cazare, iar in caz ca ajung, gasesc undeva, nu-i problema, macar sa reusim sa ne intilnim, succes. Mai sus a-ti spus ca vreti 2 locuri ca nu va plac noroaele si corturile. Deci despre ce vorbim ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Ca sa nu fie dubii, eu servesc la cort. Sper sa ajung si eu. Sansele sunt mari sa imi iasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 daca imi ies "ploile",am sa vin la cort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Am spus ca vreau sa vin, insa nu sint sigur cu atit timp inainte, te deranjeaza, este o problema? imi cer scuze, in acest caz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sagetatu Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Am spus ca vreau sa vin, insa nu sint sigur cu atit timp inainte, te deranjeaza, este o problema? imi cer scuze, in acest caz. In cazul asta eu i-mi cer scuze. Fiecare le stie pe ale lui. Drept pedeapsa o sa dau primul rand de bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 eu vin la cort. care cum pleaca din bucuresti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Berea sa fie rece, eu dau tuica, cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 eu servesc la umbra motorului cortul este pentru cei slabi (sub 90 kg). eu am izolatie termica la purtator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Am spus ca vreau sa vin, insa nu sint sigur cu atit timp inainte, te deranjeaza, este o problema? imi cer scuze, in acest caz. atata timp inainte, adica 9 zile? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 18, 2015 Autor Share Postat Iunie 18, 2015 Treaba buna, am achitat cazarea pe tot weekend-ul, multam fain. Ma bucur ca am putut concretiza planurile ca sa iasa ceva fain. Abia astept sa se intample evenimentul si sa ne simtim bine. Care mai vrea sa se inscrie sa imi zica si rezolvam de cazare in preajma si cina/mic dejun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Sa ne vedem cu bine si multumim pentru organizare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Posibil sa mai vin cu inca 2 sau 3 prieteni motociclisti, dar non BMW-isti. Sper sa nu fie problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafpilaf Postat Iunie 20, 2015 Share Postat Iunie 20, 2015 O camera se mai poate sau este tarziu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 20, 2015 Autor Share Postat Iunie 20, 2015 Va trebui sa suni sa iti rezervi tu la Pensiunea Cibin sau Pensiunea Kober Maria din Gura Raului. Daca nu gasesti contact da-mi de stire si aflam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafpilaf Postat Iunie 21, 2015 Share Postat Iunie 21, 2015 ok, merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Iunie 21, 2015 Share Postat Iunie 21, 2015 eu vin la cort. care cum pleaca din bucuresti ? » Post actualizat in 21 Jun 2015 05:47 Si eu vin tot la cort .Ma gandesc sa plec (din Snagov) spre Sibiu vineri in jur de ora 13-14,cu trecere prin centura Ploiesti, Predeal,Paraul rece,Rasnov,Poiana Marului,Sibiu,Gura raului.Daca mai este cineva interesat de aceasta varianta dati un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurista Postat Iunie 21, 2015 Share Postat Iunie 21, 2015 (editat) Vremea http://www.accuweather.com/en/ro/gura-raului/280748/daily-weather-forecast/280748?day=6 Editat Iunie 21, 2015 de Endurista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 @prafpilaf: am o camera rezervata doar pt sambata (cu toate ca cred ca ar fi libera si vineri seara), ca trebuia sa vin cu mama copilului, dar in ultima clipa s-a sucit. Partea buna in toata afacerea asta e ca vin de vineri Bucuros te primesc in ea, sau ti-o cedez cu totul daca vii tu cu iubita ta. Da-mi de stire. Cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurista Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 Va trebui sa suni sa iti rezervi tu la Pensiunea Cibin sau Pensiunea Kober Maria din Gura Raului. Daca nu gasesti contact da-mi de stire si aflam. Vad pe harta ca astea sunt mai departe de locul intalnirii. Mai aproape ar fi http://www.casalucas.ro/cazare.html sau http://www.conaculdintrerauri.ro/contact_ro.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate