ubik007 Postat Iunie 11, 2015 Share Postat Iunie 11, 2015 salut colegi, in vara vrem sa facem o scurta tura de 4-5 zile in bulgaria . Ideea ar fi sa plecam din Tulcea pana la Veliko 1 zi... Si dupa nu prea mai stim .... Ceva propuneri pentru 3-4 zile in Bulgaria? Intoarcerea ar fi pe litoral. merci mult anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iunie 11, 2015 Share Postat Iunie 11, 2015 Citeste de aici in jos. /index.php?/topic/726142-plimbare-1-mai/?p=3967485 Neaparat sa mananci midii in Dalboka, restaurantul din stanga (dupa ce ai coborat valea aia abrupta de pe faleza). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubik007 Postat Iunie 11, 2015 Autor Share Postat Iunie 11, 2015 Mercic colegi... luat in calcul cele auzite.. orice nouate e binevenita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eek! Postat Iunie 11, 2015 Share Postat Iunie 11, 2015 Cam asa ar arata tura pe care as face-o eu. Din Tulcea as pleca spre Harsova si de acolo Cernavoda pe malul Dunarii, apoi as continua spre Calarasi si as trece granita la Silistra, apoi as merge in Ruse. Din Ruse sint 120 km pana in Veliko Tarnovo. Din Veliko Tarnovo, Targovishte, Schumen, apoi dreapta spre Burgas. Reintoarcerea din Burgas pe litoralul Bulgaresc, prin Varna, Nisipurile de Aur, Albena, Durankulak, Vama Veche. Bulgaria e frumoasa, linistita, curbe si dealuri, priveliste frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubik007 Postat Iunie 11, 2015 Autor Share Postat Iunie 11, 2015 Merci colegu' Eek! luam in considerare.. acu bagam in maps si calculam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 12, 2015 Share Postat Iunie 12, 2015 restaurantul din stanga (dupa ce ai coborat valea aia abrupta de pe faleza). cum cobori si te uiti la mare, restaurantul din dpreata Ala e mai curatel, meniu mai diversificat, mancare buna. Reintoarcerea din Burgas pe litoralul Bulgaresc, prin Varna, Nisipurile de Aur, Albena, Durankulak, Vama Veche. Nessebar musai. Burgas-ul e frumos, curat, merge de curiozitate si de vizitat parcul asta. Dupa Varna, nu e cine stie ce, dar merge de o plimbare Dupa eu as recomanda iesirea spre Dobrici, o tura prin centru iti va lasa o impresie placuta. Daca nu iti place ideea si nu ai vizitat deja, ar merge Balcik si de vizitat ce e pe acolo. Dupa o iei prin kavarna spre Tyulenovo, e un drum frumusel, de fiecare cand am fost, daca m-am intalnit cu 1 bucata masina. Daca esti mancau, iesi prin Shabla, si cum mergi pe drum spre ezerets, vezi cosmelia asta cu soarecele roz si faci dreapta. Astea ar fi mai aproape de casa. Ce mi-a mai placut mie, Plovdiv-ul. Orasel cochet, curat, au facut ceva eforturi sa arate bine. E de vizitat, daca tot te duci pana la Veliko. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Iunie 12, 2015 Share Postat Iunie 12, 2015 Nu prea ai parte de spectacol cu motorul pin BG. Ce gluma Uite un traseu extraordinar (in special Pasul Troyan si partea de sud, sub Plovdiv) : https://goo.gl/maps/dVYQN Mai sint multe altele. In muntii bulgaresti gasesti nenumarate statiuni cu ape termale, numai bune de zacut dupa o zi de motociclit pe sute de curbe. Pe traseul pus de mine, vezi Therma Vitae in Ognyanovo, de exemplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eek! Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 Intoarcerea de la Varna la Durankulak e super, mai ales pe soseaua de coasta care leaga statiunile. De la Balcik este un super drum spre Kavarna pe coasta, apoi de la Kavarna la fel, prin Balgarevo - Tyulenovo - Shabla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubik007 Postat Iunie 15, 2015 Autor Share Postat Iunie 15, 2015 DIn ce in ce mai bine . Merci asdglasfk ... cred ca o sa alegem traseul sugerat de tine cu ceva ocolisuri. merci inca o data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Iunie 14, 2019 Share Postat Iunie 14, 2019 Ma gandeam la o plimbare weekendul aceasta prin Bulgaria si am ajuns aici. Ma intereseaza daca portiunea Plovdiv - Bansko - Ognyanovo - Smolyan - Kardzali - Haskovo merita vizitata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Iunie 14, 2019 Share Postat Iunie 14, 2019 (editat) Recomand pestera Devethasa (pe langa Veliko Tarnovo) si Cap Caliacra (pe litoral). Editat Iunie 14, 2019 de edward_zone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 14, 2019 Share Postat Iunie 14, 2019 Cascada Kaya Bunar, langa Veliko. Nessebar, Messembria (in antichitate) cucerita de Burebista. Mai e si Sozopol... unde este o plaja super. Ai de unde. Pasul Shipka si OZN-ul.., Dar presupun ca vrei si-un pic de balaceala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Iunie 14, 2019 Share Postat Iunie 14, 2019 Multumesc pentru video -uri. Nu chiar, ma intereseaza drumurile virjate cel mai mult. Sunt dispus să mi fac traseul in functie de acest criteriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 14, 2019 Share Postat Iunie 14, 2019 https://motociclism.ro/topic/755872-sambatadumininca-23-februarie-oriunde/ Poate gasesi un traseu pe placul tau .... au fost citeva drumuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Iunie 15, 2019 Share Postat Iunie 15, 2019 Daca vrei curbe nu rata Sliven. Bucata de la Elena pe DN 53, dar mai ales 488 pana la Gradets. Pasul Troian e ok, dar anul trecut asfaltul era cam praf, deci te bucuri doar de privelisti. O Optiune de cazare daca o iei pe acolo e Koprivshtitsa. Ca optiune de cazare pe litoral iti recomand si Obzor, un pic mai la nord de Nisipuri. Daca nu ai fost inca bifeaza si Balcick si Nessebar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Youliana Postat Ianuarie 2, 2021 Share Postat Ianuarie 2, 2021 Buna, Vrem sa facem un traseu din Bucuresti pana la Burgas cu intoarcere pe litoral pana la 2 Mai si inapoi spre Bucuresti. Ce cazari sigure recomandati? Vom fi doar noi 2 si motocicleta. De asemenea therme pe acest traseu? Planuim sa mergem in jur de 15 martie. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Ianuarie 3, 2021 Share Postat Ianuarie 3, 2021 (editat) Îți dau un mic sfat pentru cazare: booking. Dar nu fă rezervare prin ei, ci sună la hotel, faci economie de 5-10 leva la fiecare cazare. Nu-i mare lucru, dar rămâne de țigări. Rezervarea o faci cu câteva ore înainte să ajungi, nu când pleci de acasă. Mie nu-mi place "la program" și te sfătuiesc să mergi cât ai chef, nu "trebuie musai să ajung acolo". În rest, te descurci tu... Succes! Editat Ianuarie 3, 2021 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Ianuarie 3, 2021 Share Postat Ianuarie 3, 2021 Salutare Iuliana! , Am facut deseori aces traseu. Ultima oara in septembrie anul trecut , pina la Sinemorets , Sozopol , etc. Indiferent de tinta ta , te sfatuiesc sa cauti pe Tom Tom traseul cu optiunea winding roads. Amicul cu care am fost avea TomTom si ne am trezit pe niste drumuri pe care nu fusesem in viata mea , superbe , pline de peisaje frumoase si bineinteles libere. Incearca sa compari ce trasee obtii din google cu ce iti spun eu. Cum te vei descurca cu intrarea in Romania? Esti ok cu intrarea in carantina? Sau speri sa se ridice pina atunci? La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Youliana Postat Februarie 23, 2021 Share Postat Februarie 23, 2021 Buna. Multumesc pentru raspunsuri. Cand am planificat acest traseu nu era nevoie nici de test la intrare in Bulgaria, nici de carantina la intoarcere (din ce stiam eu). Acum asteptam sa vedem cum evolueaza situatia si daca ramanem la plan sau reconsideram. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Februarie 24, 2021 Share Postat Februarie 24, 2021 (editat) Pe langa litoralul din Bulgaria este Capul Kaliakra la vreo 80 km de Vama Veche si Castelul Reginei Maria din Balcik cu gradinile superbe. Prin mai, iunie sigur se da drumul prin Bulgaria. Editat Februarie 24, 2021 de edward_zone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Februarie 24, 2021 Share Postat Februarie 24, 2021 57km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 24, 2021 Share Postat Februarie 24, 2021 Și dacă se prezintă certificat de vaccinare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Februarie 24, 2021 Share Postat Februarie 24, 2021 Tot 57 km si cu certificat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 24, 2021 Share Postat Februarie 24, 2021 (editat) Mda, trebuia să citez textul. Și uite așa ai mai adunat o postare. Fii fericit! Editat Februarie 24, 2021 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate