Gabi M Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 stau la birou ( Casa Presei ) si la maxim 5 minute sunt deranjat (maxim) de sunetul asurzitor al avioanelor ( nu.stiu.de.care.dracu.sunt) care tot survoleaza zona. Stie careva ce se intampla azi ?! vine Putin ? sa ma duc acasa sa-mi iau mandra + mobra+ economiile si sa o intind spre Maroc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 BIAS 2015 http://bias.aero/?lang=en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 concert cristi minculescu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bughy91 Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 eu in vama ( valea cascadelor) am zis : Gata ! asta e bombardament , foarte aproape de sol......un sunet ciudat rau. ma gandeam ce fac cu motoreta unde o ascund in caz de bombe ) nici decum la mine sau familie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 (editat) S-au manelizat si pilotii, multi umbla cu avioane cu tobele goale sau race use only, numai cat sa dea o tura in limitare in a I-a de la piata presei la otopeni. Editat Iunie 18, 2015 de X-eL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 (editat) S-au manelizat si pilotii, multi umbla cu avioane cu tobele goale sau race use only, numai cat sa dea o tura in limitare in a I-a de la piata presei la otopeni. :crack: Editat Iunie 18, 2015 de Taz Asg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian74 Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 cred ca nu sunt MIG-uri ca sunau altfel (Drumul Taberei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin 84 Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 S-au manelizat si pilotii, multi umbla cu avioane cu tobele goale sau race use only, numai cat sa dea o tura in limitare in a I-a de la piata presei la otopeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 (editat) Linistiti-va. Au scos astia Mig 21 la plimbare........ sau ce a mai ramas din ele. Stati cuminti, ca nu reusesc astea sa traga nici macar cu artificii. aseasca Cel mai probabil se invart ca sa gaseasca un centru de colectare a fierului vechi, ca sa-i dea drumul din mers. Editat Iunie 18, 2015 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 cred ca nu sunt MIG-uri ca sunau altfel (Drumul Taberei) Dacă sunt cu reacție, fie sunt MIG-uri, fie IL 39 ale lituanienilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Se antreneaza pentru BIAS https://www.facebook.com/events/1626528980908825/ comentariile sunt cele mai tari. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=931473773560337&set=a.208605652513823.48988.100000931700022&type=1&theater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teby05 Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 cata panica la capitala ca a trecut un mig deasta vechi )) Baieti io stau in Turda deci aproape de baza miltiara de la Luna si numa deastea au aici in fiecare zi si cateodata si noaptea aud asa mig 21 ,Poate ca in zona voastra s-au adus m-ai noi dar io cu sunetu lor am copilarit si observ ca si imbatranesc )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_taz Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bughy91 Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 cata panica la capitala ca a trecut un mig deasta vechi )) Baieti io stau in Turda deci aproape de baza miltiara de la Luna si numa deastea au aici in fiecare zi si cateodata si noaptea aud asa mig 21 ,Poate ca in zona voastra s-au adus m-ai noi dar io cu sunetu lor am copilarit si observ ca si imbatranesc )) Linistiti-va. Au scos astia Mig 21 la plimbare........ sau ce a mai ramas din ele. Stati cuminti, ca nu reusesc astea sa traga nici macar cu artificii. aseasca Cel mai probabil se invart ca sa gaseasca un centru de colectare a fierului vechi, ca sa-i dea drumul din mers. Sa nu faca poc pe vreo cladire la ce vechi sunt ! Cred ca ne-am face de ras....pe toate ziarele europene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teby05 Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 hmm, oare unde or avea asigurare daca imi cade pe mobra ?sper ca nu-s pe Bulgaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 18, 2015 Autor Share Postat Iunie 18, 2015 sper ca nu-s pe Bulgaria ... si daca au, au la Carpatica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bughy91 Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 hmm, oare unde or avea asigurare daca imi cade pe mobra ?sper ca nu-s pe Bulgaria Buna asta, Dar banuiesc ca daunele vor fi suportate de stat....(niste condoleante =)) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 ... si daca au, au la Carpatica Si au volan pe dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Am auzit că înscriu astia la Retromobil mig-urile 21. Azi dimineață au aruncat niste baieti dintr-un biplan. Noroc ca a aveau aia parasutele la ei. Ce or fi avut cu ei?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 (editat) A fost un show foarte frumos. Filmari aici : playlistul e in curs de actualizareMIG-ul 21 inca zboara foarte frumos. Editat Iunie 22, 2015 de crisU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 vine S F A R S I T U L ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 vine S F A R S I T U L ! cine e SFARSITUL asta, ca nu am auzit de el? e vreun smar2 )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate