LOTRU Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 s-o plictisi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 Mai vino inca o data cu cravata si te spanzur eu asa sigur vei avea o poza Hai ca te astept, mah! Ti-am mai zis: sa nu te gandesti sa lipsesti, ca ai pus-o. AMR: 5 ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 Toata lumea este invitata, cei care beau, cei care nu beau, chei, pletosi, grasi sau slabi, baieti si fete ... singura conditie este sa fie motociclisti sau sa tinda spre aceasta titulatura sau sa aibe in familie unu, sau sa aiba un vecin motociclist sau sa aibe un vecin care cunoaste un motociclist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 Nouuuuuuu : - la concursul nr. 2 la primele doua locuri ( baieti si fete ) acordam ca premiu si cate un tricou. - ne gandim sa facem un concurs de COLINDE - premii SEPCI si TRICOURI ( ma gandeam sa strangem ceva bani din colinde si sa-i donam fetitei lui Radu - iar colindatorii vor primi premiile mai sus mentionate ). A.M.R. - 3 h si 15" pana la Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 poze ceva?impresii?sau nu s`a trezit lumea inca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 nu s-au trezit inca Vor veni si pozele cat de curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 (editat) Pariez ca zac lati toti. Imi pare asa de rau ca nu m-am dus aseara... Editat Decembrie 23, 2006 de morpheus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Decembrie 23, 2006 Autor Share Postat Decembrie 23, 2006 Sa zic eu ca m-am simtit bine la petrecerea clubului din care fac parte, nu se face.... Multumim celor care au venit. Cei care nu au venit....asta e....va imbatam alta data. In aspectul strangerii de fonduri, cei care au venit au fost mai mult decat generosi. S-au strans 630 de roni, jucarii, un cozonac si o punga cu dulciuri de la fata lui Slabutu'. Sarbatori Fericite prieteni si un An Nou cat mai bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 Bun... Sunt in picioare (dar cam fileaza o lampa). E doar o mica problema la mine: tropaie o pisica si nu o pot prinde... Multumim celor ce au venit. Cei care nu au venit: asta e, data viitoare. S'alta data, s'alta data, o s-o facem si mai si mai lataaaaaa!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 a fost mai mult decat ok . asteptam poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 un party tare reusit si slava domnului fara mahmureala aferenta tequillei! ma bucur ca s-au strans ceva bani si una peste alta leoncio fu o gazda buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 Deci eu nu-mi aduc aminte decat picioarele lu' Zouza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 la cat ai baut , ce mai vrei sa iti aduci aminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 cre ca are legatura si cu faptul ca l-am inscris fortat la concursul de tequila... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gra$$u Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 A fost super OK ,m-am simtit beton,atmnosfera a fost de nota 11 ,cat despre poze....am sa le pun mai tarziu ,cand am sa le descarc de pe camera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 fu frumos chiar daca nu fac parte din Dac dar a meritat sa vin cu cativa din prietenii mei.Normal mi-am facut facut prieteni si din randurile membrilor Dac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AadaA Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 fost f misto .....dar concursul ala twister.... pauza dc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 pentru ca participantele au fost rapuse de concursul de tequilla, cred ca si participantii tot din acelasi motiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 asteptam pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 asteptam pozele tru tru....ui rili du Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 Ma cam duru capu. Cred ca de la pizza... La multi ani si la mai multe petreceri d-astea, ca cred ca mai duce un pic ficatu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 (editat) Primul lot de poze...sorry pentru intarziere, dar a trebuit sa plec pan' la Constanta din nefericire sunt cam mari si dureaza pana le resize pe toate restul mai pe seara Editat Decembrie 24, 2006 de tuningboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 pot sa jur ca aparatul, sau pozarul a participat la concursul de tequilla ca altfel nu-mi explic efectele vizuale, de exceptie as putea spune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 pot sa jur ca aparatul, sau pozarul a participat la concursul de tequilla ca altfel nu-mi explic efectele vizuale, de exceptie as putea spune vapori de tequilla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate