frankone Postat Iulie 18, 2015 Share Postat Iulie 18, 2015 http://www.oradesibiu.ro/2015/07/17/accident-grav-la-sadu-un-minor-a-intrat-cu-o-motocicleta-intr-o-masina/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Iulie 18, 2015 Share Postat Iulie 18, 2015 Inconstienta.ce dracu or cauta pe ele nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Iulie 18, 2015 Share Postat Iulie 18, 2015 Pe banda rulanta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 18, 2015 Share Postat Iulie 18, 2015 daca ar fi facut scola de soferi ar fi invatat sa ia curbe la viteza... de 40 la ora. deci cu sau fara plastic tot acolo ajungea. evident ca nu avea ce cauta pe motor fara carnet... traficul din ziua de azi nu mai e ce a fost cand eram eu kinder. sau cei si mai mari ca mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Iulie 18, 2015 Share Postat Iulie 18, 2015 De la canicula tataie, de la canicula ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iulie 18, 2015 Share Postat Iulie 18, 2015 daca ar fi facut scola de soferi ar fi invatat sa ia curbe la viteza... de 40 la ora. deci cu sau fara plastic tot acolo ajungea. evident ca nu avea ce cauta pe motor fara carnet... traficul din ziua de azi nu mai e ce a fost cand eram eu kinder. sau cei si mai mari ca mine. Ai dreptate in prima parte, daca ar fi facut scoala de soferi ar fi invatat cateva lucruri care i-ar fi dat o sansa sa evite buba. Sansa aia reprezentata pe plastic inseamna diferenta dintre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Iulie 18, 2015 Share Postat Iulie 18, 2015 De ce nu le cumpara parintii pc-uri performante cu Motogp instalat, acolo mergi cat de tare vrei, nu patesti nimic in caz de cazatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Iulie 18, 2015 Share Postat Iulie 18, 2015 De ce nu le cumpara parintii pc-uri performante cu Motogp instalat, acolo mergi cat de tare vrei, nu patesti nimic in caz de cazatura. Parinti e plecati la munca. Acasa ramane copiiii care devin golani si nevasta care se face curva (si evident nu mai are timp de copii). Asta a rezultat in urma numeroaselor studii de fezabilitate facute la ministerul transporturilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertofulgos Postat Iulie 18, 2015 Share Postat Iulie 18, 2015 Dacă în locul domnului de 43 ani cu masina eram eu sau oricare altul cu motorul și mergeam regulamentar ne lua și pe noi cu el... Copii retarzi. Mai bine ar fi fost un domn de 43 de ani cu un tir și puștiulică se plimba pe nori acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bradu Postat Iulie 18, 2015 Share Postat Iulie 18, 2015 Mai bine ar fi fost un domn de 43 de ani cu un tir și puștiulică se plimba pe nori acum... Fara cuvinte...chiar daca nu-ti dai seama te asemeni destul de mult cu victima...amandoi nu prea sunteti constienti de efectele faptelor sau cuvintelor voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Iulie 18, 2015 Share Postat Iulie 18, 2015 (editat) Asta a fost de departe cel mai tare... Editat Iulie 18, 2015 de yonick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Iulie 18, 2015 Share Postat Iulie 18, 2015 doamne fereste...sa-mi bag.....picioru...anul asta e al cel fara permis....si mai rau e ca nu se lasa incatati din greselile altora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertofulgos Postat Iulie 18, 2015 Share Postat Iulie 18, 2015 (editat) Fara cuvinte...chiar daca nu-ti dai seama te asemeni destul de mult cu victima...amandoi nu prea sunteti constienti de efectele faptelor sau cuvintelor voastre. Eu zic ca ma deosebesc destul de mult de victima prin faptul ca am avut răbdare sa fac vârsta necesara, sa îmi iau permis și sa învăț sa merg. Nu mi-a trecut niciodată prin cap sa ma omor sau sa omor și pe alții cu mine. Asa ca îți respect părerea, n-ar nu ți-o împărtășesc. Editat Iulie 18, 2015 de robertofulgos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX NINJA Postat Iulie 19, 2015 Share Postat Iulie 19, 2015 R1 din 2009 la 17 ani buna alegere de incepator de unde o fi avut banii astia prin satu ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Iulie 19, 2015 Share Postat Iulie 19, 2015 (editat) furat de pe undeva sau cine stie cata branza o fi vandut prin bucuresti Editat Iulie 19, 2015 de prafrau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nascavlad Postat Iulie 19, 2015 Share Postat Iulie 19, 2015 R1 din 2009 la 17 ani buna alegere de incepator de unde o fi avut banii astia prin satu ala Foto de la arhiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 19, 2015 Share Postat Iulie 19, 2015 Si la mai mare! Continuand asa, o sa avem in curand si motociclisti fara permis si fara mobra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 http://www.craiovaforum.ro/stiri/eveniment/foto-dolj-motociclist-accidentat-mortal-la-predesti.html#.Vbsz3O9Xg3s.facebook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 Parca este o competitie intre copii astia . Care moare mai spectaculos . Care se imprastie pe o suprafata mai mare . . . . . . Din pacate lista ramane " open " si ptr urmatorii " participanti " . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat August 1, 2015 Share Postat August 1, 2015 Copii retarzi. Mai bine ar fi fost un domn de 43 de ani cu un tir și puștiulică se plimba pe nori acum... Chiar a fost prost si n-a gandit, NICIODATA sa nu ii doresti cuiva moartea, indiferent de circumstante. Din pacate lista ramane " open " si ptr urmatorii " participanti " . Cel mai tragic este faptul ca doar noi (cel putin unora din noi), cei de pe forum, parem sa observam lucrurile astea. Nimeni din Politia rutiera nu ia nicio initiativa in ceea ce priveste constientizarea populatiei care circula sau urmeaza sa circule pe strazi, desi creste numarul accidentelor in care sunt implicate motocicletele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate