SpeciaL Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 http://www.romaniatv.net/accident-la-constanta-a-fugit-de-la-locul-faptei-s-a-intors-si-a-luat-victima-la-el-acasa-video_240980.html Mare ti-e gradina , Doamne... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 Omul s-a gandit ca-l tine acasa pana isi revine , ii asigura cazare , masa si o zdreanta la discretie si dupa ai toata lumea acasa doar ca militienii e invidiosi . . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpeciaL Postat August 26, 2015 Autor Share Postat August 26, 2015 )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 Probabil mai avea un pic si il ingropa in curtea blocului, eventual mort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 (editat) N-ai cum....astia-s praf ))) Editat August 26, 2015 de dude123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 Poate l-a luat acasa sa-l puna la treaba ,sa taie lemne ,sa sape.Mare-i gradina .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 dupa ce ca omul este ospitalier... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 Da pana la urma ce este rau in asta , decat sa-ti chinui propria familie sa te ingrijeasca nu stiu cat timp ,mai bine la vinovat acasa.Cazare, masa,ingrijire suficienta cat sa nu-i stresez prea mult timp ,plus asigurarea unui trai care sa contina toate lucrurile frumoase si placute de care beneficiam la propriul domiciliu.Este bun si de proiect de lege ,scutesc si statul de niste bani.De preferat ingrijirea sa se faca de o familie tanara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpeciaL Postat August 26, 2015 Autor Share Postat August 26, 2015 Si daca starea lui se inrautatea pe zi ce trece...? Ma indoiesc ca ala de 25 de ani , fara permis , era doctor o.O Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rrcosmin Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 (editat) Am vorbit eu cu el (cu soferul)... Stiti ce mi-a spus ? "bai Cosmine, eu am mai fost prin spitale, (de nebuni, ce-i drept) si am vazut conditiile de acolo, asa ca m-am gandit sa il duc acasa la mine...alte conditii, plus ca nu mai apuca sa vada cursa de MotoGP de la Octo British in direct." Editat August 26, 2015 de rrcosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 Doi prieteni: ,stiai ca cei din Constanta sunt cei mai de treaba oameni? ,te iau acasa ,te pun la masa ,te dezbraca ,te spala ,te culca ,iti fac si masaj,foarte draguti. Ai patit tu asta? Aa ' nu eu , nevasta-mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 In acelasi registru, un prieten a lovit o babeta cu masina. Babeta si-a rupt piciorul... a avut asta grija de ea vreo 6 luni de vinovat ce se simtea. Cand s-a recuperat don'soara ce credeti ca i-a zis? "nu vrei sa ai grija de mine pana mor? iti las apartamentul" tadaaa baaa ejjj nebun.. deci ma apuc sa caut babete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 baaa ejjj nebun.. deci ma apuc sa caut babete... Degeaba le cauti. Trebuie sa treci peste ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 daca si gioarsa aia de e36 e autoturism de lux... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 Şoferul a îmbulinat-o, nu a declarat accidentul, a părăsit locul şi a încercat sa ascundă fapta răpind victima în stare gravă, se adună cam multe la dosar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 http://www.realitatea.net/accident-grav-produs-de-soferul-unui-autoturism-de-lux_1778700.html Se pare ca ala micu nu avea nici el permis si era alcoolizat. Avem toata gama prostiei omenesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat August 27, 2015 Share Postat August 27, 2015 Se pare ca ala micu nu avea nici el permis si era alcoolizat. Avem toata gama prostiei omenesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 27, 2015 Share Postat August 27, 2015 http://www.realitatea.net/accident-grav-produs-de-soferul-unui-autoturism-de-lux_1778700.html Se pare ca ala micu nu avea nici el permis si era alcoolizat. Avem toata gama prostiei omenesti Nominalizez la locul 2 pentru ''postul anului 2015''. *pe 1 e tipul cu interviul motociclistului..''bancnote mici, fara valoare'' Ps. Da, stiu, e de plans.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat August 27, 2015 Share Postat August 27, 2015 *pe 1 e tipul cu interviul motociclistului..''bancnote mici, fara valoare'' link? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 27, 2015 Share Postat August 27, 2015 Pai daca tot l-a adus acasa dupa accident, l-o fi omenit si pe el cu ceva...Ala daca nu avea permis, de unde sa stie ca o sa fie testat cu etilotestul? A zis bogdaproste si a inchinat o cinzeaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat August 27, 2015 Share Postat August 27, 2015 Pai daca tot l-a adus acasa dupa accident, l-o fi omenit si pe el cu ceva...Ala daca nu avea permis, de unde sa stie ca o sa fie testat cu etilotestul? A zis bogdaproste si a inchinat o cinzeaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 27, 2015 Share Postat August 27, 2015 link? Hmmmm... Era un topic facut de karate-kid (parca), ceva gen ''motociclist cu experienta pentru interviu'' 2 ore 150 ron. Cauta si tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat August 28, 2015 Share Postat August 28, 2015 gasit, mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 28, 2015 Share Postat August 28, 2015 link? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 28, 2015 Share Postat August 28, 2015 link? Da, vrem link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate