FBogdan Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 (editat) M-am gandit la un topic de toamna, unde sa punem fotografiile care ne-au marcat sufletul. Primele trei: Editat Septembrie 7, 2015 de FBogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 7, 2015 Admin Share Postat Septembrie 7, 2015 Buna idee! Eu am ramas marcat de weekend-ul asta, ocazie cu care mi-am facut zacusca la tara: De remarcat caldura pastelata si asortarea cromatica intre zacusca, capacele borcanelor si negrul profund al tuciului tiganesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 asta cu zacusca e mortala! eu propun sa ne chemi sa degustam! daca este doar decor si tu ne minti ? =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 (editat) Una care mi a marcat.. mâna. Calitatea pozei e slaba, dar atat s-a putut :| Editat Septembrie 7, 2015 de darcocbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Septembrie 8, 2015 Autor Share Postat Septembrie 8, 2015 (editat) La fix merge culoarea zacustii cu a KTM-ului Buna idee! Eu am ramas marcat de weekend-ul asta, ocazie cu care mi-am facut zacusca la tara: De remarcat caldura pastelata si asortarea cromatica intre zacusca, capacele borcanelor si negrul profund al tuciului tiganesc! Editat Septembrie 8, 2015 de FBogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-Gabriel DumitricĂ�Ć� Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragoss Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 mamaaaaaa....cate borcane de zacusca! Colegu...le papi pe toate sau sunt si de dat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakz Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 ...lasa zacusca, capacele si tuciul! In sticla de Borsec ce era? Buna idee! Eu am ramas marcat de weekend-ul asta, ocazie cu care mi-am facut zacusca la tara: De remarcat caldura pastelata si asortarea cromatica intre zacusca, capacele borcanelor si negrul profund al tuciului tiganesc! @FBogdan : scuze de off-topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 (editat) Apuseni, soare si inca ,,verde'' - aproape de Tebea (Hunedoara) - Gurahont spre Julita (Arad) - Gurahont spre Julita (Arad) - Pensiunea gura Raiului - Julita - Pensiunea gura Raiului - Julita Editat Octombrie 7, 2015 de Alin G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 Pentru ca-s mai multe poze si mi-e greu sa le incarc, pun si io un link in care am surprins culorile toamnei, duminica trecuta, la tura prin padurile din zona mea, cu CZ-ul Sport din dotare! https://picasaweb.google.com/115535409735507317956/ToamnaCuCZUlPrinPadure#slideshow/6201815400054107778 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 Faine poze. Zilele astea merg si eu in padure, doar sa se usuce putin.fac si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Octombrie 10, 2015 Share Postat Octombrie 10, 2015 Trista atmosfera ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Octombrie 10, 2015 Share Postat Octombrie 10, 2015 (editat) Una de pe deal de unde Dunarea se vede demential. Dar pozele nu exprima asta » Post actualizat in 10 Oct 2015 14:40 Din ''canalul'' acela din partea dreapta al dunarii cum se vede in poza, pleaca bacul catre Ram. Spun asta pt cei care au fost cu bacul,sa si dea seama. Editat Octombrie 10, 2015 de darcocbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Octombrie 12, 2015 Autor Share Postat Octombrie 12, 2015 CZ-ul da excelent in peisaj. Felicitari. Pentru ca-s mai multe poze si mi-e greu sa le incarc, pun si io un link in care am surprins culorile toamnei, duminica trecuta, la tura prin padurile din zona mea, cu CZ-ul Sport din dotare! https://picasaweb.google.com/115535409735507317956/ToamnaCuCZUlPrinPadure#slideshow/6201815400054107778 » Post actualizat in 12 Oct 2015 15:56Super. Mai multe, daca se poate. » Post actualizat in 12 Oct 2015 15:58Un loc pe care as vrea si chiar am sa-l vad. Una de pe deal de unde Dunarea se vede demential. Dar pozele nu exprima asta » Post actualizat in 10 Oct 2015 14:40Din ''canalul'' acela din partea dreapta al dunarii cum se vede in poza, pleaca bacul catre Ram. Spun asta pt cei care au fost cu bacul,sa si dea seama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Noiembrie 1, 2015 Share Postat Noiembrie 1, 2015 Imi aduc si eu contributia la acest topic cu pozele facute ieri in tura scurta de pe langa Bucuresti. Snagov - Caldarusani - Balotesti. Am vrut sa mai prind culorile toamnei cat inca frunzele mai sunt la locul lor. » Post actualizat in 01 Nov 2015 21:23Dulaul din ultima poza nu stiu de unde a aparut, eu fiind ocupat cu aparatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 am si eu o poza asa de toamna cu "vacuta" mea cea noua asa ca o prezint si eu aici , respecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate