Daniel Luca Postat Noiembrie 10, 2015 Share Postat Noiembrie 10, 2015 Mai merge pistonul asta? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Noiembrie 10, 2015 Share Postat Noiembrie 10, 2015 La cum arata, eu spun sa renunti la el. Poate sa crape, in zona unde este zgariat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Noiembrie 10, 2015 Share Postat Noiembrie 10, 2015 Daca asa arata pistonul,nu vreau sa ma gandesc cum arata cilindrul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel Luca Postat Noiembrie 10, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2015 cilindrul nu are zgarieturi asa adanci, sunt foarte sesizabile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragomir Ionut Postat Noiembrie 10, 2015 Share Postat Noiembrie 10, 2015 Poze mai in detaliu si sa fie din pozitii diferite. Chiar daca cineva iti va spune ca mai merge intrebarea ar fi trebuit sa fie " cat mai merge". Iti vorbesc din perspectiva motociclistului care si-a facut propriul piston ( topire,turnare, prelucrare ) si am un pic de habar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Noiembrie 10, 2015 Share Postat Noiembrie 10, 2015 o sa mai mearga fix pana cand se rupe ceva si faci dauna totala.... mai bine stai cuminte pana mai aduni 100-200 lei la pusculita sa iti iei un piston nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Noiembrie 10, 2015 Share Postat Noiembrie 10, 2015 Se repara prin inlocuire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Noiembrie 10, 2015 Share Postat Noiembrie 10, 2015 nu mai merge. a fost calat motorul ulei a avut ? ca vad ca este de 2 timpi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Noiembrie 10, 2015 Share Postat Noiembrie 10, 2015 Vad ca zgriaturiile nu sunt recente, au depuneri. Probabil a mers deja ceva tip asa. -=eu=- il as folosi cat timp nu cer performante maxime din motorul ala, si daca nu e ovalizata sau ceva de genul. Am mers pe 2T cu chestii mai grave, dar erau motoare mici intradevar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi24 Postat Noiembrie 10, 2015 Share Postat Noiembrie 10, 2015 Motoarele în doi timpi nu sunt aşa de pretenţioase ,va merge fără probleme ,amestecul corect de ulei în benzină şi forjă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Noiembrie 10, 2015 Share Postat Noiembrie 10, 2015 nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel Luca Postat Noiembrie 10, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2015 Poze mai in detaliu si sa fie din pozitii diferite. Chiar daca cineva iti va spune ca mai merge intrebarea ar fi trebuit sa fie " cat mai merge". Iti vorbesc din perspectiva motociclistului care si-a facut propriul piston ( topire,turnare, prelucrare ) si am un pic de habar. SALUT, uite aici http://imgur.com/a/s0V5d » Post actualizat in 10 Nov 2015 16:31 o sa mai mearga fix pana cand se rupe ceva si faci dauna totala.... mai bine stai cuminte pana mai aduni 100-200 lei la pusculita sa iti iei un piston nou salutare, e 900 de lei pistonul . » Post actualizat in 10 Nov 2015 16:32 nu mai merge. a fost calat motorul ulei a avut ? ca vad ca este de 2 timpi. salut, nu stiu asa o am de vreo jumatate de an,si am mers cu ea , pistonul arata asa de cand am luato. » Post actualizat in 10 Nov 2015 16:34 Vad ca zgriaturiile nu sunt recente, au depuneri. Probabil a mers deja ceva tip asa. -=eu=- il as folosi cat timp nu cer performante maxime din motorul ala, si daca nu e ovalizata sau ceva de genul. Am mers pe 2T cu chestii mai grave, dar erau motoare mici intradevar. Sunt de ceva timp acele zgarieturi, e de 250cc motorul. http://imgur.com/a/s0V5d uite niste poze cu cilindrul si pistonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KarolyTM Postat Noiembrie 10, 2015 Share Postat Noiembrie 10, 2015 Salut! Pistonul ar mai merge.Totusi e bine sa cauti pe cineva sa-ti faca 1 nou set (honuit cilindru, alt piston si segmenti).Vezi cum stai si cu jocul boltului la ambielaj. Te intreb,fara sa te jignesc : ai filtru de aer montat la motor? Daca DA, inchide bine,este curatat regulat? Cele Bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel Luca Postat Noiembrie 10, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2015 Salut! Pistonul ar mai merge.Totusi e bine sa cauti pe cineva sa-ti faca 1 nou set (honuit cilindru, alt piston si segmenti).Vezi cum stai si cu jocul boltului la ambielaj. Te intreb,fara sa te jignesc : ai filtru de aer montat la motor? Daca DA, inchide bine,este curatat regulat? Cele Bune ! Salut, da am , dar nu cred ca etanseasza capacul foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Noiembrie 10, 2015 Share Postat Noiembrie 10, 2015 Merge la topit, daca nu e perfect nu o sa mearga perfect, mai multi bani si timp ai sa cheltui pana la urma. Un bun sfat este al colegului karolytm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Noiembrie 10, 2015 Share Postat Noiembrie 10, 2015 Salut, da am , dar nu cred ca etanseasza capacul foarte bine. Asa intra un firicel de praf si-ti mai trage o zgarietura pe piston si cilindru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel Luca Postat Noiembrie 10, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2015 beta gara 1993. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Noiembrie 11, 2015 Share Postat Noiembrie 11, 2015 SALUT, uite aici http://imgur.com/a/s0V5d » Post actualizat in 10 Nov 2015 16:31 salutare, e 900 de lei pistonul . » Post actualizat in 10 Nov 2015 16:32 salut, nu stiu asa o am de vreo jumatate de an,si am mers cu ea , pistonul arata asa de cand am luato. » Post actualizat in 10 Nov 2015 16:34 Sunt de ceva timp acele zgarieturi, e de 250cc motorul. http://imgur.com/a/s0V5d uite niste poze cu cilindrul si pistonul 9mil si o coacaza.... nu face atat mobra cu totul.... este modelul de 260 cmc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Noiembrie 11, 2015 Share Postat Noiembrie 11, 2015 » Post actualizat in 10 Nov 2015 16:31 florinelu07, on 10 Nov 2015 - 16:00, said: o sa mai mearga fix pana cand se rupe ceva si faci dauna totala.... mai bine stai cuminte pana mai aduni 100-200 lei la pusculita sa iti iei un piston nou salutare, e 900 de lei pistonul" La banii astia iei un motor (,, 900 de lei pistonul") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
undacover Postat Noiembrie 11, 2015 Share Postat Noiembrie 11, 2015 Merge fara probleme dupa ce il aranjezi putin. Se curata si se reface suprafata prin zimtuire, asta ajuta si mai bine la mentinerea uleiului pe el, se purta operatiunea asta cand pistoanele nu erau prea usor de gasit, unele modele au din fabrica facute niste santuri fine special ca sa tina uleiul pe ele. Problema este ce faci cu cilindrul ala, acolo e buba. Daca il alezezi sa scoti zgarieturile, nu o sa mai mearga pistonul actual. Per total este o operatiune destul de delicata, e bine sa nu o faci acasa sau "la cunostinte", ci la cineva care are scule si chiar stie ce face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate