pantera Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 (editat) bineee fieee, ma duc dincolo, da sunt cu ochii pe voi da? Bine Sauron. Tu si Okiul magic Editat Iulie 31, 2008 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Sac sac Uizuleeeeee si mai frumoasa mami, asta a uitat sa zica, si mai zglobie, si mai de toate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 si mai frumoasa mami, asta a uitat sa zica, si mai zglobie, si mai de toate! Asta e de la sine inteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 si mai frumoasa mami, asta a uitat sa zica, si mai zglobie, si mai de toate! Asta e de la sine inteles. V-ati certat? Stati unul intr-o camera si unul in cealalta? Jokin`. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 unul intr-un cort si celalalt in altul, ca doar e camping..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 V-ati certat? Stati unul intr-o camera si unul in cealalta? Jokin`. Unul e la munca si celalalt acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 cum ramane pt sambata? ca vad ca ati dat-o in zaharetzuri... ora...prezente... pantero poate imi dai si yu nr tau de tel...(pe pm of course) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 (editat) cum ramane pt sambata? ca vad ca ati dat-o in zaharetzuri...ora...prezente... pantero poate imi dai si yu nr tau de tel...(pe pm of course) Eu plec de vineri cu gagicile ..... nu vrem sa ratam Cargo ...dar tot pe Cheia Vorbeste cu baietii care vin sambata. Editat Iulie 31, 2008 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Eu plec in dimineata asta....cand sunteti pe la intrunire dati un telefon sa ne gasim mai usor...oricum fireblade cu numar de bucuresti provizoriu, Dopeman astept un semn:D 0724.461.943 0766.531.001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 (editat) Eu plec in dimineata asta....cand sunteti pe la intrunire dati un telefon sa ne gasim mai usor...oricum fireblade cu numar de bucuresti provizoriu,Dopeman astept un semn:D 0724.461.943 0766.531.001 Nr meu il are Alexutzu. Sunati-ma si pe mine cand va gasiti Editat Iulie 31, 2008 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Ma cazeaza cineva la el in cort noaptea asta pana sambata dimineata?Ca eu nu am cort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Eu plec in dimineata asta....cand sunteti pe la intrunire dati un telefon sa ne gasim mai usor...oricum fireblade cu numar de bucuresti provizoriu,Dopeman astept un semn:D 0724.461.943 0766.531.001 mergi incet baiatu , oricum, eu vin abia sambata, sper sa ajung pana la parada. dupa fac de geografie nu mai vrea sa dorm in cortulri, mi-a ajuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 o intrebare: ce tip de benzina e trecut in manualul de 954? De 95 sau de 98? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 o intrebare: ce tip de benzina e trecut in manualul de 954? De 95 sau de 98? Mane, la mine in manual zice asa: - NUMAI FARA PLUMB ca se strica catalizatorul: - Interzis benzina cu methanol! - 95 - 98 - benzina cu ETHANOL (maxim 10% ethanol) desi ei recunosc ca nu e testata 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Aha, deci merge si 95. Thanx!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 am si eu nevoie de un loc in cort ..poate se ofera careva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 (editat) 1.Mac, daca schimbi toba la un 954RR (filtrul de aer ramane stock) trebuie facuta vreo remapare sau merge foarte bine si asa? 2. 954RR are valva pe evacuare? Editat August 1, 2008 de strumfuadi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 are htev pe cele 4 galerii ..inainte sa devina 4 in 2 nu tre remapare in italia toti merg fara pc si nu se plang , mers iregular la turatii mici -relanti, beneficii la turatii mari unde htev e deschis la maxim ..iar cu flanda o elimini de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 cum ramane pt sambata? ca vad ca ati dat-o in zaharetzuri...ora...prezente... Eu voi fi la Arc la 7.00, asa cum am vorbit. Nu m-am dumirit daca in afara de tine mai tre sa vina cineva, ca s-au "diluat" posturile rau de tot, asa cum ai remarcat si tu. Pana la urma eu vin cu Transalpul (954 e in service, vezi topicul de amckart) iar amicul meu cu Marauder 800. Brembo, tu cu Blade-ul, daca vrei poti sa-ti gasesti parteneri mai rapizi, nu ma supar deloc, ca noi suntem, iata, "condamnati" la touring. Dar tot pe Cheia ne ducem! Everybody, ar fi momentul sa mai anuntati odata care veniti sambata dim. Bafta tuturor si sa ne vedem cu bine la Brasov. Atentie la nisipul de pe Cheia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Atentie la nisipul de pe Cheia! io am ramas setat pe tonele de frunze de asta toamna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 io am ramas setat pe tonele de frunze de asta toamna si alea, si alea..... tu ce ai de gand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 si alea, si alea..... tu ce ai de gand? pai as vrea sa ma insor, sa-mi iau xx-ul 2009, sa fac un copil, sa imbatranesc fericit! ma rog nu in ordinea asta neaparat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 pai as vrea sa ma insor, sa-mi iau xx-ul 2009, sa fac un copil, sa imbatranesc fericit! ma rog nu in ordinea asta neaparat! Mda, deci, pe scurt, Uizu vine cu noi azi la 6:30 pe Cheia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Mda, deci, pe scurt, Uizu vine cu noi azi la 6:30 pe Cheia corect, asa e, evident... PS Sa inteleg ca nu convine ordinea mami? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate