deleted Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 uite poze cu spate de k4: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 deci cade ideea cu roata de 954 ..... dar codita de la 929 poate sa fie pusa pe cadrul de 900 fara modificari ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 il cunosc pe proprietarul 919 din poza de mai sus, de pe alt forum fireblades.org are modificari substantiale motorul lui coada de pe 929 o aveam eu pe cbr'ul vechi ..uita'te cateva pagini inapoi si e o poza acolo se poate adapta usor eu o sa fac si k4 si r1 2003 intai in fibra apoi in fibra de carbon evident de vanzare toate hihihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 coada de pe 929 o aveam eu pe cbr'ul vechi ..uita'te cateva pagini inapoi si e o poza acolo se poate adapta usor ce ai modificat la "codita" de 929 ca sa o pui pe 900 ? te intreb pentru ca vreau sa schimb codita la cbr meu si imi place modelul de la 929 dar as vrea sa stiu ce trebuie sa modific.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 26, 2007 Autor Share Postat Iulie 26, 2007 Am cauciuc Metzeler Sportec m1 pe fata si am 15000km cu el si are uzura la 40-50%!Este doar rezistent pt ca pe curbe ma cam fura.Powerul de pe spate se comporta insa excelent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 emylio 15000 km cu un cauciuc sunt extrem de multi. iti dai seama ca si'a pierdut toate calitatile initiale ..e de lemn practic schimba'l urgent pune un m3 sau un 208-209 RR de la dunlop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 dap, asa e. Eu de ex sunt total impotriva cumpararii cauciucurilor second. no way! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 eu second cumpar doar cauciucurile proaspat uzate in pista cele uzate in strada niciodata deoarece intervalul in care au fost utilizate e mult mai mare si influenteaza negativ calitatea cauciucului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 am si eu o intrebare, cam cat timp e bun un cauciuc, repet, nu km, ci timp. va dau si un ex. motocicleta veche de 7 ani cu 2500km parcursi, cauciucuri originale. Spun, e doar un exemplu, nu caz concret. Intreb pentru ca am vazut multe cauciucuri cu eticheta pe ea, la pret redus, dar de fab 2005, sau 2004. --- Mesaj completat în 28 Jul 2007 23:10 -------------Sunt socat sa aflu ca prietenul nostru Barthez, detinator al unui fireblade ft frumos, s-a stins azi din viata in urma unui accident. Condoleante familiei. Rest in Peace my friend. http://www.bikepics.com/members/barthez/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 va salut prieteni.si eu am un 954 si mi se pare super mobra, probabil si pentru ca e prima mea vitezana si nu m-am mai dat cu multe altele.va dau aici un site, e nemtesc intr-adevar,cu toate modelel de fireblade, unde sunt trecute multe date tehnice si altele.sper sa va ajute la ceva. http://www.cbr1000rr.de/frame.html.va salut pe toti.cateva poze cu mobra mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 s'o stapanesti sanatos adi si sa tii mereu creierul conectat la pulsul drept --- Mesaj completat în 29 Jul 2007 00:50 -------------s'o stapanesti sanatos adi si sa tii mereu creierul conectat la pulsul drept cum ziceai in alta discutie: "important e sa ajungi acasa"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 pt un cbr900 din '95 (SC28) cate ture trebuie deschis surubul de aer !?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 trei jumate, asa mi-a zis odata mecanicul care mi-a reglat cbr-ul. a mers bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 cand vii la mine ne uitam la carburatoarele demontate pe care le'am adus..si vedem cum stau treburile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceoby Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 Salut tocmai am dat avansul pentru cbr 900 rr sc28 din 94, am luato cu 2600 E. Inca nu am mers cu ea dar deja ma incanta . Ca si inbunatatiri are FILTRU K&N si BUJII NGK IRIDIUM. Sunt curios de preteul de achizitie, ce ziceti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 Salut tocmai am dat avansul pentru cbr 900 rr sc28 din 94, am luato cu 2600 E. Inca nu am mers cu ea dar deja ma incanta . Ca si inbunatatiri are FILTRU K&N si BUJII NGK IRIDIUM. Sunt curios de preteul de achizitie, ce ziceti io am 2 bucati. Sunt dementiale SC28-urile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 pretul de achizitie e foarte bun cat despre imbunatatirile mentionate ...booh ..n'au nici o importanta s'o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tattoo Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 Salut ! Am si eu o intrebare : Carenajul de pe un fireblade 929 din 2000-2001 , merge montat pe un fireblade 919 din 1998-1999 ! Ma gandesc sa fac schimbarea aceasta deoarece am avut un accident si carenele sunt distruse majoritatea , si am gasit care de 929 complete, dar nu stiu daca se potrivesc sau , nu , sau macar daca se pot adapta. Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 (editat) se pot adapta dar ai ceva de munca deoarece trebuie sa faci toate prinderile la carene, nu sunt identice coada din spate la fel eu am toate carenele ptr modelul 97 far inclus le vezi in poza din semnatura mea si alte carene ..atat originale cat si in fibra de sticla 0723546678 ceri cu mac (aurelian) daca te intereseaza Editat August 4, 2007 de mac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Am nevoie de un capac de chiuloasa urgent .. care ma poate ajuta rog PM Filetul de la bujia 2 a fos distrus din cauza ca am montat aiurea bujia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 nu se poate bucsa!? la masini stiu ca se paote si am facut treaba asta si la un etz 250 ...insa la japoneze nu am auzit pe nimeni sa faca treaba asta ..dar eu zic ca merita incercat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllexxM Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 Salut tatto, de unde ai luat carenele de 929?? Si eu tocmai am avut un accident si imi trebuie mai multe piese, printre care si carena laterala stanga si cea centrala, plus far, bord, sistemul de prindere al parbrizului si bordului de jug, borcanasul pentru lichid de frana, aripa de la roata din fata, si eventual partea frontala a instalatiei electrice (am mufa de la bord un pic crapata...si nu vreau sa fac peticeli). Mac, daca ai si tu ceva piese din ce imi trebuie, da-mi un reply aici sau un pm, si te sun. Sau oricine ma poate ajuta cu un sfat de unde pot cumpara piesele de mai sus. Mentionez ca am dat deja mail la Honda Romania, si pe Ebay am gasit partea frontala a instalatiei electrice, pe care o voi achizitiona daca nu gasesc ceva in Romania. Coloritul carenelor il puteti vedea daca accesati profilul meu. Este cel cu galben/albastru/alb. Multumesc anticipat pentru ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 momentan sunt in tara deci nu am cum sa ajut poti sa bucsezi linistit bujia aia costa putin si e poate face fara probleme. tre doar sa demontezi capacul bujiile bagati'le mereu cu mana la inceput ..abia dupa strangeti cu cheia curatati filetul sa mearga bine se mai intampla dar nu e o tragedie @mihai bine ai revenit in shea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat August 12, 2007 Autor Share Postat August 12, 2007 Eu bag bujiile la masina si moto cu o bucata de furtun si este super metoda.Nu da gres,iar daca da nu fortezi filetul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 emi: la furtun nu m'am gandit, dar nu ma indoiesc ca functioneaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate