Zeno Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Cred ca am avut eu o cutie dinalea....sa caut...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oprea Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Am si eu o intrebare pt posesorii de blade, un pic stupida intrebarea dar asta este. Am si eu un blade din '97 si un prieten are tot blade din '98. Din cate stiu eu...are acelasi motor aceeasi capacitate cilindrica etc,diferentele sunt de ordin estetic. La al meu ('97) nu-i pot ridica nici cum fata de la pamant pe cand cel din '98 se ridica foarte usor. Nu ca as vrea sa fac stunturi sau figuratii,dar ma gandesc ca daca e aceelasi motor ar trebui sa sa comporte la fel. voi ce parere aveti? E diferenta intre motoare. Pe dinafara sunt lafel , dar pe dinauntru e o alta treaba. Cuplu la 919 98-99 e disponibil mai de jos decat la 919 96-97, din cate stiu eu. Rapoartele de la cutia de viteze sunt diferite. "1998 If incoming of Thunderace in 1996 scared bosses of Honda , incoming of R1 in 1998 shocked them completly . YZF-R1 was one of the most classified model in modern history, photo of grey colored prototype bike were made already in summer 1997. Only few months before YZF introducion. Yamaha developing department was forced to make something really radical. Honda knew about new Yamaha many months and it reflected on the new 1998 Fireblade. Fireblade went through much bigger changes than Honda originally planned. First time after introducion in 1992 eppeared on the market serious competitor. Weight of Fireblade decreased on 179 kg rebuild was engine (according Honda 80% of parts), had more comfortable behavior, but increase of HP was minimal - 2 HP on 130 HP. Reaction of engine was better thanks to the new and bigger carburator." "Gearbox was slightly adjusted, which caused an increase in the top speed of about 6 km/h. Also engine cooling was improved, frame was lightened ( about 4 kg ) and also was improved stability by lowering of fork offset. The fork was changed, new bail arm had higher torsion stiffness and diameter of front rotor was increased from 296 to 310 mm. Also were used new four piston brakes. Look was changed thanks to a new headlight and remodeled hood. In comparison with previous model Honda improved model at least 10 %, but it wasnt enough. The world was captured by R1 fever. Blade riders fast forgot on RR when they saw the new R1. Yamaha engaged by modern look and although it was only 2 kg lighter then Fireblade looked liket would be lighter at least 50%. In streight competition R1 wasn't clear winner. Wasn't so stable, didn't turn so easily and in lower speed falling into the curves too much, but it didn't avoid RR from second position. " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Cred ca am avut eu o cutie dinalea....sa caut...... Poate le gasesti si-mi trimiti si mie doua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puiu929 Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 surubul asta? EXACT !!!!poti cumva sa ma ajuti!!!as fi tare bucuros si nu raman dator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puiu929 Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 surubul asta? EXACT !!!!poti cumva sa ma ajuti!!!as fi tare bucuros si nu raman dator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 oferta la fireblade... 1800. cine vrea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puiu929 Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 surubul asta? Salut,ce se mai aude de surubu-l ala ce bine mi-ar prinde unu-l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 'Tu-i ceapa lui de surub... iertati-ma, dar nu pot sa ma abtin... Cum naiba ai ajuns tu la concluzia ca se scrie "surubu-l" ??? Sau "unu-l" ??? Nu zic sa fim toti George Pruteanu sau critic literar, dar nici chiar asa, las-o-n Dumnezeul ei de limba romana! Sau nu esti din Romania? Atunci imi cer scuze! Gata, m-am calmat. Succes cu "surubul"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Gata, m-am calmat. Succes cu "surubul"! Cineva are nevoie de un Blade... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Cineva are nevoie de un Blade... Exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Din pacate nu am gasit cutia ... am sa mai caut.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Cineva are nevoie de un Blade... Bine ca esti tu destept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 ai facut mane poze la horneata? vad ca si scaritele spate nu-s, e ceva home-made acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 (editat) ai facut mane poze la horneata? vad ca si scaritele spate nu-s, e ceva home-made acolo... Ai dreptate, e home-made 100%! A trebuit sa improvizez ceva provizoriu rapid ca sa imi pot cara nevasta pe Bondar. Dar stai linistit, sunt LSL-uri si pentru spate! Numai ca nu le-am pus inca sus... Mai trebuie sudata o ureche de prindere la scaritza din spate stanga - o rezolv saptamana asta. Ma stiu baietii, sunt om serios, nu umblu cu shmekerii. Mai umblu eu cu perna pe rezervor din cand in cand, dar nah... asta e, fiecare cu problemele lui . Incerc sa fac azi poze si un filmulet, dar e jegoasa rau si e prea frig sa o spal ... Editat Noiembrie 15, 2008 de Hellicks Hellmet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 betzigash, vrei Hornet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 Ma stiu baietii, sunt om serios, nu umblu cu shmekerii. Mai umblu eu cu perna pe rezervor din cand in cand, dar nah... asta e, fiecare cu problemele lui . True, again. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puiu929 Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 (editat) ai facut mane poze la horneata? vad ca si scaritele spate nu-s, e ceva home-made acolo... [/quote Salut baieti,ce se mai aude de surubu ala? Editat Noiembrie 15, 2008 de puiu929 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 Betzigash, i-am bagat azi un shooting session la Bike. Te-astept la un sharing pe mess. Hai ca sunt trendy deja cu termenii astia . Noroace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Betzigash, i-am bagat azi un shooting session la Bike. Te-astept la un sharing pe mess. Hai ca sunt trendy deja cu termenii astia . Noroace! gata mane, vin pe mess betzigash, vrei Hornet? poi ma gandeam initial pt. fratioru' meu ce in vara tot cauta o horneata.... da' acu' s-a sucit si-si cauta masina. Salut baieti,ce se mai aude de surubu ala? io inca n-am ajuns pe la curte unde tin motoretele si nu sunt 100% daca printre surubri si surubele mai am si alea de pe spate ce le cauti tu. de-aia astept sa ajung p'acolo si daca e dau un pm, asta in cazul in care n-ai facut rost bafta dope, cum a fost perioada dintre cele doua drumuri (dus/intors)? bizara? hehehe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 (editat) Salut la toti ,deci de unde sa incep : Am un honda cbr 900 din 99 si de cand am luat-o am luat-o cu bord fara display din ala de model 99 are cadrane clasice ,la modelu de 99 avea si un mic display la km si nu mai stiu ce, si ma intreb cum se paote asa ceva ,ii pot cumpara bord din acela de 99 ? si ma mir ca bordul asta care il are cu cadrane este functionabil adica ma gandesc cum naiba poate functiona bordu asta clasic pe cand motocicleta altfel de senzori .Ma lamureste cineva ca ceva nu e in regula ,trebuia sa aiba bord din acela de model 99 .astept raspuns . Asfalt uscat , Editat Noiembrie 16, 2008 de Impostorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 dope, cum a fost perioada dintre cele doua drumuri (dus/intors)? bizara? hehehe.... crezi sau nu, si acum sunt in recuperare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 lasa ca se deschide primu circuit de moto acolo langa helliks... o sa ne dea clasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Poze de azi... Padurea "Cernica" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Oa, ce bine le sade fiarelor impreuna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 frumoase, dar tot n-ai montat aripa spate..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate