dopeman1979 Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 (editat) asa e mac, sunt curios ce pot face pe un circuit pe care nici nu-l cunosc. Serres, in martie. nu c-as cunoaste vreuna, dar pe serres chiar n-am fost niciodata, doar ca spectator. Important e sa ne distram si sa invatam sa mergem din ce in ce mai bine in siguranta. Mertane, am nevoie de un set de stickere, pentru un prieten. asta e motorul, crezi ca le poti face? http://www.bikepics.com/pictures/1472848/ Editat Ianuarie 13, 2009 de dopeman1979 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Proaspat intors de la o tura...ICE...ICE ...baby. Asfaltu' din El capital rullz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Proaspat intors de la o tura...ICE...ICE ...baby. Asfaltu' din El capital rullz Acum exact doi ani, in ianuarie, am avut un accident in urma caruia am avut 2operatii la coloana. Atentie mare, nimeni nu se asteapta iarna la motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Huaaa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Ma apuc de treaba la trotineta: stator, filtru aer, ulei+filtru, antigel, bujii, gumite... aoleu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Ma apuc de treaba la trotineta: stator, filtru aer, ulei+filtru, antigel, bujii, gumite... aoleu. nu-i cam devreme, domnule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 nu-i cam devreme, domnule? e devreme,dar fiecare isi cauta cate un motiv sa mai giugiuleasca ceva la mobra io deja am devenit cam agitat si ma gandesc la tot felu' de trasee... si e numa' ianuarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 sper pe la sfarsitul lui februarie sa putem sa le scoatem la o tura altfel va fi trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 sper pe la sfarsitul lui februarie sa putem sa le scoatem la o tura altfel va fi trist esti mai optimist ca mine ma gandeam la mijlocul lui martie, dar fie ca tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Multumesc Mac, sper sa ajung si eu pana atunci acasa..... Vineri cred, ca voi fi deja in tara. Sa nu ne auda Jagi ce cauciucuri am comandat, nu mai vb cu mine o luna....... Am dat vfr-ul, in garaj o sa apara un 600rr sau un 954rr, depinde de preturile pe care le gasim. Jagi, am vazut ca mi-ai lasat pm pe mess cu carenele, vb cand ajung acasa. Mie i-mi pare bine ca se face pe dos, stiti psihologia inversa cum functioneaza. Daca ziceam GP Racer sigur nu luaGp. Oricum sint bune GP Racer. Mai am si eu speranta ca am pe cine depasi anul asta, vin tare din urma talentele. Oricum, eu i-mi fac o parere despre cauciucuri mergind pe ele, iau 2-3 second handuri de la Mistode si vad cum ma descurc cu ele, la cursa propriuzisa scot 2-300euro din buzunar si cumpar cel putin un spate nou. La Panonnia am mers pe Pireli nou SC2 care s-a comportat mai prost ca KR 108-MED SOFT. Asta e pur parerea mea si nu va sfatuiesc s-o urmati, experimentati. NU MAI AM NIMIC DIN PIESELE RACING, AM VINDUT TOT. AI PIERDUT OCAZIA, AM DAT CU 400EU TOBA SI POWCOMM, 200CARENE COMPLETE HOTBODIES VOPSITE CU PERLA. CAM MOCA LE-AM DAT DAR TREBUIE SA REPAR 600RR-ul pina la Serres. Mac, ma dau la supersport , cel putin la Serres. Si partea nasoala e ca nu prea am bani de cauciucuri noi pina nu vind 954. Cu criza asta nu cred ca-l ia cineva pina pe 15martie, totul e blocat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 nu-i cam devreme, domnule? nu e devreme, ca le iau pe rand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 e devreme,dar fiecare isi cauta cate un motiv sa mai giugiuleasca ceva la mobra io deja am devenit cam agitat si ma gandesc la tot felu' de trasee... si e numa' ianuarie ce trasee, zi si mie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 ce trasee, zi si mie! Cele de pe serpentinari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 ce trasee, zi si mie! pai traseele virajate cu asfalt foarte foarte bun.. in rest nu conteaza directia. ii intreb pe toti/toate prietenii/cunostiintzele despre cum este asfaltul pe drumurile din tara pe unde au mai fost si ei... preferatele mele sunt Brasov-Tg Mures;Brasov-Siriu-Buzau;Brasov-Sighisoara-Cluj, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Bogdane ..e nasoala perioada asta ..n'am ce zice noi ne'am aprovizionat acum cu ceva bt003 si poate investesc in d211 gp ..macar un set sau poate chiar KR. sa vad si la ce pret le gasesc imi dau seama ca nu scot untul din ele ..dar poate ajuta ..efectul placebo ..oricum trebuiesc incercate mi'am propus sub 2.10 la pannonia si in jur de 2.05 la hungaroring. asta e targetul ptr mine in 2009 o sa vedem cum va fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 D211GP, alta mincare. artur a mers 3 zile cu un spate de la Pascota, nou. Practic a iesit cel mai ieftin, a scos lejer 2.10. Eu la 2.16 medie am mucificat 2 spate in doar 2 zile. Anul asta sigur comand si eu 211. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Pe cand sa scap si eu un pic de sevraj, ca avem 4 celsius cu +, a inceput de ieri sa ploua... ce nu am facut eu bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Pe cand sa scap si eu un pic de sevraj, ca avem 4 celsius cu +, a inceput de ieri sa ploua...ce nu am facut eu bine? Patinele, prietene, te strangeau patinele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Am scos azi fata la plimbare. De pe la 2:30 pana acum M-am mai calmat putin ))) Sa speram ca va fi din ce in ce mai cald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 (editat) Patinele, prietene, te strangeau patinele... Iar acum, de dimineata, NINGE!!! plm, parca locuiesc intr-o statiune de schi din Londra... Editat Ianuarie 16, 2009 de Hellicks Hellmet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Iar acum, de dimineata, NINGE!!! plm, parca locuiesc intr-o statiune de schi din Londra... ai rabdare, domle, ai rabdare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 O fi scumpa dracia asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 ia-ti tu si spune-ne si noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 (editat) Iar acum, de dimineata, NINGE!!! plm, parca locuiesc intr-o statiune de schi din Londra... Ce coincidenta... placuta? Daca tot e zapada, poate-mi pun schiurile in picioare la Vatra-Dornei, duminica. Ce zici, te tenteaza? Editat Ianuarie 16, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Ce coincidenta... placuta? Daca tot e zapada, poate-mi pun schiurile in picioare la Vatra-Dornei, duminica. Ce zici, te tenteaza? crezi ca e buna partia?nu prea a nins pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate