Andr3y 954 Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 pe criza asta tu vrei mai mult ca`n magazin .... vb mai multe cand ne vedem ... pe net vad ca te arunci .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 Tu ai stoc?Poate te combin la al meu si sa mi'l dai pe al tau. In sfirsit, un utilizator de 954 DESTEPT. 954 merge prost cu DB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 (editat) Este parbirz. deocamdata nu mai vand nimic... in 1 luna maxim..o dezmembrez sau vand epava. andrei tu esti amator de chilipiruri...tie nu iti vand nimic nici la suprapret. Editat Mai 2, 2009 de alexutzzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 treaba ta ... pe criza asta trebuia sa zici mersi daca iti luai 2-3 sute repede .... bafta q reparatu` sau desmembratu` ! si acuma ontopic : merita 300v dublu ester 15W50 sau 7100 15W50 ? astept si eu o parere mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 treaba ta ... pe criza asta trebuia sa zici mersi daca iti luai 2-3 sute repede .... bafta q reparatu` sau desmembratu` ! si acuma ontopic : merita 300v dublu ester 15W50 sau 7100 15W50 ? astept si eu o parere mica Dezmembrat...daca vrei iti cumpar o carte cu gramatica limbii romane. Mai treci pe la liceu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Dezmembrat...daca vrei iti cumpar o carte cu gramatica limbii romane.Mai treci pe la liceu De ce o dezmembrezi man??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 De ce o dezmembrezi man??? ACCIDENT la medgidia. alex te-am sunat da nu raspundeai. am auzit de la adidas ce ai patit. imi pare foarte rau alex. lasa man, bine ca nu ai patit tu nimic. proaspat intors dintr-un trip de 1000 km. numai de bine pot spune de fireblade. chiar este un model reusit. sta bine pe curbe, stabilitate pe ploaie torentiala, consum decent.... toate bune si frumoase. @... chiar daca e honda si fireblade, plang dupa un bmw r 1200 gs adv... sunt om de aprox 5000 km pe luna, una din chestii ar fi sheaua cam necomfortabila la drumuri lungi, rezervorul de 18 litri si as mai vrea sa merg si pe transalpina cu un motor. CINE VREA UN MOTOR PUTIN MAI MARICEL, SI CARE IARTA DESTUL DE BINE este firebladul sc28 si sc33, cele mai reusite firebladuri. zic eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 e mai bun 7100 decat 300v ? dar de 5100 10w40 ce parere aveti ? am gasit azi in talcioc ( 40 ron litru ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 (editat) e mai bun 7100 decat 300v ? dar de 5100 10w40 ce parere aveti ? am gasit azi in talcioc ( 40 ron litru ) Am bagat si eu 5100 si nu e prea reusit. Cu prima ocazie imi iau 300v 15W 50 Le: 5100 aveau la motoriders cu 135 lei 4 litri anu' trecut...da' sincer sa fiu,atata timp cat va doriti motoare mari si aveti banii pt un 954 nu inteleg cum de va zgarciti la ulei Editat Mai 3, 2009 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Mertane, thx de stickere. Impecabile Acum m-am intors si eu de la mare. La dus am facut 220 km cu un plin, fara sa intru pe rezerva, mers decent, iar la intors 172 km si a intrat pe rezerva, dar sub 200 km/h a vazut doar la plecare si la oprire Jagi de ce zici ca 954 nu se pupa cu DB? Oricum tind sa-ti dau dreptate, la 250 km/h e ok comparativ cu fostul F4i sport care cu parbriz stock la 160 deja se simtea aiurea PS. I love my Bike! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Am bagat si eu 5100 si nu e prea reusit. Cu prima ocazie imi iau 300v 15W 50 Le: 5100 aveau la motoriders cu 135 lei 4 litri anu' trecut...da' sincer sa fiu,atata timp cat va doriti motoare mari si aveti banii pt un 954 nu inteleg cum de va zgarciti la ulei corect ( in legatura cu zgarceala ) eu intreb ... vad peste tot ca se vb de 5100 si 7100 eu anu trecut cand am avut celalalt 954 i-am pus de 2 ori 300v dubluester 10W40 ... de la scorpio dupa stefan cel mare .... cred ca si la moto actual o sa bag la fel ... p.s. imi place mirosu de guma turbo p.s.1 maine seara iese cineva pe afara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 eu am mers intotdeauna cu putoline, am pus in toate motociclete pe care le-am avut, am avut si fireblade cu care am mers aprox 40.000km fara probleme. n-as pune niciodata altceva, uleiul il schimb intotdeauna la 5.000km. cred ca in 2003 sau in 99 cand au fabricat motoarele noastre nici nu existau uleiuri asa de bune calitativ ca cele de azi asa ca stati linistiti, daca nu bagati ulei de masline, nu se intampla nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 io dupa cautari indelungate ..m'am intors la bardahl ..pe deasupra la un pret optim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 (editat) Va tot stresati de ce ulei sa bagati, mai bine v-ati regla distributiile la intervalul stabilit de producator. Am constatat ca abia cind se aude distributia de la capatul strazii, poate atunci se intreaba cineva cit o costa operatiunea asta. Sau inca mergeti orbeste pe ideea ca moto fabricat acum 6 ani are 15 000km si abia la 25k va ocupati si de distributie? Editat Mai 4, 2009 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Iesire de 1 mai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Iesire de 1 mai... Cum se comporta BT-urile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 (editat) Cum se comporta BT-urile? Pfu`, sunt de poveste! (multumiri lu` mac) Prima data cand am pus genunchiu` jos, in spate, pe fundal, aveam zapada. Am pus clipu` si pe youtube, dar sunt la munca si am restrictionat youtube-ul, asa ca-ti pot da link-ul deseara. Editat Mai 4, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Nicule ..scoate corpul mai in afara ..casca pe unde ti'e oglinda interioara curbei si ia mana de pe ambreiaj si frana ..degetele .. ai sa vezi ca o sa fie mai bine bt'urile imp e sa le tii la presiuni corecte , au o carcasa foarte tare deci presiuni inferioare fata de pire-metz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Eu nu pot neam sa merg fara cate un deget pe ambreiaj si pe frana... PS. Mac, au sosit crashurile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 (editat) Nicule ..scoate corpul mai in afara ..casca pe unde ti'e oglinda interioara curbei si ia mana de pe ambreiaj si frana ..degetele ..ai sa vezi ca o sa fie mai bine S-a inteles! Incercam, exersam. Vointa este, gume sunt, presiunea e cea corecta. Doar vremea sa tina cu noi. Eu ma dau doar sambata si duminica (sunt motociclist de weekend ). Merci de sfaturi! Probabil o sa te sune un prieten astazi, sa-ti ceara cateva lamuriri despre cauciucuri. O sa aiba nevoie cel putin de guma spate. Editat Mai 4, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 (editat) baterie ? cum,ce,de unde,cat ? parca am citit mai in spate dar numai gasesc . LE : evident pt 954 Editat Mai 4, 2009 de Andr3y 954 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 acum depinde ce iti permite si suspensia, la mine 919 incepea sa danseze sub mine la curbe luate mai in forta. 954 e alta poveste, arcuri fata schimbate, ulei schimbat, suspensie reglata ca la carte atat fata cat si spate si sta in curbe intr-un mare fel. normal conteaza si cauciucurile. important e ca incerci sa inveti sa mergi corect pe motor si nu cauti ceva mai mare si mai puternic sa compenseze lipsa ta de cunostinta. stiu pe cineva care la un moment dat vroia xx pentru ca i se parea fireblade-ul prea mic...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 (editat) acum depinde ce iti permite si suspensia, la mine 919 incepea sa danseze sub mine la curbe luate mai in forta. 954 e alta poveste, arcuri fata schimbate, ulei schimbat, suspensie reglata ca la carte atat fata cat si spate si sta in curbe intr-un mare fel. normal conteaza si cauciucurile. important e ca incerci sa inveti sa mergi corect pe motor si nu cauti ceva mai mare si mai puternic sa compenseze lipsa ta de cunostinta. Tocmai de aia sper ca urmatorul motor sa fie un 954 + sistemul de franare. P.S. M-am tot uitat in cutia postala. Niciun semn de sticla de Unicum. Editat Mai 5, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 acum depinde ce iti permite si suspensia, la mine 919 incepea sa danseze sub mine la curbe luate mai in forta. 954 e alta poveste, arcuri fata schimbate, ulei schimbat, suspensie reglata ca la carte atat fata cat si spate si sta in curbe intr-un mare fel. normal conteaza si cauciucurile. important e ca incerci sa inveti sa mergi corect pe motor si nu cauti ceva mai mare si mai puternic sa compenseze lipsa ta de cunostinta. stiu pe cineva care la un moment dat vroia xx pentru ca i se parea fireblade-ul prea mic...... Si a mea danseaza,dar doar pe curbele luate f tare. In Bulgaria sunt curbe ce pot fi luate si cu 200 de catre un rider experimentat care mai cunoaste si drumu'. Noi ne-am limitat la 160 si a fost arhisificient. Eu unu sincer prefer curbele ceva mai stranse,gen Cheia & dupa si nu numai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Carenaj Aripa Fatza Pentru sc33... Care Ai .... Urgent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate