Gixu. Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 oleoooo, dar tu de unde crezi ca stiu ca ale mele sunt din 2004? Prin datarea cu carbon? the best!!! Normal ca sunt tocite doar pe mijloc la cate curbe avem in Bucureshit Cauciucurile mele sunt fab aprilie 2008...si cred ca sunt fix inversu' pilot power,f moi pe mijloc si f tari pe margini SD6: Eu imi pun RK... LE...Mi-a consumat 5% pana la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Ai mers legal? Prea legal...Am mers cu un naked si un enduro in grup asa ca a trebuit sa pastram o limita decenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Musai sa schimb kit-ul de lant.Ce recomandati? DID sau Regina? Personal, as opta pentru DID. Dar nu stiu mare lucru despre ele, doar ca DID-ul a avut mai multa publicitate (cel putin pt mine). Si mie mi-au recomandat toti DID . Dar eu personal as fi optat pt Regina pt ca era la oferta la louis,nu de alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Si mie mi-au recomandat toti DID .Dar eu personal as fi optat pt Regina pt ca era la oferta la louis,nu de alta Ulei,placute.cauciucuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Ulei,placute.cauciucuri? ai nevoie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 ai nevoie? Mi le faci cadou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 in urma cu 10-20 de pagini scanase cineva palpaielile hiss-ului. azi trec pe la mobra si iau manualul de sub monopost si-ti zic ce si cum. deoacamdata nu m-am dat jos din pat decat sa scot cainii, ca deh, gta4 pe ps3.... maine la 10 plecam spre cheia, ceva d'astia cu autoBUSE, io cu-a mea, un f, etc. daca vreti careva sa va bagati, la 10 la bmw in baneasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 referitor la discutia cu consumul instant afisat pe bord ... la 954 care am avut`o anu trecut era l / 100 km ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 (editat) provenienta germania ... avea si sonda lambda pe toba ( catalizator ) si asta pe care o am acum e italia ... nu are nici sonda lambda si nici consumul u.e.. p.s. niste discuri frana pt 954 ? racing ? se merita ? Editat Mai 9, 2009 de Andr3y 954 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 asa, asa, te astept.. aha, super. aia ce provenienta avea? ai idee daca se poate comuta intre cele doua afisari? asa, inca n-am apucat sa scanez paginile...dar am aflat de l/km se poate face schimbarea, dar tre dat bordu jos si schimbate lipiturile la niste fire p'acolo. mi-a zis-o nasu, de la care-am luat eu motoreta. a vrut si el sa faca treaba asta, dar nu prea se merita bataia de cap. si-are dreptate bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yayo_crunk Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 cineva imi spune ce presiune trebuie sa fie intr-un Honda CBR Fireblade 900 RR din 93?si daca e cineva interesat sa cumpere:1900 Euro.merge impecabil,are 42000km pe bord in stare buna,cu un mic defect-ni-i merge ceasul de la kilometraj,dar ceasul e bun,trebe refacut instalatia la cabluri.schimb eventual cu Honda Hornet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 din poze pare impecabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 cineva imi spune ce presiune trebuie sa fie intr-un Honda CBR Fireblade 900 RR din 93?si daca e cineva interesat sa cumpere:1900 Euro.merge impecabil,are 42000km pe bord in stare buna,cu un mic defect-ni-i merge ceasul de la kilometraj,dar ceasul e bun,trebe refacut instalatia la cabluri.schimb eventual cu Honda Hornet. frumoasa acele culori ma cutremura dar din pacate te trage inapoi masca fata, acele 2 faruri sunt cam vechi pentru ce vrea lumea in ziua de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yayo_crunk Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 da e frumoasa foc si cum zici e cam demodat fata aia a lui.nu as putea sa-l schimb masca fata?nu stiti ceva de vanzare?macar unu de model 96 sau 95 sa nu fie in cerc.in rest e fain,am avut grija de el. si inca o intrebare cine stie.ce ziceti asa ceva se poate lega la modelul meu din 93? http://www.louis.de/_40613adbde6e9fb1d16b7...tnr_gr=10034835 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Prima poza cu toba originala, adica LeoVince titaniu !!! Asa arata scurtata, cum ii place Panterei Roz !! Asta e bonusul PS O sa fac si film, eu zic ca suna frumos !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Prima poza cu toba originala, adica LeoVince titaniu !!! Asa arata scurtata, cum ii place Panterei Roz !! Asta e bonusul PS O sa fac si film, eu zic ca suna frumos !! Din descrierea facuta de Tibi nu pareai atat de firav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 (editat) baieti am o mica problema... nu se aprinde ledul din bord care indica rezerva mecanicul nostru e ocupat pana peste cap ...dak nu era nu va deranjam poate sa imi zica cineva pe unde sa verific sau unde ar putea fi defectiunea...ledul nu cred k este ars... multumesc anticipat ps:este un cbr 929 Editat Mai 11, 2009 de lonely rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Prima poza cu toba originala, adica LeoVince titaniu !!! Asa arata scurtata, cum ii place Panterei Roz !! Asta e bonusul PS O sa fac si film, eu zic ca suna frumos !! Frumos, frumos! Blonda e de mare efect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yayo_crunk Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 da e frumoasa foc si cum zici e cam demodat fata aia a lui.nu as putea sa-l schimb masca fata?nu stiti ceva de vanzare?macar unu de model 96 sau 95 sa nu fie in cerc.in rest e fain,am avut grija de el. si inca o intrebare cine stie.ce ziceti asa ceva se poate lega la modelul meu din 93? http://www.louis.de/_40613adbde6e9fb1d16b7...tnr_gr=10034835 ce presiune trebuie sa aiba rotile? si e inca de vanzare la 1900euro si asa arata ceasul pe care as dori sa-l leg la el.ce ziceti se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 da e frumoasa foc si cum zici e cam demodat fata aia a lui.nu as putea sa-l schimb masca fata?nu stiti ceva de vanzare?macar unu de model 96 sau 95 sa nu fie in cerc.in rest e fain,am avut grija de el. si inca o intrebare cine stie.ce ziceti asa ceva se poate lega la modelul meu din 93? http://www.louis.de/_40613adbde6e9fb1d16b7...tnr_gr=10034835 ce presiune trebuie sa aiba rotile? si e inca de vanzare la 1900euro si asa arata ceasul pe care as dori sa-l leg la el.ce ziceti se poate? in primul rand faina mobra dar cel putin rezervorul a fost revopsit.in al doilea rand de unde stii ca are doar 42000 daca nu iti merge kilometrajul??? merge sa schimbi fatza cu modelul 95-96 ca asa am facut si eu (se schimba mult aspectul) insa trebuie sa modifici si prinderea de la faruri. si ca presiune in roti eu pe spate merg cu 2.3 si e ok. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yayo_crunk Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 in primul rand faina mobra dar cel putin rezervorul a fost revopsit.in al doilea rand de unde stii ca are doar 42000 daca nu iti merge kilometrajul???merge sa schimbi fatza cu modelul 95-96 ca asa am facut si eu (se schimba mult aspectul) insa trebuie sa modifici si prinderea de la faruri. si ca presiune in roti eu pe spate merg cu 2.3 si e ok. bafta okey.mersi.da motorul a fost revopsit de mine cand a fost adusa,deci e revopsit de 2ani jumate.si da e faina intrebarea pusa de tine de ce 42000 de km.deci am si eu calculele mele.si inca o intrebare pentru tine:cat te o costat schimbarea de fatza cu tot cu prinderea la faruri.? in primul rand faina mobra dar cel putin rezervorul a fost revopsit.in al doilea rand de unde stii ca are doar 42000 daca nu iti merge kilometrajul???merge sa schimbi fatza cu modelul 95-96 ca asa am facut si eu (se schimba mult aspectul) insa trebuie sa modifici si prinderea de la faruri. si ca presiune in roti eu pe spate merg cu 2.3 si e ok. bafta okey.mersi.da motorul a fost revopsit de mine cand a fost adusa,deci e revopsit de 2ani jumate.si da e faina intrebarea pusa de tine de ce 42000 de km.deci am si eu calculele mele.si inca o intrebare pentru tine:cat te o costat schimbarea de fatza cu tot cu prinderea la faruri.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 (editat) da e frumoasa foc si cum zici e cam demodat fata aia a lui.nu as putea sa-l schimb masca fata?nu stiti ceva de vanzare?macar unu de model 96 sau 95 sa nu fie in cerc.in rest e fain,am avut grija de el. Intreaba-l pe Hellicks. Avea un carenaj de 929. Parca se potrivea, cu mici modificari. Mai are ceva componente. si ca presiune in roti eu pe spate merg cu 2.3 si e ok. Ideal ar fi sa spuna ce gume are pe motor ca sa i se poata spune ce presiune ar trebui sa ai cand iesi. Recomand un PM catre Mac pt mai multe detalii. Editat Mai 11, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 eu as lasa motorul asa cum e el. are ceva aparte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Din descrierea facuta de Tibi nu pareai atat de firav Domnule, tre sa-ti zic ca esti naiv. Dupa ce stii ca Dopeman fumeaza iarba la greu, il mai si crezi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Vinde cineva vreun capac monopost>? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate