adidas Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Iau in considerare! Am sa-i bag 7100. Acum sa vad vascozitatea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 7100 exista doar 10w-40 si 20w-50. Eu zic ca alegerea e evidenta. Dap. M-am interesat si eu mai bine acum. 7100 10W40 va fi Thx de info... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 7100 e prastie rau uleiul ..uita'te la teste sa te convingi singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 sunt foarte concludente ..frecarea e frecare ..instrumentul masura e acelasi in toate testele .. unii tre sa vada cu okii lor sa creada ..io va cant asta de ani de zile ..fara sa am vreun interes comercial .. fiecare in final face ce vrea cu banii lui si ii keltuie cum crede mai inteligent va invit la 70ron pe litrul de motul v300 factory ..singurul care merge bine de la motul ..sau la alternativa cel putin atat de valida care costa 44ron ce alegeti? io am ales ani in urma oricum..am cerut intrumentul cu pricina ..sa mi'l trimita in tm ..sa fac si eu cu mana mea testele ..o sa pun si silkolene full sint pe banc sa vad cum mere ..si o sa documentez tot .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 o sa le fac pe toate in aceleasi conditii eventual voi incalzi cuva de ulei la 90-100 grade elementul ce se roteste ..se invarte in ulei inainte sa fie pusa presa pe el stii care e faza ..ca uneori si un test destul de rudimentar poate sa isi scoata in evidenta niste parametrii destul de evidenti vascozitatea influenteaza pana la un moment dat resultatul testului .. voi compara vascozitati identice ..sa vedem ce'o mai fi de comentat atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Nu stiu ce parere aveti voi, dar pe ce site-uri te uiti, pe forumuri din afara, e destul de laudat si multa lume il foloseste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Cat omor si batai de cap pentru un ulei... Bagati nene Bunica semi sintetic...Merge de consuma..!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Cata bataie de cap cu schimbu' de ulei...Si anu asta e la mare cautare 300V-u D-aia o sa-mi pun alt ulei in motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Eu sunt la al treilea motor cu Motorex 10W40 in el si nu am observat ceva negativ la acest tip de ulei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 fortzza 300v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 io o sa bag 15w50 semisintetic de la motul sa vad cum e. pana acum am mers cu 10w40 si mi s-a parut ok dar cica pentru motoarele mai vechi e mai bine sa bag cu vascozitate mai mare, mai ales k merg mult prin oras. o sa o incerc si pe asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 CICA. Doar daca iti consuma ulei intro veselie ii pui mai gros. Iar asta pentru a masca uzurile aparute. Daca motorul nu consuma ulei, mergi pe vascozitatea recomandata. Motorul se va unge mai bine, va merge mai rece.. pai mie nu mi-a consumat nici gram anul trecut, zici sa raman tot pe 10w40??? sunt in ceata rau de tot si in 2 ore ma duc sa il schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 pai mie nu mi-a consumat nici gram anul trecut, zici sa raman tot pe 10w40??? sunt in ceata rau de tot si in 2 ore ma duc sa il schimb Vorba lu' MAC: masturbari mentale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 Clar 10w-40. Daca bagi motul, ia 7100 pentru utilizare stradala, pe 300V arunci banii de pomana si e si mai prost pentru strada.Daca iei alta marca, ia'ti FULL SYNTH. merci ptr sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 pai mie nu mi-a consumat nici gram anul trecut, zici sa raman tot pe 10w40??? sunt in ceata rau de tot si in 2 ore ma duc sa il schimb nici mie nu imi consuma ulei deloc; ramai pe 10w40. motul 300 e beton pt orice conditie si stil de mers. bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 (editat) cati ati reusit sa distrugeti un motor din cauza uleiului ca discutati asa intens sau aveti diverse interese financiare vis-a-vis de subiect ??? antigel, lichid de frana, ulei amortizoare, lant, incarcare, rulmenti roti, etc astea sunt aferente ))))))))) motoru nene sa fie beton ca restu d-zeu cu mila )))))))))))))))) p.s. uleiul motul la mama lui e mai scump ca in ro ! Editat Mai 21, 2009 de aalpine1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 o pompa de benzina ptr. 929 stie careva unde gasesc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 cati ati reusit sa distrugeti un motor din cauza uleiului ca discutati asa intens sau aveti diverse interese financiare vis-a-vis de subiect ??? antigel, lichid de frana, ulei amortizoare, lant, incarcare, rulmenti roti, etc astea sunt aferente ))))))))) motoru nene sa fie beton ca restu d-zeu cu mila )))))))))))))))) p.s. uleiul motul la mama lui e mai scump ca in ro ! de acord cu tine , oamenii astia vorbesc de parca ar fi stricat vreo 50 motoare pana acum din vina nu stiu carui ulei inca p'atatea din a vina altuia etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 de acord cu tine , oamenii astia vorbesc de parca ar fi stricat vreo 50 motoare pana acum din vina nu stiu carui ulei inca p'atatea din a vina altuia etc pur si simplu am cerut un sfat,ma gandeam sa bag 15w50 in loc de 10w40,ce ti se pare aiurea???? kit de lant,bujii,filtru de aer,simeringuri si ulei de furca, placute si lichid de frana,cauciucuri,........toate schimbate anul asta si eram nelamurit in privintza uleiul si acum m-am lamurit. sunt convins ca sunt baieti pe aici care au incercat mai multe uleiri si voiam sa vad ce parere au.nu trebuie sa strici 'nspe mii de motoare ca sa iti dai seama daca un ulei e mai bun decat altul(ptr mobra ta). bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 putin offtopic...dar....ca idee....sa vedeti si voi ce poate sa gandeasca si hotarasca una lume ....500-800 cmc /index.php?showtopic=365301 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 putin offtopic...dar....ca idee....sa vedeti si voi ce poate sa gandeasca si hotarasca una lume ....500-800 cmc /index.php?showtopic=365301 am mai invatat ceva nou azi incredidibil!! da-i roata fata jos si ascunde-o, sigur nu o sa cumpere ei una sa o monteze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 nu e chiar incredibil , chestia aia e valabila doar in caz de razboi sau mobilizare generala ,culmea , poate de ea depinde soarta razboiului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 nu e chiar incredibil , chestia aia e valabila doar in caz de razboi sau mobilizare generala ,culmea , poate de ea depinde soarta razboiului Pai, daca de CeBeRica mea o sa depinda razboiul, va garantez ca o sa pierdem !!! Cat timp eu traiesc, nici un SRI-t n-o sa puna poponeata pe ea !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Poate cineva sa-mi dea detalii despre Power Commander? Merita sa-mi montez unul avand in vedere ca mi-am pus o toba sport si intentionez sa-mi pun si un filtru sport? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 poze... PS> pozele nu sunt modificate si sunt facute de un fuji. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate