Dilidache Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Gixx esti multumit de pilot sport ? kiar ma uimeste.... cum cineva poate sa fie multumit de acele gume ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 am avut si eu pilot sport n-ai nici o treaba, le incalzesti si pe strada e peste ce sti tu... sincer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 era unu cu VFR in pista la unguri si pe spate avea p sport .. voi nu aveti cea mai mica idee de cat de tare mergea ala.. indraznesc sa spun ca putini motociclisti pe care ii cunosc merg pe strada asa de tare, sincer si nu vb de faptul de a se inclina pe curbe, ci de a da gaz cu 2 maini , viteza de parcurgere mare...etc cauciucurile din ziua de azi sunt mult peste ceea ce poate motociclistul mediu inutil sa vb de supercorsa, racetec k3, power one sau QRR care sunt aliene dpdv prestational apropo: degeaba aveti cauciucuri noi si performante daca suspensiile sunt vechi de zeci de mii de km voi aveti impresia ca amortizorul vostru de spate cu 30-40mii km functioneaza ..nu aveti idee cat va inselati de mult am sa va pun film de la cursul de suspensii ohlins tinut de Andreani, sa vedeti ce ulei iese din amortizorul unui zx6r model 2008, ulei emulsionat cu aer ..spumaaaa nu aveti idee ce iese din amortizoarele voastre de spate..spuma spuma si iar spuma, hidraulica are nevoie de ulei bun care nu se emulsioneaza cu aerul ptr a functiona bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Optimus Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Nu vreau sa fiu offtopic dar poate stie careva ceva... Schimb VFR 800 din 99, in stare foarte buna, cu Fireblade 954 si dau diferenta, in functie de starea respectivei motociclete. Drumuri bune si asfalt uscat, daca mai avem noroc anul acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 mac +1 eu mi-am refacut telescoapele pentru a doua oara in 3ani, schimbat arcuri si ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 In doi ani de "activitate", mi-am schimbat de doua ori (in fiecare primavara) semeringurile si uleiul la furca fata. M-a pus pe ganduri ceea ce a zis mac de amortizorul spate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roackeru_2005 Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 dinsul din poza este inculpatul dar nu vreau sa scriu pretul ,care nu este tochmai mic ,dar merita model pt fireblade 98: 46HRCL Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 salut, ati auzit de uleiul TOTAL ? mai ales QUARTZ RACING 10W50 ? ce parere aveti???? ulei sintetic la 32 roni litrul! http://www.total.com.ro/lub/lubroumanie.ns...54?OpenDocument am bagat eu din asta anul trecut si e foarte buna, mie mi s-a parut mai bun decat 7100 de la motul cu care l-am inlocuit. unii vb ca sa afle in treaba fara sa fi incercat vreodata uleiul, se uita la pretzi si gata.urmatorul ulei o sa fie bardahl la mine iar in legatura cu 10w50-ul ala de la la total eu zic ca are un raport pret/calitate fff bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 am bagat eu din asta anul trecut si e foarte buna, mie mi s-a parut mai bun decat 7100 de la motul cu care l-am inlocuit. unii vb ca sa afle in treaba fara sa fi incercat vreodata uleiul, se uita la pretzi si gata.urmatorul ulei o sa fie bardahl la mine iar in legatura cu 10w50-ul ala de la la total eu zic ca are un raport pret/calitate fff bun sal,tu de unde ai gasit sa cumperi bardahl?? am cautat si eu pe net informatii despre acest ulei ''miraculos''...si am gasit o remarca interesanta care m a pus peganduri.... ceva de genu....molecula asta a lor miraculoasa nu a fost testata de laboratoare independente,...doar ei afirma ca face minuni....e cam acelasi lucru cu ce faceau pe vremuri cei de la ''duralube'' ) vroiam sa trec si eu de la 300v la bardahl sa vad cum e....da acum....nu mai stiu ce sa zic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 urmatorul ulei o sa fie bardahl Si la mine, dupa ce ajung cuzinetii. sal,tu de unde ai gasit sa cumperi bardahl?? PM la mac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 am bagat eu din asta anul trecut si e foarte buna, mie mi s-a parut mai bun decat 7100 de la motul cu care l-am inlocuit. unii vb ca sa afle in treaba fara sa fi incercat vreodata uleiul, se uita la pretzi si gata.urmatorul ulei o sa fie bardahl la mine iar in legatura cu 10w50-ul ala de la la total eu zic ca are un raport pret/calitate fff bun Bine ti-ai revenit, Stancu5-ule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Am si eu o intrebare : care e consumul la un 900RR model 93-94 ? Stiu ca depinde cum mergi, ma intereseaza mai mult la mers afara cu o viteza de croaziera 120-140 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Am si eu o intrebare : care e consumul la un 900RR model 93-94 ? Stiu ca depinde cum mergi, ma intereseaza mai mult la mers afara cu o viteza de croaziera 120-140 A mea (sc33 din 99) consuma 5,5-6...Am descoperit ca motorul consuma decent pana in 180. Dupa 180 sare de 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Am si eu o intrebare : care e consumul la un 900RR model 93-94 ? Stiu ca depinde cum mergi, ma intereseaza mai mult la mers afara cu o viteza de croaziera 120-140 a mea consuma 5-5,5 % . bine te-am gasit horia Mesaj completat Bine ti-ai revenit, Stancu5-ule! na ca mi-am luat si un dominator sa pot sa ma dau impreuna cu klr-ul ala recuperat al tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 (editat) A mea (sc33 din 99) consuma 5,5-6...Am descoperit ca motorul consuma decent pana in 180. Dupa 180 sare de 7 cum pusca mea mananca asa putin fiind de 900 ? a meu manca 4,5-5,5 si e de 600... sunt socat Editat Octombrie 16, 2009 de swartelf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 poate alea mai vechi sa aiba consumul asta..... astea mai noi imposibillll.....depide oricum si de stilu de mers... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 (editat) cum pusca mea mananca asa putin fiind de 900 ? a meu manca 4,5-5,5 si e de 600... sunt socat Un motor reglat cum trebuie ar trebui sa consume chiar mai putin. Eu aveam pe ea toba de carbon si n-am unblat deloc la bujii-carburatoare iar filtrul (original) l-am curatat o singura data...Drum lung 5,5-7 (9o-100 sate ,120-180 afara cu varfuri de 250+), oras 8-10 (iarna mi-a luat 15 dar a fost un caz izolat ) Editat Octombrie 16, 2009 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Am pus si eu ieri uleiul numit Bardahl.Ramane de vazut ce si cum dupa ce mai fac niste km.Deocamdata pot spune ca sunetul motorului este mai silentios si cutia lucreaza mult mai frumos.Inca nu pot spune daca are vreo legatura cu marca de ulei sau diferentele se simt doar pentru ca am pus un ulei nou...revin cu pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 cum pusca mea mananca asa putin fiind de 900 ? a meu manca 4,5-5,5 si e de 600... sunt socat alea din 93-94 sunt de 893 si atat consuma.plus ca la la 120-140 km/h cum ai intrebat tu un motor de 900 se forteaza mult mai putin decat unul de 600, cutia are alte rapoarte, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 na ca mi-am luat si un dominator sa pot sa ma dau impreuna cu klr-ul ala recuperat al tau Heheheee, frumos! Sa il stapanesti fara incidente! Ne-om vedea pe coclauri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 Un motor reglat cum trebuie ar trebui sa consume chiar mai putin. Eu aveam pe ea toba de carbon si n-am unblat deloc la bujii-carburatoare iar filtrul (original) l-am curatat o singura data...Drum lung 5,5-7 (9o-100 sate ,120-180 afara cu varfuri de 250+), oras 8-10 (iarna mi-a luat 15 dar a fost un caz izolat ) Mesaj completat alea din 93-94 sunt de 893 si atat consuma.plus ca la la 120-140 km/h cum ai intrebat tu un motor de 900 se forteaza mult mai putin decat unul de 600, cutia are alte rapoarte, etc. aha, intrebam pentru ca asta care i-l am deja mi se pare prea slabut si vreau ceva mai mare, l-as schimba acum cu un RR, merci de info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 (editat) Am descarcat ceva poze de pe telefon. Si daca tot mi-e motorul desfacut, ma dau cu ce prind. Am facut si suport unde am agatat echipamentele. Si o poza cu sora putin mai tanara. Mesaj completat Musai sa vina cuzinetii aia... Editat Octombrie 18, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 Esti in sevraj ...daca erai din bucuresti contribuiam si eu cu motorul meu si ti l-as fi dat o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 ce vascozitate? 10W50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuVsn Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 10W50 Si eu am observat ca e cutia mai silentioasa si motorul se aude mai bine cu acest ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate