Hellicks Hellmet Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 Da dar acel crash cage are foarte multe errori.... bine pana nu treci prin ele nu iti dai seama la prima vedere pare foarte bun... in primu rand la faza ca il poti aplica pe langa carene.... sincer iti zic mai bine cazi fara el de cat cu el..... 954 este o motocicleta nu firava foarte firava. Pai depinde ce vrei sa faci cu ea... daca faci ce zice 'Nea Soichiro, pariu ca nu are nici o hiba... daca o dai de pamant sau o bagi pe aratura, nu poti avea pretentii. E o motocicleta SUPERSPORT! (viteza, mers tare, rupt gazu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 (editat) Pai depinde ce vrei sa faci cu ea... daca faci ce zice 'Nea Soichiro, pariu ca nu are nici o hiba... daca o dai de pamant sau o bagi pe aratura, nu poti avea pretentii. E o motocicleta SUPERSPORT! (viteza, mers tare, rupt gazu). Nimic nu stii David! 'Nea Soichiro a vazut fix un stant-enduro-baic in Blade atunci cand l-a facut! De ridicat pe o roata se ridica aproape singura, din pacate nu poate lua si curbele la fel,singura! Editat Decembrie 7, 2009 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 8, 2009 Share Postat Decembrie 8, 2009 De ridicat pe o roata se ridica aproape singura, din pacate nu poate lua si curbele la fel,singura! Actually It does Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 (editat) Ca tot e frig afara si nu ne putem da, ete ce-am facut. Editat Decembrie 9, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 Ca tot e frig afara si nu ne putem da, ete ce-am facut. Misto , asa sa-ti faci sange rau pana da din nou caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hummerro Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 (editat) Ca tot e frig afara si nu ne putem da, ete ce-am facut. frumos frumos app: ce-ti zicea militzaiu ala? Editat Decembrie 10, 2009 de hummerro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 (editat) frumos frumos app: ce-ti zicea militzaiu ala? Ce sa zica ? 'Bei triciclistule, eu am VR6 si 4x4, hai la liniute, ca te fac mancatias !!!!' Pe mine m-au fugarit odata prin oras noaptea, cu un passat ca ala, noroc ca n-au radar in ele, ca beleam pola Editat Decembrie 10, 2009 de borosz1978 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Misto , asa sa-ti faci sange rau pana da din nou caldura Pai ce sa facem, daca sunt temperaturile astea afara... Oricum, sper ca prin februarie sa ne putem da cu ele. frumos frumos app: ce-ti zicea militzaiu ala? Multumesc!Nu zicea nimic, doar admira. Ce sa zica ? 'Bei triciclistule, eu am VR6 si 4x4, hai la liniute, ca te fac mancatias !!!!' Pe mine m-au fugarit odata prin oras noaptea, cu un passat ca ala, noroc ca n-au radar in ele, ca beleam pola Eu n-am fugit niciodata de Politie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hummerro Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 (editat) Ce sa zica ? 'Bei triciclistule, eu am VR6 si 4x4, hai la liniute, ca te fac mancatias !!!!' Pe mine m-au fugarit odata prin oras noaptea, cu un passat ca ala, noroc ca n-au radar in ele, ca beleam pola palpitant fuga e mai sanatoasa sa nu te mire dc te incearca vreodata la liniutze, ca asa fac domnii din bucuresti cu seatul ala la intrarea pe autostrada spre ct SD6 ar trebui sa incerci si tu...macar la un radar sa nu opresti, sa vezi cum fac fraierii ) Editat Decembrie 10, 2009 de hummerro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 (editat) SD6 ar trebui sa incerci si tu...macar la un radar sa nu opresti, sa vezi cum fac fraierii ) Sincer sa fiu, o singura data m-a oprit Politia cand eram pe motor si atunci eram cu prietena in spate. Deci, nicio secunda nu mi-a trecut prin cap sa-i alerg. Daca o sa calc pe bec si o sa fiu sigur pe motor... In schimb, a trecut fratele mai mic pe langa radar (prins din fata) la 200+. N-au apucat baietii sa se dea jos din masina sa-l opreasca. Editat Decembrie 10, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Sa vezi ce misto e cu SM, sa faci dreapta peste stratu' de flori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hummerro Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Sa vezi ce misto e cu SM, sa faci dreapta peste stratu' de flori... foarte tare SD6 nici nu se pune in discutie sa-i alergi cand e cineva cu tine, si la fel daca nu iti cunosti tricicleta....(nu e cazul tau...ca tu o stii f bine).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Sincer sa fiu, o singura data m-a oprit Politia cand eram pe motor si atunci eram cu prietena in spate. Deci, nicio secunda nu mi-a trecut prin cap sa-i alerg. Daca o sa calc pe bec si o sa fiu sigur pe motor... In schimb, a trecut fratele mai mic pe langa radar (prins din fata) la 200+. N-au apucat baietii sa se dea jos din masina sa-l opreasca. io asa am patit acu' 3 luni (de atunci nici nu mai am carnet); eram cu prietena si cu tank bag-ul dupa mine si am decis sa nu fug. de acum incolo mai opreste bunica... ma mai prind doar cu elicoptere si baraje (evident, fug numai daca sunt singur) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 SD6 nici nu se pune in discutie sa-i alergi cand e cineva cu tine, si la fel daca nu iti cunosti tricicleta....(nu e cazul tau...ca tu o stii f bine).. Vroaim sa spun siNgur pe motor. Nu pretind ca-mi cunosc perfect motorul, doar ca experienta vine odata cu km pe care-i parcurgem. Si eu am doar vreo 15.000 facuti. Sa vezi ce misto e cu SM, sa faci dreapta peste stratu' de flori... io asa am patit acu' 3 luni (de atunci nici nu mai am carnet); eram cu prietena si cu tank bag-ul dupa mine si am decis sa nu fug.de acum incolo mai opreste bunica... ma mai prind doar cu elicoptere si baraje (evident, fug numai daca sunt singur) Nasol... Puteai face contestatie si te mai dadeai pana acum, ce-a venit frigul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 CA TOT E SEZON DE POZE...... UITE CATEVA POZE CU INBUNATATIRI ADUSE BECURI POZITIE, XENON, GEAM FUMURIU NU CRED CA VI LE AM MAI ARATAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 Frumos Frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ATenT Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 StauDE6... zimi si mie, tu la motoreta ta, ai pe fata roata de fabrica, adica dim, mai mica , decat aia pe spate, sau nu stiu io bine, parca asa e, la modelul tau si al meu, sunt asa,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 (editat) CA TOT E SEZON DE POZE...... Mandra sta ea acolo... StauDE6... zimi si mie, tu la motoreta ta, ai pe fata roata de fabrica, adica dim, mai mica , decat aia pe spate, sau nu stiu io bine, parca asa e, la modelul tau si al meu, sunt asa,,, Da, roata noastra pe fata e mai mica. De aceea suntem mai limitati cand e sa ne alegem seturile de gume pt ele. Editat Decembrie 12, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 Da, roata noastra pe fata e mai mica. De aceea suntem mai limitati cand e sa ne alegem seturile de gume pt ele. Dar e mai jucausa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 salut sper sa ma poata ajuta cineva de-aici cu o informatie...Cat consum un CBR RR900 an 1996 model sc33 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ATenT Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Hello iar, ma tot gandesc de ceva timp ,cum sa vopsesc mobra cand va fi gata, , cateva lucruri le stiu sigur, jantele vor fi albe, dar la carene nu stiu ce combinatie sa folosesc, vreau sa fie un rosu cu negru dar nu am gasit nici o combinatie care sa imi placa, am tot stat pe bikepics, dar nu ma tentat nimic,daca aveti ceva poze mai date draq, va rog sa ma ajutati,,ca vreau sa iasa ceva , ceva RespecT Mesaj completat Daca nu gasesc nimic sa imi placa, o sa o fac precum aia din poza care o am la profil, dar totusi as vrea ceva mai deosebit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Hello iar, ma tot gandesc de ceva timp ,cum sa vopsesc mobra cand va fi gata, , cateva lucruri le stiu sigur, jantele vor fi albe, dar la carene nu stiu ce combinatie sa folosesc, vreau sa fie un rosu cu negru dar nu am gasit nici o combinatie care sa imi placa, am tot stat pe bikepics, dar nu ma tentat nimic,daca aveti ceva poze mai date draq, va rog sa ma ajutati,,ca vreau sa iasa ceva , ceva RespecT Mesaj completat Daca nu gasesc nimic sa imi placa, o sa o fac precum aia din poza care o am la profil, dar totusi as vrea ceva mai deosebit UITE AICI CEVA SPECIAL.....ITI GARANTEZ CA E 100% REALA....ITI DAU SITUL PRODUCATORULUI DACA VREI...DAR E IN AMERICA...2000 DE DOLARI SA O PREPARE... IO MA GANDEAM LA UN AUTOCOLANT...ba batea si pe mine gandul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 E un marker pe care l-am luat de la RTC (parca), dar ar trebui sa se gaseasca si prin librarii. Inclin sa cred ca e cu vopsea, daca-l scuturi se aud bilutele in interior. se numeste CORECTOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 (editat) post dublu sry Editat Decembrie 16, 2009 de christian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 (editat) se numeste CORECTOR Nope, nu e corectorul clasic (pasta care se da peste stilou/pix). E ca o carioca/marker, doar ca e cu vopsea (cred) alba. Te ajuta cand ai de scris pe suprafetele negre, unde nu s-ar vedea marker-ul negru clasic. Am cautat in librarii dar nu am gasit. Asa ca o sa incerc pe la RTC. Editat Decembrie 16, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate