Sari la conținut

Detinatori de Honda 900RR Fireblade

emylyo
 Share

Postări Recomandate

Da dar acel crash cage are foarte multe errori.... bine pana nu treci prin ele nu iti dai seama la prima vedere pare foarte bun... in primu rand la faza ca il poti aplica pe langa carene.... sincer iti zic mai bine cazi fara el de cat cu el..... 954 este o motocicleta nu firava foarte firava.

Pai depinde ce vrei sa faci cu ea... daca faci ce zice 'Nea Soichiro, pariu ca nu are nici o hiba... daca o dai de pamant sau o bagi pe aratura, nu poti avea pretentii. E o motocicleta SUPERSPORT! (viteza, mers tare, rupt gazu).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai depinde ce vrei sa faci cu ea... daca faci ce zice 'Nea Soichiro, pariu ca nu are nici o hiba... daca o dai de pamant sau o bagi pe aratura, nu poti avea pretentii. E o motocicleta SUPERSPORT! (viteza, mers tare, rupt gazu).

Nimic nu stii David! 'Nea Soichiro a vazut fix un stant-enduro-baic in Blade atunci cand l-a facut! :angry:

De ridicat pe o roata se ridica aproape singura, din pacate nu poate lua si curbele la fel,singura! :(

Editat de Gixxx'
Link spre comentariu

De ridicat pe o roata se ridica aproape singura, din pacate nu poate lua si curbele la fel,singura! :angry:

Actually It does :(

Link spre comentariu

frumos frumos :scratch:

app: ce-ti zicea militzaiu ala?

Ce sa zica ?

'Bei triciclistule, eu am VR6 si 4x4, hai la liniute, ca te fac mancatias !!!!'

Pe mine m-au fugarit odata prin oras noaptea, cu un passat ca ala, noroc ca n-au radar in ele, ca beleam pola :moron:

Editat de borosz1978
Link spre comentariu

Misto , asa sa-ti faci sange rau pana da din nou caldura
Pai ce sa facem, daca sunt temperaturile astea afara... Oricum, sper ca prin februarie sa ne putem da cu ele. :moron:

frumos frumos

app: ce-ti zicea militzaiu ala?

Multumesc!

Nu zicea nimic, doar admira. :moron:

Ce sa zica ?

Pe mine m-au fugarit odata prin oras noaptea, cu un passat ca ala, noroc ca n-au radar in ele, ca beleam pola

Eu n-am fugit niciodata de Politie. :scratch:
Link spre comentariu

Ce sa zica ?

Pe mine m-au fugarit odata prin oras noaptea, cu un passat ca ala, noroc ca n-au radar in ele, ca beleam pola :)

palpitant :P fuga e mai sanatoasa :scratch:

sa nu te mire dc te incearca vreodata la liniutze, ca asa fac domnii din bucuresti cu seatul ala la intrarea pe autostrada spre ct :moron:

SD6 ar trebui sa incerci si tu...macar la un radar sa nu opresti, sa vezi cum fac fraierii :moron:)

Editat de hummerro
Link spre comentariu

SD6 ar trebui sa incerci si tu...macar la un radar sa nu opresti, sa vezi cum fac fraierii :P)
Sincer sa fiu, o singura data m-a oprit Politia cand eram pe motor si atunci eram cu prietena in spate. Deci, nicio secunda nu mi-a trecut prin cap sa-i alerg. :scratch:

Daca o sa calc pe bec si o sa fiu sigur pe motor... :moron:

In schimb, a trecut fratele mai mic pe langa radar (prins din fata) la 200+. N-au apucat baietii sa se dea jos din masina sa-l opreasca. :moron:

Editat de Stau-De-6
Link spre comentariu

Sa vezi ce misto e cu SM, sa faci dreapta peste stratu' de flori... :scratch:

foarte tare :moron:

SD6 nici nu se pune in discutie sa-i alergi cand e cineva cu tine, si la fel daca nu iti cunosti tricicleta....(nu e cazul tau...ca tu o stii f bine)..

Link spre comentariu

Sincer sa fiu, o singura data m-a oprit Politia cand eram pe motor si atunci eram cu prietena in spate. Deci, nicio secunda nu mi-a trecut prin cap sa-i alerg. :moron:

Daca o sa calc pe bec si o sa fiu sigur pe motor... :moron:

In schimb, a trecut fratele mai mic pe langa radar (prins din fata) la 200+. N-au apucat baietii sa se dea jos din masina sa-l opreasca. :P

io asa am patit acu' 3 luni (de atunci nici nu mai am carnet); eram cu prietena si cu tank bag-ul dupa mine si am decis sa nu fug.

de acum incolo mai opreste bunica... ma mai prind doar cu elicoptere si baraje :scratch: (evident, fug numai daca sunt singur)

Link spre comentariu

SD6 nici nu se pune in discutie sa-i alergi cand e cineva cu tine, si la fel daca nu iti cunosti tricicleta....(nu e cazul tau...ca tu o stii f bine)..
Vroaim sa spun siNgur pe motor. :moron: Nu pretind ca-mi cunosc perfect motorul, doar ca experienta vine odata cu km pe care-i parcurgem. Si eu am doar vreo 15.000 facuti. :P

Sa vezi ce misto e cu SM, sa faci dreapta peste stratu' de flori...
:moron:

io asa am patit acu' 3 luni (de atunci nici nu mai am carnet); eram cu prietena si cu tank bag-ul dupa mine si am decis sa nu fug.

de acum incolo mai opreste bunica... ma mai prind doar cu elicoptere si baraje :scratch: (evident, fug numai daca sunt singur)

Nasol... Puteai face contestatie si te mai dadeai pana acum, ce-a venit frigul. :)
Link spre comentariu

CA TOT E SEZON DE POZE......
Mandra sta ea acolo... :laugh:

StauDE6... zimi si mie, tu la motoreta ta, ai pe fata roata de fabrica, adica dim, mai mica , decat aia pe spate, sau nu stiu io bine, parca asa e, la modelul tau si al meu, sunt asa,,,
Da, roata noastra pe fata e mai mica. De aceea suntem mai limitati cand e sa ne alegem seturile de gume pt ele. :laugh: Editat de Stau-De-6
Link spre comentariu

Hello iar, :laugh:

ma tot gandesc de ceva timp ,cum sa vopsesc mobra cand va fi gata, , cateva lucruri le stiu sigur, jantele vor fi albe, dar la carene nu stiu ce combinatie sa folosesc, vreau sa fie un rosu cu negru dar nu am gasit nici o combinatie care sa imi placa, am tot stat pe bikepics, dar nu ma tentat nimic,daca aveti ceva poze mai date draq, va rog sa ma ajutati,,ca vreau sa iasa ceva , ceva :laugh:

RespecT

Mesaj completat

Daca nu gasesc nimic sa imi placa, o sa o fac precum aia din poza care o am la profil, dar totusi as vrea ceva mai deosebit :huh:

Link spre comentariu

Hello iar, :laugh:

ma tot gandesc de ceva timp ,cum sa vopsesc mobra cand va fi gata, , cateva lucruri le stiu sigur, jantele vor fi albe, dar la carene nu stiu ce combinatie sa folosesc, vreau sa fie un rosu cu negru dar nu am gasit nici o combinatie care sa imi placa, am tot stat pe bikepics, dar nu ma tentat nimic,daca aveti ceva poze mai date draq, va rog sa ma ajutati,,ca vreau sa iasa ceva , ceva :laugh:

RespecT

Mesaj completat

Daca nu gasesc nimic sa imi placa, o sa o fac precum aia din poza care o am la profil, dar totusi as vrea ceva mai deosebit :huh:

UITE AICI CEVA SPECIAL.....ITI GARANTEZ CA E 100% REALA....ITI DAU SITUL PRODUCATORULUI DACA VREI...DAR E IN AMERICA...2000 DE DOLARI SA O PREPARE...

IO MA GANDEAM LA UN AUTOCOLANT...ba batea si pe mine gandul..

post-20069-1260911803_thumb.jpg

Link spre comentariu

se numeste CORECTOR :laugh:
Nope, nu e corectorul clasic (pasta care se da peste stilou/pix). E ca o carioca/marker, doar ca e cu vopsea (cred) alba. Te ajuta cand ai de scris pe suprafetele negre, unde nu s-ar vedea marker-ul negru clasic. Am cautat in librarii dar nu am gasit. Asa ca o sa incerc pe la RTC. :laugh: Editat de Stau-De-6
Link spre comentariu