aladin1 Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 eu am reglat faza scurta sa bata la 30 -35m undeva la nivelul portbagajului, al barei in partea de susal unei masini normale, calare pe ea desigur, si tot crapa okiu. Eu cred ca problema este la lupa, nu imprasie oarecum lumina ci o tine grupata fapt pentru care este si foarte puternica, daca as merge cu faza lunga si vine colegu din sens invers tot cu lunga, cat ar incerca sa ma sfideze nu va reusi. Mesaj completat Eu ma consideram tradator ca ma trecut e la suzuki la honda da e bine si asa ca sunt tradator cu farul......dute la sala baga ceva injectii si fate de 130 de kg sa vezi cum nu mai da lumea dupa tine.....acuma degeaba vi si plangi pe forum ca a aruncat nu stiu cine cu nu stiu ce dupa tine ca eu nu am ca sa fac......daca as fi fost in locul tau as fi oprit si i-as fi rupt capul.dar asat sunt eu.......bafta...si ramai la xenon! DOAMNE......... tati,am fost la politeam rezolvat prolema atunci, nu este vorba cat de zmeu esti aici prietene, credema pe cuvant, ca am trecut de fza cu bataia de foarte mult timp,este rusinos dar scriu: am dansat pe capote, am rupt peste 50 de oglnzi, am spart pste 5 topogane(nas), ma tin bine, bataia est solutia extrema , eu cred ca numa fricosi sar la ciumegareala din prima. Ia zi tu DACA AI FI OPRIT SI GASEAI TOT UN CA TINE UN CU 131 DE KILE CE FACEAI ZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII? RASPUNDE NU TE FACE CA AI IESIT SAU ALCEVA Mesaj completat Degeaba ne kinuim uni dintre noi sa spalam imaginea motociclistului ca vine un mic dumnezeu si spulbera tot. Mesaj completat Am si eu prieteni care da si fuge Cred ca daca intalnesti unul putin mai calm ca tine si de maxim 90kg te bate de faci cacuta pe tine, nu te gandi ca mereu esti campion, ca este o mare greseala. Mesaj completat Eu cred ca daca intalnesti unul putin mai calm decat tine si de maxim 85kgputin atletic te bate de faci cacuta pe tine, nu te gandi ca esti meru cmpion, ca iar este un exemplu gresit pentru cei mai nou veniti pe motor, ce nu-i convine sa dea cu pumnu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 AM SI EU XENON PE MOTO...AM DAT 150 RON PE EL DE LA BUCURESTI,GARANTIE UN AN... SA VA SPUN CUM STA TREABA LA MINE.... DACA IL RELEZ CORECT....BATE PREA APROAPE...SI FIIND FOARTE INTENSA LUMINA...6000K...CUM INCERCI SA VEZI DINCOLO DE ZONA LUMINATA NU VEZI NIMIC...DACA IL REGLEZI SA BATA PUTIN MAI SUS....ITI IEI FLASHURI CU GRAMADA.....ASTA NOAPTEA VORBESC... ZIUA E OK..... DAR MAI BINE IMI IAU FLASHURI NOAPTEA DECAT SA IAU CAINI IN PLIN CUM AM MAI LUAT.... Mesaj completat POZE CU XENONUL SI POZITIILE CU LED AM PUS CEVA PAGINI IN URMA....DIFERENTA FATA DE STANDARD E IMENSA....SI OGLINDA FARULUI E ENORMA...ZICI CA E FARU DE LA CONSTANTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 sunt destui cu faruri prost reglate la masini ..e nasol de tot oricum mai ales pe strazile noastre pline de gropane imense am vazut ce inseamna faza lunga pe 1000rr bixenon noaptea ...cred ca e lipsa de respect fata de ceilalti din trafic ..sincer nu poti sa le reprosezi nica daca mai intra pe sensul tau sa te avertizeze putin .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 sunt destui cu faruri prost reglate la masini ..e nasol de tot oricum mai ales pe strazile noastre pline de gropane imense am vazut ce inseamna faza lunga pe 1000rr bixenon noaptea ...cred ca e lipsa de respect fata de ceilalti din trafic ..sincer nu poti sa le reprosezi nica daca mai intra pe sensul tau sa te avertizeze putin .. corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 true, true mac, un pm cu preturile, am primit marfa, multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 vroiam sa stiu mai mult de unde ati cumparat voi si cat v-a costat,ce garantie,etc H4, bi-xenon. 296 lei de la o firma din Cluj. 0744 599 996 - Razvan. Daca citeste si un pusti ce este scris mai sus, constata ca daca-si pune xenon poate sa goneasca prin oras cu 100km\h ca-l vede si tata care intoarce regulamentar cum se apropie viteazul cu aprox 50m\secunda .GRESIT. Hai sa nu exageram. Stim cu totii ca instalatia xenon nu-ti da imunitate pe sosele. Ea doar iti mareste sansele de a fi vazut. eu cred ca numa fricosi sar la ciumegareala din prima. De acord. Mie (si inca la cativa de aici, vad) mi se face frica atunci cand vreun sofer trage pe contrasens, peste mine. In momentul respectiv, am intors motorul dupa el si las frica sa-si faca treaba. am vazut ce inseamna faza lunga pe 1000rr bixenon noaptea ...cred ca e lipsa de respect fata de ceilalti din trafic ..sincer nu poti sa le reprosezi nica daca mai intra pe sensul tau sa te avertizeze putin .. Mac, vorbeam de mersul cu faza lunga ZIUA. Intr-adevar, noaptea e lipsa de bun-simt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 De acord. Mie (si inca la cativa de aici, vad) mi se face frica atunci cand vreun sofer trage pe contrasens, peste mine. In momentul respectiv, am intors motorul dupa el si las frica sa-si faca treaba merci:))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Am fost de luni pana miercuri in Bucuresti, dar n-am avut timp nici sa mor. Sedinte peste sedinte. Dar de acum, prin natura serviciului, s-ar putea sa ajung mai des prin Bucuresti. Oricum, trebuie sa alerg prin toata Transilvania (Bistrita, Maramures, Suceava, Mures, Cluj, Harghita, Covasna si Brasov). Hellicks, te scot mai des la cafea de acum. Robert, bem un ceai cand sunt in zona? Stau de 6, iesim cu cea mai mare placere la ceai si la ce vrei tu Din pacate am fost foarte ocupat si nu am mai intrat pe forum, dar da un semn cand doresti si cand esti prin zona Brasovului si ne vedem. P.S. stau mai mult prin Buc in ultima vreme. Daca nu mai ai numaru meu,uite: 0721895361 bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Stau de 6, iesim cu cea mai mare placere la ceai si la ce vrei tu Bun asa. Musai sa-mi fac o delegatie de cateva zile in viitorul apropiat, cat mai tine zapada. Am telefonul, e acelasi de la Gilau. Inainte sa ajung in zona o sa te sun. In asteptarea primaverii, mi-am luat o protectie de piept si o pereche de manusi Alpinestars GP-Plus 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Bun asa. Musai sa-mi fac o delegatie de cateva zile in viitorul apropiat, cat mai tine zapada. Am telefonul, e acelasi de la Gilau. Inainte sa ajung in zona o sa te sun. In asteptarea primaverii, mi-am luat o protectie de piept si o pereche de manusi Alpinestars GP-Plus 2009 Bai Iron Man... Sa le porti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 Bun asa. Musai sa-mi fac o delegatie de cateva zile in viitorul apropiat, cat mai tine zapada. Am telefonul, e acelasi de la Gilau. Inainte sa ajung in zona o sa te sun. In asteptarea primaverii, mi-am luat o protectie de piept si o pereche de manusi Alpinestars GP-Plus 2009 super echipament man. sa le porti sanatos. esti full din cap pana in picioare. forjatorule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 Bai Iron Man... Sa le porti sanatos! Multumesc! super echipament man. sa le porti sanatos. esti full din cap pana in picioare. forjatorule Merci! Echipat sunt, dar forjatorii sunt cu 100 km mai la Sud de Bistrita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 Multumesc! Merci! Echipat sunt, dar forjatorii sunt cu 100 km mai la Sud de Bistrita. daca mergi cu 200 ajungi in jum de ora... o nimica toata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S_I_G Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 Salut ! cine imi poate spune si mie lungimea telescopului de la sc33 1999 am inteles ca exista 3 modalitati de prindere mai exact ca acolo jos ar avea un triunghi .....cine imi poate spune si mie distanta in toate cele 3 cazuri?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 Uitate in carte... eu defiecare data cand le-am dat jos le-am aliniat cu jugul de sus adica la acelasi nivel nu prea am tinut foarte mult cont dar sigur exista o anumita cota .. daca nu ai manualu la ia til pot da eu.. in format pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S_I_G Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 am uitat sa specific TELESCOPUL SPATE !!! adica distanta dintr-e gauri ...dintr-e prinderi am cumparat unul si nu stiu daca se va potrivi.... Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Salut. Stie cineva cati dinti trebuie sa aiba pinionul spate la un CBR 929?. Eu am comandat unul si mi-a venit cu 42 dinti , iar cel de pe motor are 44. As vrea sa stiu pinionul stoc cati dinti are, daca stie careva. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Salut.Stie cineva cati dinti trebuie sa aiba pinionul spate la un CBR 929?. Eu am comandat unul si mi-a venit cu 42 dinti , iar cel de pe motor are 44. As vrea sa stiu pinionul stoc cati dinti are, daca stie careva. Multumesc 42 - Europa http://www.jtsprockets.com/52.0.html?&..._uid=523&p= http://www.jtsprockets.com/52.0.html?&..._uid=526&p= 43 - SUA - http://www.jtsprockets.com/52.0.html?&...uid=4534&p= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 42 - Europahttp://www.jtsprockets.com/52.0.html?&..._uid=523&p= http://www.jtsprockets.com/52.0.html?&..._uid=526&p= 43 - SUA - http://www.jtsprockets.com/52.0.html?&...uid=4534&p= Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 am uitat sa specific TELESCOPUL SPATE !!! adica distanta dintr-e gauri ...dintr-e prinderi am cumparat unul si nu stiu daca se va potrivi.... Multumesc anticipat pai acolo este ceva mobil la bascula nu ai o distantza fixa stiu ca doar arcul are 17.5cm la cumparare telescopul kiar nu stiu... dal pe cel veki jos si vezi... este o treaba migaloasa dar nu ai cei face... Painkill3r u nu ai 929 ala la vanzare... sau l-ai cumparat acum de curand ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Painkill3r u nu ai 929 ala la vanzare... sau l-ai cumparat acum de curand ?? Nu e la vanzare.. l-am achizitionat de curand. Sper sa ramanem impreuna mult timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Am vazuto cand ma uitam acum vro luna daia nu stiam de unde o cunosc ..... ai reusit sa te dai cu ia.. cum este mobra ??? si la ce bani ai scoso ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 (editat) Am vazuto cand ma uitam acum vro luna daia nu stiam de unde o cunosc ..... ai reusit sa te dai cu ia.. cum este mobra ??? si la ce bani ai scoso ? Nu cred ca ai vazut-o. motorul asta nu a fost pus la vanzare niciodata, l-am luat de la un prieten si in sezonul 2009 nu a iesit deloc cu el. In 2007 l-a adus din Italia pe sfarsitul anului, tipu s-a dat in 2008 foarte putin. Pretul de criza ( nu il spun ca nu ma credeti) , motorul a fost cazut usor, adica.. parbriz, oglinzi si 2 crapaturi mici de 3-4 cm una pe carena fatza si una in lateral. aku arata altfel.. oglinzi carbon , manete carbon, mansoane carbon, parbriz DB albastru, mai tre sa ajunga scaritele carbon. O sa pun poze cand e gata. Editat Februarie 2, 2010 de Painkill3r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Eu cred ca daca intalnesti unul putin mai calm decat tine si de maxim 85kgputin atletic te bate de faci cacuta pe tine, nu te gandi ca esti meru cmpion, ca iar este un exemplu gresit pentru cei mai nou veniti pe motor, ce nu-i convine sa dea cu pumnu. Auahaha, adevarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Auahaha, adevarat. Ai luat-o pe cocoasa?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate