Balicu Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 am mai gasit un motul 10 w 40.... 100% sintetic...deci sa`l iau pe ala in loc la repsol?? repsolu nu ii expre pt honda? ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 ai fi uimit dar honda nu foloseste repsol. motul e ft bun. alege-l pe ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 ok multam fain numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Pai cred si eu ca Motul e f bun tu la ce pret ai gasit motul ca am si eu motul de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Ramai trasnit cata lume a pus botul la o vopsea frumos aplicata si inscris Repsol peste ea. Eu nu as lua in calcul marca asta nici in primele 10 ca optiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 motul impreuna cu bardahl sunt singurele 2 uleiuri la ora actuala care indeplinesc cerintele API SL , JASO MA deoarece primul este dublu ester iar bardahl contine molecula FULLERENE C60 mai nou bardahl indeplineste si cerinta API SM. este vorba de o multime de teste de laborator in care se testeaza toate proprietatile uleiurilor printre care inflamabilitate, volatilitate, densitate, punctul de aprindere, aditivi antifrecare, rezistenta la taiere si altele. de foarte putin timp au inceput si celelalte marci de uleiuri sa indeplineasca cerintele cele mai exigente. eu merg la sigur cu bardahl, raport pret calitate imbatibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 mno am luat motul 7100 10 w 40 full syntetic ester cu 182 ron 4 l ... bun o fi? scuze daca deja sunt enervant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 in locul tau mergeam pe v300 factory line 10w-40 dublu ester, nu mai mult de 15€ pe litru. oricum e bun uleiul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
servant.1980 Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 salut poate sa-mi spuna si mie cineva , ceva legat de suspensia spate la modelel cbr 929 si 954.... ma intereseaza cum este prinsa (in ce este prinsa) m-am uitat la ambele cadre si am observat ca se termina exact sub seaua pilotului... este posibil sa ma insel? astept orice lamurire multumesc anticipat si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 bascula spate de motor, sau cum sa-ti explic sa intelegi? nu mai e acelasi cadru ca la 919 de ex. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
servant.1980 Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 sa inteleg acum ca motorul este element portant pentru bascula? si numai suspensia este prinsa de partea inferioara a cadrului? cred ca am inteles bine (daca nu corectati-ma) si inca ceva: exista cumava avantaje (dezavantaje al acestui mod de prindere)?...sau este exact ca principiul vechi de prindere al basculei de cadru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 greutatea in primul rand, si aspect de nota 10! parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 nu are multe avantaje, incat au renuntat la sistemul in care motorul este element sustinator al basculei spate ..daca vrei sa demontezi motorul e mare bataie de cap in comparatie cu modelele clasice, a fost doar o incercare de a crea ceva divers, castigand la greutate. pana in 2008 era cel mai usor fireblade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 mi-e imi place foarte mult 954-le, mai ales pentru acest fapt. bascula spate e absolut unica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
servant.1980 Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 mai sunt si alte modele de motociclete care au adoptat sistemul asta de prindere?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 da, una singura si se numeste V1000, a fost facut de un tip care din pacate a murit prea repede. un adevarat pionier http://www.nzedge.com/heroes/britten.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pedrobike Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 (editat) Salut!Am si eu o rugaminte,daca imi puteti spune unde gasesc si eu codurile releelor de incarcare pentru toate modelele Honda!Va multumesc anticipat! Editat Ianuarie 19, 2008 de Pedrobike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 cine are de aici cartea de la sc28? as fi recunoscutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 nu ai gasit la sectiunea manuale? eu de acolo mi-am descarcat toate manualele pentru motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 am gasit doar de la modelul 96-98... dar sunt cam lafel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 sal,sa va mai sacai cu o intrebare copilaroasa shi prosteasca:toata lumea zice ca 954 shi 929 nu merge mai mult de 270 - 280km/h...ii adevarat? eu oricum nu vrea sa merg cu asa viteze dar acuma is curios... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 (editat) cam acolo e, 954 merge cu 284 si 929 cu 278. eu spun ca e suficient. 919-le care l-am avut l-am tras pana la 285 pe ceas iar in realitate poate undeva la 270. cred ca primordial e controlul, greutatea si manevrabilitatea acestor motociclete, viteza de varf conteaza prea putin. Editat Ianuarie 20, 2008 de dopeman1979 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 sal,sa va mai sacai cu o intrebare copilaroasa shi prosteasca:toata lumea zice ca 954 shi 929 nu merge mai mult de 270 - 280km/h...ii adevarat? eu oricum nu vrea sa merg cu asa viteze dar acuma is curios... Da pe curbe merg suficient de tare? Eu am incercat, tu? Daca vrei viteze de 300 i-ati Hayabusa, alt motor care sa mearga in siguranta la 300 nu prea gasesti. Fara suparare Puric. Stii ca anul trecut un tip din alta tara cu 954 i-a cam batut pe toti ai nostri pe Serres? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 normal ca merge bine pe curbe..conteaza foarte mult pilotul asta e clar. am vazutpiloti cu motoare vechi anii 87-90 umilind modele 200X, iar asta spune tot. normal ca acelasi pilot va merge mai repede cu un motor mai evoluat.. viteza maxima nu lipseste ..290kmph indicati pe blade cu dynojet si akra complet 919, cam 270 reali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dami3n Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 (editat) Din cate am citit eu totusi 954 nu se preteaza uzului pe pista , daca ati luat-o ca sa o tineti . Luati si voi de cititi . http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikerevi...?&R=EPI-309 Editat Ianuarie 20, 2008 de dami3n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate