Sari la conținut

Detinatori de Honda 900RR Fireblade

emylyo
 Share

Postări Recomandate

stator la magnetou ? pt un 929 ? e pt un prieten ... cand nu sunt farurile aprinse,motoreta merge normal,cand aprinde farurile numai incarca ... am verificat releu e bun .... si noi credem ca ar putea fi statoru ... orice parere e binevenita :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Neah!

Eu propun sa ne adunam la mine-n fata blocului. Uite ce mare mi-a crescut iarba. :cheers:

Pfuai ce tzio crescut "iardba".............. :D

Link spre comentariu

stator la magnetou ? pt un 929 ? e pt un prieten ... cand nu sunt farurile aprinse,motoreta merge normal,cand aprinde farurile numai incarca ... am verificat releu e bun .... si noi credem ca ar putea fi statoru ... orice parere e binevenita :cheers:

sa zic io ca am vazut undeva....pe la 150euro cred...pe piesemoto.ro parca

Link spre comentariu

Pfuai ce tzio crescut "iardba".............. :splat:
Hai ca e poza din Olanda :moto: :angry:

:P :cheers:

Numa` sa se opreasca ploaia ca imi iau coasa, ma duc afara, o tai toata, o pun la uscat si-o vand la cãpitzã. :D

Link spre comentariu

nu stiu ,am inteles ca unul nou ar fii 140 euro.astept oferte :cheers:

poi il dau io jos pe cel de pe 929, mi-l dai la schimb pe cel bulit si 100e. dak te atrage ideea da un semn

pe langa asta, am orice piesa de 929 in afara de carene, far, capac st. si stator. se vand la schimb cu piesa bulita. deci care vretzi ceva, datzi semn.

Editat de betzigash
Link spre comentariu

fratilor trebuie gasita alta intalnire, fiindca cea de la bv NU se mai tine in camping la Darste si nu pe 20-22 iunie!

o sa fie in august(nu se stie data exacta) langa Prejmer(un sat langa bv) la un alt camping...

Link spre comentariu

fratilor trebuie gasita alta intalnire, fiindca cea de la bv NU se mai tine in camping la Darste si nu pe 20-22 iunie!

o sa fie in august(nu se stie data exacta) langa Prejmer(un sat langa bv) la un alt camping...

NASOL SIGUR O FACEM IN IUNIE.

Link spre comentariu

dupa un pic de mers prin ploaie ma confrunt cu un scartzait la roata fatza....nu e de la frane, se aude constant si scartzaie ca o carutza. am intzeles ca e ceva spray pt asta, nu ma apuc sa cumpar pana nu stiu exact.

avetzi careva idee? maine dim tre sa plec buc-tg muresh-cluj si poate arad, asa ca ar trei sa o rez azi

ms

Link spre comentariu

poi il dau io jos pe cel de pe 929, mi-l dai la schimb pe cel bulit si 100e. dak te atrage ideea da un semn

pe langa asta, am orice piesa de 929 in afara de carene, far, capac st. si stator. se vand la schimb cu piesa bulita. deci care vretzi ceva, datzi semn.

tocmai am primit o oferta ...senzor viteza nou,garantie un an la....65 euro....de pe un site pe care l am mai scris intr un post nitel mai sus.....

numai ca vine in 2 -3 saptamani.....asa ca poate te mai gandesti la pretul pt sh tau + al meu defect..k?

Link spre comentariu

3 mil si maine vii si-l iei de pe moto (sau cand vrei, cu cat mai rpd cu atat mai rapid te dai cu ea, maia les k toata sapt o sa fie f cald...)

s-a sucit termenul de plecat spre ardeal, se pare ca o sa plec miercuri dim. nu stiu cand o sa vin, cel mai probabil duminica, asa ca dak vrei sa o rezolvi maine da un tel.

0766746584

nu i-a scartzait nimanui roata? maine ma duc sa-mi iau un spray de lantz, o sa intreb daca au ceva si pt "scartzuri"...

Link spre comentariu

azi am reusit sa-mi fac timp si pentru motor, abia am ajuns din Olanda, trebuie sa merg sa-mi fac niste teste la spital si mai astept sa mi se curete un pic organismul.....

am reusit sa-mi montez si noul amortizor de ghidon, ohlins. de la mac. super scula. revin cu poze. mai am de pus stickere pe carene si se pare ca am terminat de reparat motorul.

Link spre comentariu

azi am reusit sa-mi fac timp si pentru motor, abia am ajuns din Olanda, trebuie sa merg sa-mi fac niste teste la spital si mai astept sa mi se curete un pic organismul.....

am reusit sa-mi montez si noul amortizor de ghidon, ohlins. de la mac. super scula. revin cu poze. mai am de pus stickere pe carene si se pare ca am terminat de reparat motorul.

bine-ai revenit...nush cat de "bine" e revenirea pe meleagurile mioritice.....da e revenire (adilk cre ca tre sa-tzi revii). abia acu m-am gandit, treia sa te rog sa-mi aduci si mie un cactus, nu de alta da lu' mama-i plac plantele...:cheers:.

presupun k n-ai fost cu motoreta, nu? tre neaparat sa o termini si sa o vedem. pana una alta nu stitzi niciunu cu ce sa tratez scartzaitul ala innebunitor de la roata fatza?

Link spre comentariu

o lalea :lol:)

Gata uscata?

Ca eu mi-am uscat "fânu`" din fata blocului. :crack: Il vand la claie. :lol:

Editat de Stau-De-6
Link spre comentariu

hmmm

organizez un drum de olanda curand

daca "este amatori ", anuntati'va :crack:

cum a ramas cu firefest'ul ala?

Link spre comentariu

din Olanda abia am reusit sa strecor si eu ceva pana aici, nu am fost cu motorul, nu prea imi place cu motorul pe autostrada, e o portiune de autostrada intre Italia si Austria, tunele, curbe etc. mac cred ca stie, acolo e destul de ok, dar trasul pe linie dreapta e destul de plictisitor.

Fratilor, mergeti in Olanda, daca va plictisiti mergeti la Assen, si daca nu ploua, sigur cineva se da pe pista, mergeti in Utrecht, oras mai linistit decat capitala dar ft ft interesant. si in Rotterdam aveti multe de vazut dar eu sunt fan Ajax asa ca nu-mi plac batavii de acolo.......

Link spre comentariu

e vreun fireblist de aici care ar vrea la vara sa mearga in grecia? vreau sa merg la serres si la mare. de la vama giurgiu pana la serres sunt aprox 600 km. si de la srres pana la mare sunt 70 km. se baga careva?

Link spre comentariu

stiu traseul ala deoarece l'am facut de nenumarate ori. frumos de tot :crack:

in olanda ..cat de curand :lol:

Link spre comentariu