dopeman1979 Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 taci ma!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Ironizezi sau glumesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 (editat) Cand e intalnirea de la Brasov sau unde ati zis ca ne intalnim noi "fraierbledisti" ?? Editat Iulie 10, 2008 de Zeno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 1-3 august din cate stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 La mare careva in seara asta ? ... Buc-> Mamaia ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 drum bun sa aveti ms de invitatie dar eu nu pot sa merg ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 abia astept sa ne vedem la bv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 abia astept sa ne vedem la bv. Imi dau seama, ca de la TG Secuiesc ai fugit de frica mea !!!! Am reusit sa vb numai cu prieteni tai, cel cu 929rr si F4 !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 (editat) daca iau luni permisu vin sigur la brasov,pacat ca nu pot sa raman peste noapte:( Editat Iulie 10, 2008 de alexutzzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 nu-l lasa ai lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 nu-l lasa ai lui ce nebun esti dar tu pe magheru nu stii sa mai iesi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 nu-l lasa ai lui Proasto sambata si duminica tre sa fac $$$ Zbori pe topicu cu kawatroace UMFLATULE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 (editat) Proasto sambata si duminica tre sa fac $$$Zbori pe topicu cu kawatroace UMFLATULE Aschiuta, gura sau capul ta va intra in fundul altuia.. P.s.: ai vazut hancock ? uita-te la el.. @Andrey954 : Pai bre, eu am mai iesit , dar mai rarut.. trebuie sa ma apuc de "slujba" (aka servici/job) Editat Iulie 11, 2008 de IceCube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 (editat) Imi dau seama, ca de la TG Secuiesc ai fugit de frica mea !!!! Am reusit sa vb numai cu prieteni tai, cel cu 929rr si F4 !! dupa ce-am vazut pozele cu tine langa motocicleta, mi-am adus aminte ca nu a fost o idee inteleapta sa fac glume cu tine si am ales sa o intind de la intalnirea moto de la targu secuiesc, inainte sa apari tu....... apropos, mi-au spus amicii ca ai mers acolo fara motor..... alexutzzz, da-mi nr la ai tai poate reusesc sa-i conving sa te lase sa stai peste noapte, nu cu mine, binenteles....... Editat Iulie 11, 2008 de dopeman1979 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 dupa ce-am vazut pozele cu tine langa motocicleta, mi-am adus aminte ca nu a fost o idee inteleapta sa fac glume cu tine si am ales sa o intind de la intalnirea moto de la targu secuiesc, inainte sa apari tu....... apropos, mi-au spus amicii ca ai mers acolo fara motor..... alexutzzz, da-mi nr la ai tai poate reusesc sa-i conving sa te lase sa stai peste noapte, nu cu mine, binenteles....... Tare,tare:)) N'au nici o treaba,mai intai sa iau permisu ca sunt calare pe carti:D Poate fac ceva si raman vineri+sambata pana seara tarziu,duminica tre sa fiu in bucuresti:( oricum ar fi nu tre sa ratez prima intalnire a posesorilor de FIREBLADE:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 dupa ce-am vazut pozele cu tine langa motocicleta, mi-am adus aminte ca nu a fost o idee inteleapta sa fac glume cu tine si am ales sa o intind de la intalnirea moto de la targu secuiesc, inainte sa apari tu....... apropos, mi-au spus amicii ca ai mers acolo fara motor..... Imi place cum gandesti Am fost nevoit sa ma duc cu masina, pt ca am avut a taietura pe talpa, de n-am putut sa ma tin in scarite !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 naspa, sper sa poti veni macar la bv cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 (editat) Bine v-am regasit, baieti! Am terminat cu Licienta. Urat Aradul... Asadar, bem maine un ceai la Sovata? Borosz (daca te lasa piciorul)? Dopeman? Mertan? P.S. Dopeman, daca se leaga Borosz de tine, zi-i ca esti prieten cu mine. Editat Iulie 12, 2008 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 Bine v-am regasit, baieti! Am terminat cu Licienta. Urat Aradul... Asadar, bem maine un ceai la Sovata? Borosz (daca te lasa piciorul)? Dopeman? Mertan? domnu..... vedem..... tre sa strang bani pentru curve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 domnu..... vedem..... tre sa strang bani pentru curve Daca se anunta macar o persoana, ma plimb maine pana la Sovata. Daca nu, fac aceeasi tura pe care am facut-o ieri (Bistrita-Sarmas-Apahida-Dej-Beclean-Bistrita - desi m-am cam urat de drumul asta, mai ales ca Dej-Bistrita e in constructii). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 vin io la sovata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 vin io la sovata Mii de scuze ca "ma dau de gard"! Am dat azi o tura pana la Cluj. Cand am ajuns acasa, am observat ca m-a lasat cauciucul pe spate. Se vad atele. In consecinta, trebuie sa-mi caut unul SH, prea multe cheltuieli cu Licienta in ultima vreme. Mac, o sa vina si randul celor noi. De abia acum am dus cauciucul pana pe capat. N-as vrea sa iau un set nou si sa-l uzez ca pe o opinca. Mai dau un rand cu SH-uri dupa care profit de oferta ta. Deci, unde gasec o guma pe spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 SAMBATA 19 DUMINICA-20 ADUNARE GENERALA LA SOVATA....... EU VIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 cadou: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate