euforiu Postat Iunie 18, 2016 Share Postat Iunie 18, 2016 Bine ca ati vorbit cu politia E ca si cum am merge la curve penttu o imbratisare La astia nu era ca la noi, da', de.Noi suntem mai catolici decat papa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Iunie 18, 2016 Share Postat Iunie 18, 2016 O copie cam nereusita a ce se intampla inafara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trazuu Postat Iunie 18, 2016 Share Postat Iunie 18, 2016 ce mentalitate de ca/cat aveti unii . primiti puncte bonus la benzinarii / service / echipament daca nu faceti de ras lumea motociclismului ? de ce fortati atata cu imaginea motociclistilor in Romania ? fiecare e liber sa faca ce vrea si ce doreste. luati-va mobre comuniste caci va reprezinta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Iunie 19, 2016 Share Postat Iunie 19, 2016 (editat) fiecare e preocupat de propria lui persoana, tinere. daca din cauza unui câcat mic si reisăr imi face mie sicane taximetristul, ca stie el ca asa sunt toti motociclistii, atunci prefer sa il calc eu personal pe micul reisăr cu masina si sa imi pastrez respectul in trafic. simplu. Editat Iunie 19, 2016 de zahei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 21, 2016 Autor Share Postat Iunie 21, 2016 Da. Doar ca in loc sa se razbune pe autostrada s-au razbunat pe benzinarie. » Post actualizat in 21 Jun 2016 13:32https://sendvid.com/yx3fpo3x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 21, 2016 Share Postat Iunie 21, 2016 A platit careva benzina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Iunie 21, 2016 Share Postat Iunie 21, 2016 Asa repede s-a consumat gazul? De la iesirea din Bucuresti pana la OMV sunt mai putin de 40 km. ...rideri de cursa lunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 21, 2016 Share Postat Iunie 21, 2016 A platit careva benzina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat Iunie 21, 2016 Share Postat Iunie 21, 2016 80% din ei si-o ardeau la treling adibas si maneca scurta cu casca de la Lidl pe cap.... asta e imaginea motociclismului in Romania, reisari ieftini de Victoriei care nu au una de un leu in buzunar si se strang noaptea facand cheta pentru 2 pungi de seminte, vai de steaua lor... iar apoi cand se imprastie pe jos sau ajung pe la Belu ii plang toti de mila si arunca vina pe conservari si drumuri si mai stiu eu ce. Ipocrizia salveaza Romania ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 21, 2016 Autor Share Postat Iunie 21, 2016 Am văzut multe buci Adică nici pantaloni nu aveau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Iunie 21, 2016 Share Postat Iunie 21, 2016 abia astept si adunarea hels engiăls, tot romaneasca, cu furci si topoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jaman Postat Iunie 21, 2016 Share Postat Iunie 21, 2016 80% din ei si-o ardeau la treling adibas si maneca scurta cu casca de la Lidl pe cap.... asta e imaginea motociclismului in Romania, reisari ieftini de Victoriei care nu au una de un leu in buzunar si se strang noaptea facand cheta pentru 2 pungi de seminte, vai de steaua lor... iar apoi cand se imprastie pe jos sau ajung pe la Belu ii plang toti de mila si arunca vina pe conservari si drumuri si mai stiu eu ce. Ipocrizia salveaza Romania ! +1 Adică nici pantaloni nu aveau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat Iunie 21, 2016 Share Postat Iunie 21, 2016 (editat) Adică nici pantaloni nu aveau? vara asta se poarta fara aseara pe cand ma intorceam de la mare a depasit (printre masini) o vitezana (eu aveam cam 130) si erau "imbracati" in costum de baie si casca.. baiatul avea slip deschis la culoare si tricou si fata costum de baie negrul pe juma de buca si rucsac (in picioare parca erau papuci) Editat Iunie 21, 2016 de cosmin tudor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 21, 2016 Share Postat Iunie 21, 2016 Ce ar trebui sa intelegem din experienta asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iunie 21, 2016 Share Postat Iunie 21, 2016 nimic. sunt doar niste mobre care vor fi scoase in curand la vanzare ca fiind in conditie excelenta atat optic cat si mecanic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 21, 2016 Share Postat Iunie 21, 2016 Aham. Pacat de 'fraierii' aia care tot ies la marsuri de constientizare si suie boraci pe mobre, gandindu-se la imaginea de motorist in rromania. fuuuuck.... vad ca de la caldura asta o ia lumea 'pe ulei'. Astia cu o imagine cocalareasca isi bat joc de rahaturile alea de mobre, altu' dat pe jos de un kamikaze, altii 'vanati' si ei, mai unul infipt intr-un copac... trist bre. Trist. Dar parca ma bucur ca nu mai am mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Iunie 21, 2016 Share Postat Iunie 21, 2016 80% din ei si-o ardeau la treling adibas si maneca scurta cu casca de la Lidl pe cap.... asta e imaginea motociclismului in Romania, reisari ieftini de Victoriei care nu au una de un leu in buzunar si se strang noaptea facand cheta pentru 2 pungi de seminte, vai de steaua lor... iar apoi cand se imprastie pe jos sau ajung pe la Belu ii plang toti de mila si arunca vina pe conservari si drumuri si mai stiu eu ce. Ipocrizia salveaza Romania !Crezi ca toata lumea are bani cz tine sa-si ia costum full si sa mearga cu 60km/h, ca-i consuma putinNu dormi tu noaptea ca-si lasa Fane pielea pe asfalt O sa se uite americanii la roc Rommales si o sa se ca**ce pe ei de invidie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 21, 2016 Share Postat Iunie 21, 2016 Pai si pana la urma au ajuns la Cta? Sau tura s-a rezumat la benzina de 10 lei b0$$ si o limitare in benzinarie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 21, 2016 Autor Share Postat Iunie 21, 2016 Macar baietii astia doi stiau ce se face la ROC asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANG3R Postat Iunie 21, 2016 Share Postat Iunie 21, 2016 (editat) Ce impinge ala la mobra Editat Iunie 21, 2016 de DANG3R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 Crezi ca toata lumea are bani cz tine sa-si ia costum full si sa mearga cu 60km/h, ca-i consuma putin Nu dormi tu noaptea ca-si lasa Fane pielea pe asfalt O sa se uite americanii la roc Rommales si o sa se ca**ce pe ei de invidie Bai nu, sunt convins ca nu toti au bani ca mine dar nu e vina mea ca nu le-a placut scoala si ca au baut cerneala. Una peste alta nici eu nu umblu la costum full si nu merg cu 60km/h, nu-s ipocrit si nu ma ascund dupa deget. Insa geaca, casca, manusi, protectie spate, ghete moto, brau + blugi cu intarituri nu lipsesc nici la 37 de grade. Subliniam faptul ca astia ne reprezinta in trafic si suntem toti vazuti la fel, atunci cand se intind pe jos automat li se pune eticheta pe frunte si apar celebrele zicale "motociclistii mereu de vina, vitezomani etc" si cand ii vezi ca au niste troace amarate pe care le regleaza si repara in benzinarii ( vezi filmuletu de mai sus ) si fac mai mult zgomot pentru nimic, vai si amar. Cat despre somn, n-ai idee cat de adanc e, chiar mi se rupe in 14 de toti care se dau motociclisti dar sunt slapari sau care daca s-au inclinat odata pe un viraj au impresia ca sunt vreun Rossi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Iunie 26, 2016 Share Postat Iunie 26, 2016 Nici nu stiu de ce mai intru pe forumu' asta Nu am vazut nici macar un militian echipat full(si aia se pi**sa pe 90/% di reisari de tastatura), la intalnirile voastre am impresia ca sunt inconjurat de niste copii care cer bani de benzina parintilor...plus multe, multe altele Sa-ti fie de bine ca te--ai dus la scoala, nu vteau sa intru in polemica cu voi, dar...eu zic sa va bagati benzina in rezervor, sa plecati unde vreti, cu ce viteza/echipament doriti voi, sa nu mai judecati pe altii si sa faceti doar bine, daca puteti Daca nu, mai bine iti vezi de treaba ta Sunt dezgustat de motociclistii de tastatura si pt asta ma si retrag...nu mai vreau sa na incarc cu ca**caturi de pe forum-ul adta Va doresc drumuri bune si minte multa, ca noi romanii avem nevoie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Iunie 27, 2016 Share Postat Iunie 27, 2016 pussies Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D.D. Postat Iunie 27, 2016 Share Postat Iunie 27, 2016 Ce a fost asta!!?? Eu sunt curios cine a purtat neuronul, ca nu am putut sa-mi dau seama din filmulet... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate