LibertyWalk Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 As vrea sa va intreb daca merita sa cumpar o HONDA CBR 125R tin sa precizez ca am 16 ani, 1,75 m 65kg(ar fii prima moto) nu stiu daca conteaza sau nu,dar daca aveti lasati-mi niste pareri va rog frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoosined Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Nu, nu se merita! Chestia aia e scuter curat. Acum sper sa nu imi sara nimeni in cap dar eu as merge pe RS 125 in locul tau. E cu totul altceva chiar daca is mai scumpe la întreținere si mai putin fiabile dar ca senzație is cu totul altceva fata de cbr + ca arata a motor ( dam un minus pentru sound ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Am mers cu o astfel de motocicleta, este manevrabila, iarta greseli, consum mic. Eu am 1.86 si nu prea ma simt confortabil pe ea, dar pentru initiere a fost OK. Daca vrei sa vezi cum vei sta in sa viziteaza http://cycle-ergo.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LibertyWalk Postat Aprilie 29, 2016 Autor Share Postat Aprilie 29, 2016 Eu sunt pentru sunet si aspect,multumesc de ajutor » Post actualizat in 29 Apr 2016 05:49Am mers cu o astfel de motocicleta, este manevrabila, iarta greseli, consum mic. Eu am 1.86 si nu prea ma simt confortabil pe ea, dar pentru initiere a fost OK. Daca vrei sa vezi cum vei sta in sa viziteaza http://cycle-ergo.com/ Cat despre sunet ce poti spune ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoosined Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Cauta pe Youtube sa vezi cum se aud. Nu e mare lucru. Tot ca un scuter se aude. Ai mers cu vreoun CBR pana acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnyk Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 toate vitezanele de 125 se aud ca niste drujbe...macar yzf 125 arata superb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LibertyWalk Postat Aprilie 29, 2016 Autor Share Postat Aprilie 29, 2016 Cauta pe Youtube sa vezi cum se aud. Nu e mare lucru. Tot ca un scuter se aude. Ai mers cu vreoun CBR pana acum? Am vazut pe youtube,dar nu e acelasi lucru cu realitatea,cel putin asa cred.N am mai mers,dar am pe un pr care are un amic care are un cbr 125 ) si as putea sa vb cu el sa vad asa cum arata cum se aude, sa mi fac o idee toate vitezanele de 125 se aud ca niste drujbe...macar yzf 125 arata superb. ... Multumesc pentru ajutor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoosined Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 toate vitezanele de 125 se aud ca niste drujbe...macar yzf 125 arata superb. Din laterala arata superb, ca daca te uiti din spate si vezi roata aia de 130 o iei la fuga. :-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Eu recomand Cbr 125, ca fiabilitate, sunet si ieftin de intretinut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LibertyWalk Postat Aprilie 29, 2016 Autor Share Postat Aprilie 29, 2016 (editat) Multumesc tuturor pentru ajutor,o sa merg pe CBR 125 pana la urma nu toti plecam de la 600 orice are un inceput, super forum Editat Aprilie 29, 2016 de LibertyWalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Cauta pe Youtube sa vezi cum se aud. Nu e mare lucru. Tot ca un scuter se aude. Ai mers cu vreoun CBR pana acum? Esti chiar tare! Deci RS ul care suna ca o drujba stricata suna mai bine decat CBR 125? Cu o toba sport CBR ul suna chiar bine, e adevarat ca e foarte ingust si rotile alea de bicicleta strica imaginea "macho", dar macar bagi benzina (foarte putina, la cat consuma) si te plimbi si inveti motociclism pana te plictisesti, in loc sa inveti mecanica pe 2 timpi, alias RS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LibertyWalk Postat Aprilie 29, 2016 Autor Share Postat Aprilie 29, 2016 Esti chiar tare! Deci RS ul care suna ca o drujba stricata suna mai bine decat CBR 125? Cu o toba sport CBR ul suna chiar bine, e adevarat ca e foarte ingust si rotile alea de bicicleta strica imaginea "macho", dar macar bagi benzina (foarte putina, la cat consuma) si te plimbi si inveti motociclism pana te plictisesti, in loc sa inveti mecanica pe 2 timpi, alias RS. Decat deloc ,e bine si scuter crede-ma ,in fine merg pe CBR 125 si asta e Pana la 18 ani invat si mi iau 600 ca e timp destul pentru toate » Post actualizat in 29 Apr 2016 18:17 Din laterala arata superb, ca daca te uiti din spate si vezi roata aia de 130 o iei la fuga. :-)) pana la urma asa sunt toate 125-urile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Oricum la varsta ta RS-ul iese din discutie daca nu e limitata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LibertyWalk Postat Aprilie 29, 2016 Autor Share Postat Aprilie 29, 2016 Oricum la varsta ta RS-ul iese din discutie daca nu e limitata. Am zis ca merg pe CBR... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Am zis ca merg pe CBR... Asta ca sa-ti intaresc decizia Asfalt curat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LibertyWalk Postat Aprilie 29, 2016 Autor Share Postat Aprilie 29, 2016 Asta ca sa-ti intaresc decizia Asfalt curat. Sarumana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoosined Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 Esti chiar tare! Deci RS ul care suna ca o drujba stricata suna mai bine decat CBR 125? Cu o toba sport CBR ul suna chiar bine, e adevarat ca e foarte ingust si rotile alea de bicicleta strica imaginea "macho", dar macar bagi benzina (foarte putina, la cat consuma) si te plimbi si inveti motociclism pana te plictisesti, in loc sa inveti mecanica pe 2 timpi, alias RS. Uite asa apare cate unul ca tine..unul care nu citeste posturile anterioare si se baga fix aiurea. Deci, Mr. Kevinn, am zis doar atat : Arata a motor, merge a motor, are frane a motor, ciclistica a motor COMPARATIV cu CBR 125 care e SCUTER de la A la Z. Atat am sugerat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr. zeus Postat Mai 15, 2023 Share Postat Mai 15, 2023 Salut, am un cbr125r din 2004, si trebuie sa schimb carburatorul, nu stie nimeni de cati mm trebuie sa cumpar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 15, 2023 Share Postat Mai 15, 2023 Intreaba-l si tu pe Hefaistos, ca ala se ocupa cu fiare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Mai 15, 2023 Share Postat Mai 15, 2023 7 hours ago, mr. zeus said: Salut, am un cbr125r din 2004, si trebuie sa schimb carburatorul, nu stie nimeni de cati mm trebuie sa cumpar? unele lucruri trebuie lasate sa moara, cbr-ul de 125 e unul dintre ele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 15, 2023 Share Postat Mai 15, 2023 https://www.motorcyclespareparts.eu/en/archive/honda-parts/16100kpp861 carburetor part number is 16100KPP861 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 16, 2023 Share Postat Mai 16, 2023 Acum 20 ore, mr. zeus a spus: trebuie sa schimb carburatorul L-ai curățat definitiv sau cum și decis că trebuie schimbat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 16, 2023 Share Postat Mai 16, 2023 Reparaţia se desfăşoară exclusiv online, altfel ar fi ştiut din măsurători directe diametrul carburatorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 16, 2023 Share Postat Mai 16, 2023 Care reparație?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate