Sari la conținut

Poze

Kiki
 Share

Postări Recomandate

Am citit ca vrei 2 si sunt sigur ca 2 galbene dau si mai bine :D

Barele alea, le gasesti la raionul de perdele pe la bricostore sau altele de genul. Imi facusem odata la masina ca nu gaseam pe marime, dar m-am plictisit repede de ele si au zburat. Sa stii ca ajuta sa le dai cu smirghel pe spate si sa tragi taieturi paralele intre ele pe 1/4 din grosimea batonului (dupa ce l-ai indoit)

m-am documentat in ce consta prelucrarea lor:P cel mai simplu e sa le indoi intr-un capac de cutie de cd de 10 buc, dupa ce il incalzesc la microunde, modelat dupa capac pe interior si pus iar la micro :D lipita pe spate folie reflectorizanta plus banda neagra pe capete, vreau sa-l fac sa arate ca niste ochi de buha ce se uita urat :rolleyes:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

putin din transalpina, putin din transfagarasan, putin din noua mea mobra si din drumul spre casa :)

post-19542-0-07602100-1315208914_thumb.jpg post-19542-0-38152600-1315208920_thumb.jpg post-19542-0-34924200-1315208928_thumb.jpg

post-19542-0-82565400-1315212762_thumb.jpg post-19542-0-60154000-1315212767_thumb.jpg post-19542-0-76019300-1315212772_thumb.jpg

post-19542-0-11311400-1315208936_thumb.jpg

Editat de szocspeti
Link spre comentariu

Deci pe tine te-amm vazut Sambata pe Transalpina cu Mille... M-i se parea mie ca pari cunoscut dar stateam prea bine pe pietre :rolleyes:. Erati opriti fix langa mobra mea in curba (Honda galbena). Ce s-a intamplat cu monstrul?

RSVul suna beton :burnout:

Link spre comentariu

Dap, eu am fost! Deci tu erai cu domnisoara cocotat acolo in varf de deal, la un picknic cu vedere! :) Mersi de complimente, cred ca nici ceberica nu suna rau cu toba aia :) Voi ati traversat dinspre Novaci, sau ati urcat doar si ati venit inapoi spre/dinspre Cluj?

Sa ne auzim de bine!

Link spre comentariu

Noi eram :rolleyes:

E toba stock. Isi face treaba si nu imi enerveaza vecinii. Nu imi bat capul cu ea.

Am fost putin dincolo si veneam deja spre casa. La anu voi face o tura mai serioasa de un weekend de TA si TF cand se mai repara drumurile :rusinica: .

Asta e motorul de la Sebi cumva? Ce impresii ai dupa Monster?

Link spre comentariu

• 5 weeks later...

Hop si eu cu un mik upgrade adica de la 600 ---- la 650 si cu vro 6 ani mai tinere :cheers:

an fabricatie 2003 , prima inmatriculare 2004 , km la bord 30k , crash bar marca hevy duties ( http://www.heavyduti...o/hdprodro.html) cric central , suport + genti 38 l idem , parbriz inalt givi , top case 52 L

Editat de vlady_80
Link spre comentariu

Hop si eu cu un mik upgrade adica de la 600 ---- la 650 si cu vro 6 ani mai tinere :cheers:

Prima data am crezut ca e downgrade :grinbandit:

Totusi, nu ai pus cam multe fiare pe ea. Cred ca are o gramada de kilograme.

Noah....asa din poze arata brici. Sa ai bafta de ea.

Link spre comentariu

Prima data am crezut ca e downgrade :grinbandit:

Totusi, nu ai pus cam multe fiare pe ea. Cred ca are o gramada de kilograme.

Noah....asa din poze arata brici. Sa ai bafta de ea.

Kirkule multe , nemulte , grele , negrele mi tre sa i-mi placa si mie i-mi place fffff mult asa cum a iesit si in plus este si protejata daca ma vars :cheers::crack:

Link spre comentariu

an fabricatie 2003 , prima inmatriculare 2004 , km la bord 30k , crash bar marca hevy duties ( http://www.heavyduti...o/hdprodro.html) cric central , suport + genti 38 l idem , parbriz inalt givi , top case 52 L

frumos fier ,sa te dai mult si bine cu el on si off road mai mult ,dar ii lipseste ceva ...roll cage pt tine :grinbandit:

cand dai de beut :friends:

Editat de fairplaybiker
Link spre comentariu

Foarte fain motoru domle!!! Sa-l manuiesti sanatos!!

Link spre comentariu

• 1 month later...

Update

:bounce:

Link spre comentariu

Update

:bounce:

Na ase da, am vazut multe Transalpuri in viata mea :eek: ,da asa FAINA cum ii asta inca NU ,TARE DE TOT, sa ai bafta de ea :ok: si consuma si putin :peace:

PS. cand bem o bere 2,3,4,5,6????

Editat de MANTOS
Link spre comentariu

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...