Kirk Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 M-am mutat in birou nou, cu fratemio...asa ca m-am gandit sa decoram un pic: ordinary day....cand ma plictisesc ma ridic si mai dau o pedala, ca oricum imi place muzica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tince1290 Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Salutari...in sfarsit mi-a venit si mie randul ...de ani de zile astept momentul..si iata ca timpul le-a rezolvat pe toate...prima mea motocicleta poze din garaj pentru moment ca inca nu am iesit cu ea ...imi vine sa dorm in garaj cu ea : ..atat imi e de draga..si sunt sigur ca dupa ce o sa incep sa o conduc o sa-mi placa tot mai mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Credeam ca dupa ce incepi sa o conduci, o sa o iei de nevasta Sa ai noroc de ea, si casa de piatra ...imi vine sa dorm in garaj cu ea : ..atat imi e de draga..si sunt sigur ca dupa ce o sa incep sa o conduc o sa-mi placa tot mai mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Am revenit cu picioarele pe pamant,adica mi-am luat din nou enduro-touring Salutare lumea. Am trecut si eu pe terenuri mai accidentate. Iata calutul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Salutare lumea. Am trecut si eu pe terenuri mai accidentate. Iata calutul frumos , frumos sa te poarte in spate multi km fara reparatii si evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexoctavian Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 Ziua buna la toata lumea! Mi se pare locul potrivit sa fac postarea. Comunitatea din Cluj a dobandit un proaspat si fericit proprietar (adica eu) de Kawasaki VN800A din 1998. Fotografii nu am facut inca, dar am gasit un filmulet facut de fostul proprietar. http://www.youtube.com/watch?v=o0w8nVr1_78 Din 15 august voi putea circula legal. Ne vedem in trafic. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vipu Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 noua mea jucarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Fain SV-ul...sa ai noroc de el Auzi...tu esti sfarnar de le schimbi asa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vipu Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Fain SV-ul...sa ai noroc de el Auzi...tu esti sfarnar de le schimbi asa ? ms..tu vb cu schimbatu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marutza06 Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 noua mea jucarie Imi place jucaria!!!) Recent mi-am luat si eu tot asa, se pare ca suntem 2 cu SV-uri albastre in Cj Acum ca l-am vazut pe al tau, trebuie sa atasez si eu cateva poze. Sa-l stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 Marutza, al tau pare mov in poze Si daca tot e vorba de SV-uri albastre, va doresc sa le stapaniti sanatosi amandoi si va anunt acum ca suntem 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulhm81 Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 Marutza, al tau pare mov in poze Si daca tot e vorba de SV-uri albastre, va doresc sa le stapaniti sanatosi amandoi si va anunt acum ca suntem 3 chiar 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vipu Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 deja prea multi..tre sa imi schimb motoru ...asfalt uscat pt toti sv-isti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Am un SV650 albastru, te intereseaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulhm81 Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 deja prea multi..tre sa imi schimb motoru ...asfalt uscat pt toti sv-isti Nu ti-e rusine? Ia sa te prezinti cu actele si cheile sa predai motorul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marutza06 Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 Ce ziceti sa ne intalnim odata toti? Sa ne cunoastem mai bine, mai vorbim de eventuale probleme, nelamuriri....nu sa ne scoatem ochii care are culoarea mai frumoasa la mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 Ce ziceti sa ne intalnim odata toti? Sa ne cunoastem mai bine, mai vorbim de eventuale probleme, nelamuriri....nu sa ne scoatem ochii care are culoarea mai frumoasa la mobra Nu-si scoate nimeni ochii, mai sus doar s-a glumit. Eu sunt pentru intalnire, insa cred ca putem deschide un topic nou cu treaba asta sa nu poluam sectiunea de poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulhm81 Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Ce ziceti sa ne intalnim odata toti? Sa ne cunoastem mai bine, mai vorbim de eventuale probleme, nelamuriri....nu sa ne scoatem ochii care are culoarea mai frumoasa la mobra eu ma inscriu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexoctavian Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Ce ziceti sa ne intalnim odata toti? Sa ne cunoastem mai bine, mai vorbim de eventuale probleme, nelamuriri....nu sa ne scoatem ochii care are culoarea mai frumoasa la mobra O pui de-o intrunire? prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vipu Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 (editat) O pui de-o intrunire? prezent! era vb numa cei cu sv-uri:) prezent si eu Editat August 16, 2011 de vipu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tince1290 Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 O pui de-o intrunire? prezent! intalnirile sunt joi seara la sala sporturilor...sau ma rog..erau...nu stiu daca se mai tin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 inca putin si rezolvati topicu asta ...nu ar fi mai bine sa rugati de pe acuma adminu sa-l transforme in barfele SV-istilor... P.S. faceti-va topic odata, sau daca nu...macar activati pe topicul hai "la o plimbare" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tince1290 Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 (editat) sa fiu eu ontopic (pe jumatate)...pun o poza cu fetitzele mele Editat August 16, 2011 de Tince1290 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 (editat) sa fiu eu ontopic (pe jumatate)...pun o poza cu fetitzele mele Faina Dacia! Cat baga? Editat August 16, 2011 de Kirk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate