PzKpfW Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 Cum spune titlul, caut o motocicletă sport touring cu cardan. Nu șalupe confortabile (RT-uri, LT-uri sau FJR-uri), ceva cu veleități sportive, fiabilitate, un motor de 900cc+ și (repet) transmisie finală pe cardan. Deocamdată am găsit doar ceva BMW-uri care se califică (R1100S, K1200S, etc.), dar oferta este cam limitată - am uitat ceva? Bugetul este oarecum irelevant: mă interesează sfaturi despre modele în sine. Menționez totuși că nu vreau ceva model nou, care să nu fi existat acum 1-2-3 ani. Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 (editat) Vrei ca a doua motocicleta , ceva de plimbare ca alternativa la RSV4? in ce limita de bani vrei sa te incadrezi? Un sport-touring misto (cred ca cel mai misto) mi se pare RC36 II de la Honda (VFR 750). Dar e pe lant (transmisia) Editat Iulie 20, 2016 de the insider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 (editat) VFR1200? Editat Iulie 20, 2016 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 (editat) Turcu' e turc, degeaba! A spus omul clar,de doua ori ca vrea cardan si motor de 900+ dar degeaba. Ma minunez de fiecare data de posturile tale! Vrei ca a doua motocicleta , ceva de plimbare ca alternativa la RSV4? in ce limita de bani vrei sa te incadrezi? Un sport-touring misto (cred ca cel mai misto) mi se pare RC36 II de la Honda (VFR 750). Dar e pe lant (transmisia) Editat Iulie 20, 2016 de Sinister Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 Nu te agita cu chinuitul asta ca nu se merita! Ii stricam initiatorului topicul din cauza acelui copac.. Imbecil esti tu, ba moldovean nesimtit ! Vad ca deranjezi si jignesti pe toate topicurile ! Stai dracu' in banca ta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 20, 2016 Autor Share Postat Iulie 20, 2016 Vă rog să nu ne certăm pe acest topic Mulțumesc. VFR1200? Se califică și merci de sugestie, dar nu mă atrage deloc modelul. Motivele sunt obiective și subiective. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 Eu iti recomand K 1200 sau 1300... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 Nu te agita cu chinuitul asta ca nu se merita! Ii stricam initiatorului topicul din cauza acelui copac.. primul meu reply a fost adresat initiatorului, tocmai pt a-l ajuta cu sugestii,si eram curios daca-si schimba mobra sau daca-si ia o a doua, pt plimbari.. Tu ai 3 posturi, toate off-topic, in care ma trollezi pe mine si strici topicul omului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 (editat) Eu am asa ceva: Editat Iulie 20, 2016 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 Dragi tovarasi, mai usor cu pianul pe scari. On topic: Honda ST1100, Kawasaki Concours 1000, Moto Guzzi Norge GT 8V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 Sau: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 (editat) Eu am asa ceva: nu stiu de ce dar filmarea imi pare ca este foarte ciudata!....am luat-o eu rara?! Editat Iulie 20, 2016 de Adixgl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 Panzer: doara stii tu germana, intri pe mobile, sectiunea moto, pui filtre cu cardan, buget, an fabricatie si gasesti cam ce ai nevoie! asa la repezeala, ar fi VFR 1200..., cum a zis si Doctoru ....daca zici ca FJR si GTR1400 nu prea te intereseaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 Moto Guzzi Norge GT 8V Mai e si 1200 Sport, dar in afara de McGregor nu stiu cine si-ar cumpara asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 (editat) Motociclistilor care sunteti voi motociclisti doar sa dati din gura, sa chibitati sau sa gasiti nod in papura... Eu chiar am modelul prezentat. Filmarea autentica, conform insignelor originale producatoare. Irelevant ca i se pare unui nepot acru... pe fata, pe dos... sau din 4 in 4... Starterul topicului cauta, eu ofer. Editat Iulie 20, 2016 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 nu stiu de ce dar filmarea imi pare ca este foarte ciudata!....am luat-o eu rara?! E dintr-un joc..... » Post actualizat in 20 Jul 2016 14:36 Eu am asa ceva: Motociclistilor care sunteti voi motociclisti doar sa dati din gura, sa chibitati sau sa gasiti nod in papura... Eu chiar am modelul prezentat. Filmarea autentica, conform insignelor originale producatoare. Irelevant ca i se pare unui nepot acru... pe fata, pe dos... sau din 4 in 4... Starterul topicului cauta, eu ofer. Deci postezi un clip dintr-un joc si spui ca ai 'asa ceva', apoi incepi sa jignesti lumea in mod gratuit, desi nu ti-a adresat nimeni vreo remarca/replica nepotrivita, ci doar a intrebat cineva de ce i se pare ciudat clipul... Despre ce nepot? despre ce acreala vorbim? despre ce 'dat din gura'? » Post actualizat in 20 Jul 2016 14:37 Sau: BMW K1200R Sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 (editat) Nu te agita cu chinuitul asta ca nu se merita! Ii stricam initiatorului topicul din cauza acelui copac.. shpixy, on 20 Jul 2016 - 16:54, said: Imbecil mincinos esti tu, ba nesimtitule ! Vad ca deranjezi si jignesti pe toate topicurile ! Stai dracu' in banca ta ! Editat Iulie 20, 2016 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 Off-topic: S-a dus naibii pianul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 I-au dat drumul de la trei,direct )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 20, 2016 Autor Share Postat Iulie 20, 2016 Eu am asa ceva: Merci, ți-am răspuns pe PM Dragi tovarasi, mai usor cu pianul pe scari. On topic: Honda ST1100, Kawasaki Concours 1000, Moto Guzzi Norge GT 8V ST1100 - barjă. Concours 1000 - cam veche. Știu că s-a făcut până prin 2006, dar modelul în sine respiră a 80s. Norge GT 8V - super motocicletă, dar parcă nu aș vrea să plec la drum lung cu o italiacă exotică... Mersi de sugestii. Sau: Chiar m-am gândit la asta. Am și căutat, face parte din opțiuni. Dar e rară ca naiba. Dacă găsesc una bună, sar pe ea Panzer: doara stii tu germana, intri pe mobile, sectiunea moto, pui filtre cu cardan, buget, an fabricatie si gasesti cam ce ai nevoie! asa la repezeala, ar fi VFR 1200..., cum a zis si Doctoru ....daca zici ca FJR si GTR1400 nu prea te intereseaza... GTR1400 cred că ar fi interesantă. Clar mai sportivă decât un FJR. Dar nu am văzut niciuna pe viu, nu știu cât de mare este de fapt. Indicativ, K1200S mi se părea enromă în poze, dar când am stat lângă ea mi s-a părut accesibilă (am 1.70 @ 70kg). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 Dintre toate variantele,cred ca sincer de la BMW ai cele mai mari sanse sa iei ceva....avand in vedere 1.70 si 70 kg Ar mai fi R1200S (nu doar ST), K1200R Sport Zi-mi totusi de ce vrei pe cardan asa tare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 (editat) Sau: K1200R Sport Asa ceva fost la mine in 2007 ! pana de curand... @Initiatorul topicului: In primul rand ca nu vreau neaparat sa scap de ea. Inca ma distreaza copios, dar... E prea transant pentru un senior motociclist de 66 de ani... Designul poate sa iti placa sau nu, dupa cum vrea clientul... Exemplu: IN Europa, mai ales Franta, nu a prins, dar in SUA place mult! Chiar eu l-am botezat Torino, dar din cauza ”vederii” din fata, l-am poreclit cu umor ”Lampasul”... Nu am de ce sa ma supar. Orice frumusete din lume este doar in ochii privitorului. Ca o acolada: Ia-ti ce iti place, dupa care hai sa facem o leapsa impreuna. Bine?! Editat Iulie 20, 2016 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 20, 2016 Autor Share Postat Iulie 20, 2016 R1200S îmi place mult, poate cel mai mult. Dar este o motocicletă sport (era modelul cel mai sport de la BMW înainte să apară S1000RR) cu potențial foarte redus pentru touring și cărat pasager. Din acest punct de vedere, modelul precedent (R1100S) este mult mai echilibrat între touring și sportivitate. Și K1200R Sport îmi place, cum am zis. Este una dintre opțiuni. Cardan pentru că vreau să scap de grija lanțului la drum lung (uns, c.urățat, întins). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 Sau: Singura care a fost 1 an la vânzare în țară, am luat-o eu și da, o recomand. Chiar inițiatorul a cochetat un pic cu ea pe topicul de vânzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 Eu zic ca te cramponezi prea tare cu lantul/ cardanul..... Daca scoti cardanul din ecuatie, ti se deschide o gama mult mai larga... ZX14R, VFR800, MultiStrada1200, Hayabusa, Blackbird, etc... Bine, unele sunt orientate mai pe touring,altele mai pe latura sportiva (putere) Nu stiu exact ce-ti doresti, dar sincer cred ca un K1200/1300 S ti s-ar potrivi de minune... Ai protectie buna la vant, ai multe gadget-uri utile (ESA, mansoane incalzite, ABS, senzori de presiune la pneuri, etc etc), iar motorul ala e arhisuficient pt orice ai face...(si nu consuma asa mult, din ce-am inteles, daca mergi mai domol) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate