Serban88 Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Buna buna , Sunt un nou membru in aceasta comunitate frumoasa, cat si un incepator pe motor de 600..., ca dovada, i-am tras o tranta :/....! Intrebarea care o am eu la voi este: nu pot nici cum sa gasesc cadrul de bord care tine carena fata, dar peste tot gasesc un altfel de cadru de bord dar care ei zic ca ar fii compatibil, stie cineva, a mai trecut prin treaba asta? Am anexat jos doua cadre primul este cel care il avea motocicleta, al doilea este cel pe care il tot gasesc pe net! Daca a mai trecut cineva prin treaba asta, dati-mi si mie un raspuns va rog sa ma pun inapoi pe drum ! Desigur daca cineva stie oameni cu piese, va rog atasati si un numar acolo la care sa sun, multumesc MULT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Cel din poza de sus este pentru F4 Cel din poza de jos este pentru F4i. Nu se potrivesc. Sunt cu totul diferite nu se va pupa niciodata, cauta-l pe cel de F4. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Pfff,ghinion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Cadrul de bord se indreapta.O mana competenta il poate reface. Am unu la mecanic pentru aceeasi operatiune chiar acum. Se pot gasii si sh,de la desmembrari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Pe care * Dezmembrari * Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Pe care * Dezmembrari * Multam! Acum taras inapoi sub piatra de sub care ai iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Mai stau mult si bine , pana-ti faci temele la gramatica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 (editat) Pe care * Dezmembrari * pe care de unde? si nu cumva ai ratat ceva? on topic: deci: Stay link asta este? link microfisa si link: cum si de unde binenteles, cel mai bine vorbesti la magazin sau trimiti mail si iti identifica profesionistii codul. bafta Editat August 16, 2016 de jerry_mcrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 ebay.com. Sint borduri aftermarket, chinezesti, ieftine, isi fac treba 99%. Iti iei singur, nu mai dai adaos de 150% samsarilor de la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 pe care de unde? si nu cumva ai ratat ceva? on topic: deci: Stay link asta este? link microfisa si link: cum si de unde binenteles, cel mai bine vorbesti la magazin sau trimiti mail si iti identifica profesionistii codul. bafta Intrebarea care o am eu la voi este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Asa i, ebay.co.uk si rezolvi treaba repede si relativ ieftin. Eu am indreptat prin 2009 unul. Nu era distrus,era plecat binisor. Am luat o lampa cu gaz, l am pus pe cadru si usor usor l am tras. Plus ca am avut sarite si suruburile din el in care se prind oglinzile. Le am cositorit ca nu aveam sudura si au stat perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Ontopic: ia legatura cu user-ul doua.roti, avea vreo 2 F4 la dezmembrat, s-ar putea sa te poata ajuta.Offtopic: @Ribo numai te loa de oamenii care nu ii intereseaza gramatica Si daca tot ii corectezi, fa-o pana la capat [....] nu pot nici cum nicicum sa gasesc cadrul de bord care tine carena fata, dar peste tot gasesc un altfel de cadru de bord, dar despre care ei zic ca ar fii fi compatibil, stie cineva, a mai trecut prin treaba asta? Am anexat jos doua cadre, primul este cel pe care il avea motocicleta, al doilea este cel pe care il tot gasesc pe net! Daca a mai trecut cineva prin treaba asta, dati-mi si mie un raspuns va rog, ca sa ma pun inapoi pe drum [...] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Ontopic: ia legatura cu user-ul doua.roti, avea vreo 2 F4 la dezmembrat, s-ar putea sa te poata ajuta. Offtopic: @Ribo numai te loa de oamenii care nu ii intereseaza gramatica Si daca tot ii corectezi, fa-o pana la capat Multumesc de completare. Am postat si eu ce m-a deranjat la prima vedere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Multumesc de completare. Am postat si eu ce m-a deranjat la prima vedere. Bai ce-mi plac gramaticosii care "Multumesc de completare ". "Pentru "este prea select. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 (editat) Bai ce-mi plac gramaticosii care "Multumesc de completare ". "Pentru "este prea select. Man , nu ti-am zis-o cu nicio intentie. Se poate sa nu fi fost atent , se poate sa fi gresit , dar nu trebuie sa te superi. Mie cand mi se atrage atentia incerc sa retin ce am gresit si aia e. Cheers Editat August 16, 2016 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 (editat) Right ) ! Hai c-am porcit topicul omului Editat August 16, 2016 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BCB Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 (editat) Offtopic: @Ribo numai te loa de oamenii care nu ii intereseaza gramatica Corect: Nu mai te lua. Si mai corect : nu te mai lua. Cred ca ai scris intentionat numai legat si loa...... oamenii care ?!? pi buni ?? Cred ca reply-ul e un pamflet. Noroc cu acest forum, e util sa ne reamintim vorbirea corecta. Editat August 16, 2016 de BCB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsGhost Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Se pot gasii si sh,de la desmembrari. *gasiiiiii Ok, ma duc inapoi in Germania nazista.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 jesus cand cauti o piesa sau ceva de genul trebuie sa cerni pagini intregi de corectura gramaticala! exagerati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Corect: Nu mai te lua. Si mai corect : nu te mai lua. Cred ca ai scris intentionat numai legat si loa...... oamenii care ?!? pi buni ?? Cred ca reply-ul e un pamflet. Noroc cu acest forum, e util sa ne reamintim vorbirea corecta. https://www.youtube.com/watch?v=82CtZX9gmZ8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Nimic nu se obtine usor! Piesele sh mai ieftine vin la pachet cu lectia de gramatica ok, dar eu ce vina am? eu nu am nevoie de lectii de gramatica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Cu asa ceva si doua maini dibace si putin imaginatie indrepti orice prostie de tabla. Pusa pe motocicleta ca sa ai un suport fix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Usor de zis, greu de facut ... mai ales daca e teava, mai ales daca e la vedere si conteaza si aspectul estetic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat August 17, 2016 Share Postat August 17, 2016 Usor de zis, greu de facut ... mai ales daca e teava, mai ales daca e la vedere si conteaza si aspectul estetic. La cbr f4 (ca despre asta era vorba aici)nu este vizibil cadrul de bord. Eu l-am indreptat de mai multe ori si cand s-a rupt l-am sudat si cand a ruginit sau sarit vopseaua l-am vopsit. Cel mai usor de indreptat este cand ai o carena frontala in stare buna si cadrul montat pe motor .Din cand in cand verifici daca vine la gauri pe carena si daca bordul intra pe el si este drept. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 17, 2016 Share Postat August 17, 2016 La cbr f4 (ca despre asta era vorba aici)nu este vizibil cadrul de bord. Eu l-am indreptat de mai multe ori si cand s-a rupt l-am sudat si cand a ruginit sau sarit vopseaua l-am vopsit. Cel mai usor de indreptat este cand ai o carena frontala in stare buna si cadrul montat pe motor .Din cand in cand verifici daca vine la gauri pe carena si daca bordul intra pe el si este drept. Bafta! That's what I am talking about, cine stie cunoaste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate