Jump to content

Service jante moto(vulcanizare)

Andrei-LKY
 Share

Recommended Posts

Stiu unde zici, pot echilibra roata acolo la moto? Intreb asta deoarece nu stiu cum va avea loc a mea din pricina rulmentului dreapta. Au pe ce sa imi puna motocicleta pentru a-mi da roata jos sau ai proptit-o oe elevator?

• 7 years later...
Acum 4 ore, Lucian_M a spus:

Știu pe cineva în Călărași, în câteva luni îi vine utilajul, dacă nu e urgență. Am un amic cu deviație de 2 mm pe roată spate. Las numărul?

Lasa numarul. Eu am nevoie pentru Bucuresti / Calarasi / Ialomita. Am indoit janta fata intr-o groapa.

@Andrei, aici ai incercat?

https://www.facebook.com/p/Clinica-De-ROTI-100054372647776/?locale=ro_RO

Acum vreo cativa ani in urma un vecin a reparat cateva roti moto la ei si a fost multumit. 

Eu am zis ca urmeaza sa-i vina utilaj pentru indreptat jante.

Amicul meu a luat o janta spate gata indoita si pe la mine prin zona nu se baga nimeni sa o indrepte )abatere laterala 2 mm). L-am sunat pe George, care mi-a indreptat doua furci de Kawasaki (ZX6R cu tuburile cromate  evazate, Z900 2017 cu paharele si un tub cromat indoit indoite, jugul inferior bubuit bine)- le-a facut brici. Asa ca am stricat o vorba ca poate face si jante. Mi-a zis ca, daca nu arde, pana in primavara ii vine utilaj pentru indreptat jante si sa-l sun atunci. Daca vrei, il poti suna prin februarie si afli direct daca te rezolva, pui janta dezechipata la curier sau i-o duci direct, daca iti e mai la indemana. Simplu. N-am cota parte din comenzi, pur si simplu am vrut sa ajut.