Andrei-LKY Postat August 19, 2016 Share Postat August 19, 2016 Exista vreo vulcanizare moto in Craiova? De inlocuit, cauciucul merge inlocuit si pe o masina de dejantat normala dar de echilibrat nu prea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 20, 2016 Share Postat August 20, 2016 Pt roata fata sau pt cea spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r00lex Postat August 20, 2016 Share Postat August 20, 2016 daca tot suntem la capitolul vulcanizare..roata pe spate se echilibrează cu tot cu pinionului pe ea sau fără?daca schimbi pinionul cu unul mai mic trebuie echilibrata roata din nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-LKY Postat August 20, 2016 Autor Share Postat August 20, 2016 Pentru roata de spate, dar ma intereseaza sa o inlocuiesc si sa o echilibrez pe masina automata nu la leviere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat August 20, 2016 Share Postat August 20, 2016 Da se vede ca esti nou! iar pentru cineva............... roata pe standul de echilibrare nu stie ca e de fata sau de spate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhapsody Postat August 21, 2016 Share Postat August 21, 2016 Eu am schimbat si echilibrat la Ascet (euromaster). E la iesire din Craiova spre Bals, pe dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-LKY Postat August 21, 2016 Autor Share Postat August 21, 2016 Stiu unde zici, pot echilibra roata acolo la moto? Intreb asta deoarece nu stiu cum va avea loc a mea din pricina rulmentului dreapta. Au pe ce sa imi puna motocicleta pentru a-mi da roata jos sau ai proptit-o oe elevator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramon Postat Noiembrie 22, 2023 Share Postat Noiembrie 22, 2023 Stiti cumva unde sa indrept si eu o roata de fata de motocicleta am fost la ascet si nu îndreaptă de cât de mașini In Craiova ma refer daca știți pe cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 22, 2023 Share Postat Noiembrie 22, 2023 Știu pe cineva în Călărași, în câteva luni îi vine utilajul, dacă nu e urgență. Am un amic cu deviație de 2 mm pe roată spate. Las numărul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unreal2 Postat Noiembrie 22, 2023 Share Postat Noiembrie 22, 2023 Acum 4 ore, Lucian_M a spus: Știu pe cineva în Călărași, în câteva luni îi vine utilajul, dacă nu e urgență. Am un amic cu deviație de 2 mm pe roată spate. Las numărul? Lasa numarul. Eu am nevoie pentru Bucuresti / Calarasi / Ialomita. Am indoit janta fata intr-o groapa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 22, 2023 Share Postat Noiembrie 22, 2023 @Andrei, aici ai incercat? https://www.facebook.com/p/Clinica-De-ROTI-100054372647776/?locale=ro_RO Acum vreo cativa ani in urma un vecin a reparat cateva roti moto la ei si a fost multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 22, 2023 Share Postat Noiembrie 22, 2023 Acum 2 ore, Unreal2 a spus: Lasa numarul. Eu am nevoie pentru Bucuresti / Calarasi / Ialomita. Am indoit janta fata intr-o groapa. George- 0720 002 134 Îndreaptă furci normale și USD, face treabă bună. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unreal2 Postat Noiembrie 27, 2023 Share Postat Noiembrie 27, 2023 La 22.11.2023 la 21:42, Lucian_M a spus: George- 0720 002 134 Îndreaptă furci normale și USD, face treabă bună. Eu am zis janta, nu furca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 27, 2023 Share Postat Noiembrie 27, 2023 Eu am zis ca urmeaza sa-i vina utilaj pentru indreptat jante. Amicul meu a luat o janta spate gata indoita si pe la mine prin zona nu se baga nimeni sa o indrepte )abatere laterala 2 mm). L-am sunat pe George, care mi-a indreptat doua furci de Kawasaki (ZX6R cu tuburile cromate evazate, Z900 2017 cu paharele si un tub cromat indoit indoite, jugul inferior bubuit bine)- le-a facut brici. Asa ca am stricat o vorba ca poate face si jante. Mi-a zis ca, daca nu arde, pana in primavara ii vine utilaj pentru indreptat jante si sa-l sun atunci. Daca vrei, il poti suna prin februarie si afli direct daca te rezolva, pui janta dezechipata la curier sau i-o duci direct, daca iti e mai la indemana. Simplu. N-am cota parte din comenzi, pur si simplu am vrut sa ajut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 27, 2023 Share Postat Noiembrie 27, 2023 pt indreptate Jante si daca esti din Bucuresti ia legatura cu Stan, da-mi pm ca nu vreau sa-i pun numarul public. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate