PzKpfW Postat August 21, 2016 Share Postat August 21, 2016 Ce categorie de motor e mai potrivita de curbe decât un superbike? SM-u mare sau streetfighter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 Si de unde eram doar eu cu Nico...hop ne-am facut 8. Poze pozeeee :DDDDDDD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 22, 2016 Autor Share Postat August 22, 2016 Da,surpriza placuta a fost ca s-a mers foarte bine, toata lumea pe rotile lor si am facut intregul traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Andrei Titere Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 Observ ca sunt doar sportive, sunteti xenofobi, asta e clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat August 23, 2016 Share Postat August 23, 2016 frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat August 23, 2016 Share Postat August 23, 2016 daca vreti traseu frumos mergeti la Lepsa (tagul secuiesc - focsani ). Cheia pana nu termina aia lucrarile nu prea se merita decat daca iti este in drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 23, 2016 Share Postat August 23, 2016 daca vreti traseu frumos mergeti la Lepsa (tagul secuiesc - focsani ). Cheia pana nu termina aia lucrarile nu prea se merita decat daca iti este in drum. oamenii au iesit sa se dea nu sa viziteze tara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 23, 2016 Autor Share Postat August 23, 2016 daca vreti traseu frumos mergeti la Lepsa (tagul secuiesc - focsani ). Cheia pana nu termina aia lucrarile nu prea se merita decat daca iti este in drum. Sa stii ca deja sunt curios, am auzit de la mai multe surse de drumul asta. Urmeaza, candva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 23, 2016 Share Postat August 23, 2016 Observ ca sunt doar sportive, sunteti xenofobi, asta e clar E ș-un naked semicarenat pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 23, 2016 Share Postat August 23, 2016 Sa stii ca deja sunt curios, am auzit de la mai multe surse de drumul asta. Urmeaza, candva. Poate peste vreo doua saptamani cand vin din concediu, daca aveti si voi timp .....ar merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat August 23, 2016 Share Postat August 23, 2016 Acum o saptamana am facut Tg. Secuiesc - Focsani. Sunt 120-130 km de curbe, asfalt foarte bun, peisaje faine. De evitat Cheia, cel putin deocamdata, mai bine Valeni - Cislau - Siriu - Intorsura - Prejmer - Tg. Secuiesc... Am vrut sa innoptam la Lepsa dar era plin din cauza de ...Sf. Marie, dar, intre Vidra si Bolotesti am gasit un motel foarte fain, nu dau nume, il gasiti voi. De la Focsani la Bucuresti cam plictisitor da' nu poti sa le ai pe toate. Daca este timp si bani de benzina se poate coti la dreapta la Buzau catre Intorsura. La Magura (la han se poate manca foarte bine), se face stanga catre Tabara de sculptura si Manastirea Ciolanu si iesi pe la Urlati. Au facut oarecum acest traseu, weekendul trecut, un grup de pe aici de pe forum. Recomand traseul "Lepsa" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 oamenii au iesit sa se dea nu sa viziteze tara... ca parca tu pentru 200 km te mai dai jos din pat ? ca si traseu & calitatea drumului Lepsa cam bate la poponeata TF si chiar TA. daca ar avea ceva peisaje are chiar misto » Post actualizat in 25 Aug 2016 07:07 "ar fi chiar misto" vroiam sa zic ...dar nu am mai putut edita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssprivat Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 (editat) Din pacate, astazi, colegul cu honda argintie cu numarul 12 pe parbriz, apare in prima poza, in stanga, a avut un accident destul de serios. /index.php?/topic/740978-b-44-kaj/ Speram ca nu e foarte grav. Sanatate multa! Editat August 25, 2016 de ssprivat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 26, 2016 Autor Share Postat August 26, 2016 Mda..600 de km de curbe fara probleme, tot in oras e mai periculos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat August 26, 2016 Share Postat August 26, 2016 imi pare rau pentru patania colegului. uite de asta eu de vreo 2 ani evit sa mai merg prin oras asa de plimbare. merg cu masina iar motoreta o scot numai de plimbari. lungi in afara orasului. faci mii de km in afara orasului dar te omoara unul in drum spre serviciu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat August 27, 2016 Share Postat August 27, 2016 Sa stii ca deja sunt curios, am auzit de la mai multe surse de drumul asta. Urmeaza, candva. nico,este drumul unde stau eu! iti ziceam ca ma duc in week acasa si de aia imi iau mobra! este superb drumul doar sa aveti grija ca se mai iese din padure cu lemne si e posibil sa gasiti pamant pe drum! asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Am tot auzit ca e tare drumul pe la Lepsa si ma bate gandul sa il fac in weekend, ar fi cineva interesat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 ploua in weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate