Asprilia06 Postat Septembrie 16, 2016 Share Postat Septembrie 16, 2016 Ieri pe la ora 17:00 poate mai tarziu am iesit cu motorul la plimbare . La intoarcere cand eram intre lutch 2000 si intersectia cu Pianul de sus am trecut pe langa un kawasaki modelul mai vechi , baiatul avea viteza si daca bine imi ami tesc nu avea echipament . Dupa ce am trecut de el am la 300 m am vazut un portofel pe sensul celalant si 2 baieti care alergau sa adune banii sariti din el . Am trecut de ei si mi-am dat seama ca nu are cum sa fie al lor si m-am intors banuind ca e portofelul celui cu kawa . Cei doi au plecat dupa eu am cautat pe acolo in speranta ca au aruncat portofelul si sa il trimit la proprietar . Azi pe la ora 12:00 am vazut din nou motorul cu pasagera care mergeau incet prin acea zona , credca cautau portofelul . Daca il cunoaste cineva pe cel care l-a pierdut sa ii spuneti ca i-a cazut dupa curba de la lutch 2000 si pianul de sus . Lam cautat dar nu mai este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Mihai Postat Septembrie 16, 2016 Share Postat Septembrie 16, 2016 În ce tara sa întâmplat asta? Zi și tu orașul comuna satul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narcis Tanasescu Postat Septembrie 16, 2016 Share Postat Septembrie 16, 2016 probabil din hunedoara..daca este de acolo, dar da..nu ar strica mai multe detalii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Septembrie 16, 2016 Share Postat Septembrie 16, 2016 A zis unde!"Intre lutch 2000 si Pianul de sus" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 16, 2016 Share Postat Septembrie 16, 2016 pe sectiunea Alba e postat dar oricum nu conteaza, laba-laba-lugu-lugu topicul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 16, 2016 Share Postat Septembrie 16, 2016 dar oricum nu conteaza, laba-laba-lugu-lugu topicul asta Pai cum, trebuie sa-l anunte pe om ca portofelul nu se mai afla acolo unde a fost pierdut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Septembrie 16, 2016 Share Postat Septembrie 16, 2016 Si eu sunt de acord, portofelul nu mai este acolo unde a cazut si este in alta parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Asprilia06 Postat Septembrie 16, 2016 Autor Share Postat Septembrie 16, 2016 este in judetul alba iulia . a fost postat in sectiunea alba . cei din alba stiu despre ce ii vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bydy4pc Postat Septembrie 16, 2016 Share Postat Septembrie 16, 2016 Stiu baiatul, stiu zona, portofelul cel mai probabil ii prin boscheti fara bani. Spor la stat pe degeaba dude! O sa inveti rapid sa tii de acte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Asprilia06 Postat Septembrie 17, 2016 Autor Share Postat Septembrie 17, 2016 m-am plimbat aproape o jumatate de ora pe ambele parti dar nu am gasit nimic . poate sa ma contacteze sa ne intalnim sa ii arat locul unde era portofelul si masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 este in judetul alba iulia . a fost postat in sectiunea alba . cei din alba stiu despre ce ii vorba județul Alba Iulia?! Lux Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Asprilia06 Postat Septembrie 17, 2016 Autor Share Postat Septembrie 17, 2016 judetul alba scuze ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Deci, daca vedem un tip cautand inca "Intre lutch 2000 si Pianul de sus" stim ca este tipul cu Kawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Deci, daca vedem un tip cautand inca "Intre lutch 2000 si Pianul de sus" stim ca este tipul cu Kawa Vă căcaţi pe voi degeaba, descrierea e bună, cei din zonă ştiu. Lutsch 2000 e o cârciumă înainte de intersecţia cu Vinţu de Jos iar Pianu e o localitate tot pe-acolo (nu are legătură cu Sinatra) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Vă căcaţi pe voi degeaba, descrierea e bună, cei din zonă ştiu. Lutsch 2000 e o cârciumă înainte de intersecţia cu Vinţu de Jos iar Pianu e o localitate tot pe-acolo (nu are legătură cu Sinatra) Numa' cacaciosi p'aci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 este in judetul alba iulia GPS guru level 999+ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Octombrie 13, 2016 Share Postat Octombrie 13, 2016 județul Alba Iulia?! Lux a, nu! in judetul Zalau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 13, 2016 Share Postat Octombrie 13, 2016 Anunt la rubrica pierderi: "Pierdut portofel cu salariul meu in el. Il rog pe cel care-l gaseste sa nu rada de mine!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate