Cristi T Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 Salut sunt nou pe acest forum(din vina celor de la RDS).Nu stiu daca e locul cel mai potrivit pentru a va arata ce am facut din Minsk-ul meu,dar nu am timp sa caut in alta parte.Spuneti-va parerea pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 Eu unul iti zic bravo! In afara de motor cutie cam ce a mai ramas de la Minsk? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 In primu' rand bine ai venit pe forum! In al doilea rand... imi place cum ai facut jucaria... deshi nu-s deloc adeptul modificarilor la motoare... mai ales cand modificarile se fac la partzi din motor legate de directzie, frana, cadru... Sper sa nu-tzi faca probleme... In rest.. cat mai multe drumuri fara incidente neplacute... shi la mai mare... Bafta, DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 ce tare e , cat ai dat pe el ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 in primul rand bun venit pe forum .in al 2-lea rand super meserie minsk-ul tau ; si eu am facut un enduro din minsk : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Bine ai venit pe forum! Strasnic hard enduro! Acum ceva timp, a aparut ceva asemanator in Motolife ( pe cand il mai citeam...). Sa fie acelasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Ianuarie 5, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2007 (editat) Sunt foarte bucuros pt aprecierile voastre referitoare la Minsk-ul meu.Sa va spun modificarile pe care le-am facut:ce a ramas de la modelul de baza(original)sunt motorul+cutia,carburatorul la care am inlocuit jiglerul cu unul ceva mai mare de IJ,instalatia electrica,aprinderea electronica,esapamentul,filtrul de aer si cele doua cuti de tabla de pe laterale unde se tin sculele,cadrul(pt a nu avea probleme cu seria)la care am adus mici modificari doar la partea din spate unde a trebuit sa fac un suport pt prinderea telescopului central si mai jos a basculei.Partea din fata a motocicletei(telescoape+roata Akront 21") provine de la o Cagiva enduro 125,etrierul e marca Brembo cu un singur pistonas.Carena de far este Acerbis Elba.In partea din spate:janta e de IJ pe 18",butucul rotii e facut ,centrat si echilibrat la UMT(Timisoara)unde am mai facut si bascula+discul de frana.Pompa de frana spate e de la un camion marca IFA produs in RDG prin anii '60;furtunul de frana si conducta sunt de ARO iar etrierul nu stiu de la ce provine(l-am primit).Telescopul central este de Golf pe care l-am filetat pe exterior punand suportul de la arc si cele 2 piulite de reglaj al tensionarii arcului;arcul e de la un utilaj din curtea unei inteprinderi.Plasticurile:arpa fata+plasticurile laterale provin de la un Kawa de cross 125 iar aripa spate de la Yamaha WR 450-F. A,era sa uit,la motorul propriuzis am slefuit ferestrele de admisie si evacuare "sa traga mai bine"dar nu am simtit nici o modificare la mers.Saua e home-made,partea de jos fiind din tabla peste care am pus burete si musama iar rezervorul e facut din 2 rezervoare de Mobra + o tona de chit Referitor la omologare,nu am avut probleme pt ca nu am facut-o avand talon nou + carte de identitate inainte de a incepe PROIECTUL .Aici am avut noroc,in talon si carte de identitate am avut trecut la rubrica "marca autovehicul" MMBZ si nu MINSK ca la altii.MMBZ e exact acelasi lucru cu Minsk dar e forma sub care se inmatriculeaza in Ucraina.M-au oprit destui politai dar nu am avut nici o problema.Dezavantajele modificarilor aduse sunt:greutate mare,viteza redusa(max 70 km/h)din cauza rotilor,cutiei in 4 trepte si nu in ultimul rand al puterii reduse a motorului. Sub aceasta forma o am de 5 ani perioada in care am mers destul cu ea si in regim enduro si pe asfalt facand in primii ani cam 300 km saptamanal in weekend.Desi ma simt foarte atasat de aceasta motocicleta realizata cu multa truda,bani si nervi,m-am hotarat sa o vand si sa-mi iau un ENDURO veritabil in 4 timpi.Sper ca nu v-am plictisit cu descrierea de mai sus dar cred ca am relizat o modificare reusita pe o motocicleta pe care multi nu ar da 2 bani.Nu a aparut in MotoLife.Toate cele bune Editat Ianuarie 5, 2007 de Cristi T Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantu Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 f fain! daca ii puneai si toba putin mai sus aveai 10 cu felicitari...asa ai 9,50. e inmatriculata sau...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 bine ai venit! arata super motoru' tau, parca e din Mad Max...foarte misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 minsku e oricum el simpatic felicitari oameni buni pt modificarile reusite @Cristi: erdeesh rulzzzz Bine-ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 fa rost de o sa calumea... vezi ca nu sunt scumpe.. e singurul lucru care ii strica aspectul... e vorba de primul Minsk. felicitari! cred ca asa urma sa ajunga al meu daca mai statea mult la mine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 Salut. apreciez foarte mult efortul tau si cred ca ti-a luat o groaza de timp si bani.tocmai de-aia ma intreb daca a meritat.adica cu ce ai dat pe proiectul asta puteai sa-ti iei un enduro de 125 adevarat.scuza-ma dar asta e parerea mea.nu ca motorul nu a iesit fain.cred ca e un minsk tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Ianuarie 6, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2007 in primul rand bun venit pe forum .in al 2-lea rand super meserie minsk-ul tau ; si eu am facut un enduro din minsk : Al meu e mai frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 felicitari, o iesit super si pe mine ma bate gandul sa fac asa ceva din etz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 fa rost de o sa calumea... vezi ca nu sunt scumpe.. e singurul lucru care ii strica aspectul... e vorba de primul Minsk. felicitari! cred ca asa urma sa ajunga al meu daca mai statea mult la mine.. am eu o sa de gilera rx 125... daca te intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Ianuarie 7, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2007 am eu o sa de gilera rx 125... daca te intereseaza Man,pune o poza la sa si zi cat ceri pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 Man,pune o poza la sa si zi cat ceri pe ea e rupta putin... se vede in poze... pretul il faci tu daca te intereseaza 0724077072 Cosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Ianuarie 7, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2007 e rupta putin... se vede in poze... pretul il faci tu daca te intereseaza 0724077072 Cosmin Dau o bere pe ea Nu faci o donatie ?Stau f.prost cu banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 Dau o bere pe ea Nu faci o donatie ?Stau f.prost cu banii intra pe mess la c0zmin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 Plasticurile:arpa fata+plasticurile laterale provin de la un Kawa de cross 125 Parca le recunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 da' chiar, in afara de motor ce mai e de Minsk acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 intra pe mess la c0zmin1 sa inteleg ca nu-ti trebuie... ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Ianuarie 8, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2007 Parca le recunosc Le-ai avut tu cumva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Ianuarie 8, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2007 Parca le recunosc Le-ai avut tu cumva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate