Vizitator Postat Ianuarie 12, 2017 Share Postat Ianuarie 12, 2017 Salut am achizitionat un cb 1000r,si asi vrea sa stiu mai mult despre moto si cum se comporta,imi pare cam usor spatele fuge cam repede de fund.ceva repercursiuni daca dam catalizatorul jos pentru o evacuare sport,ar trebui o centralina anti erori pt sonda landap.consun in oras la mers normal si agresiv,frinele cum vi se par.... multumesc mul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Ianuarie 12, 2017 Share Postat Ianuarie 12, 2017 "fugitul repede de fund" poate sa fie legat de: 1. Stilul de condus. Daca la stop te infigi puternic in ea are tendinta de a se ridica partea din fata si spatele sa suporte greul, dand senzatia sa fuge. E un motor puternic totusi. 2. Starea drumului si materialul din care e facut. 3. Uzura cauciucului si/sau vechimea lui - personal schimb gumele la 2 ani daca nu au depasit markerul de uzura. 4. Probleme tehnice - de verificat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorddanu Postat Ianuarie 12, 2017 Share Postat Ianuarie 12, 2017 "fugitul repede de fund" mai poate fi leagat de: minima cunoastere a limbii romane, iar motocicleta incearca sa scape de tine; poate fostul proprietar o fi fost un student la litere, cine stie ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 12, 2017 Share Postat Ianuarie 12, 2017 Motorul asta nu are: -fund -sonda landap -consun -frine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Ianuarie 12, 2017 Share Postat Ianuarie 12, 2017 "fugitul repede de fund" mai poate fi leagat de: minima cunoastere a limbii romane, iar motocicleta incearca sa scape de tine; poate fostul proprietar o fi fost un student la litere, cine stie ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Ianuarie 12, 2017 Share Postat Ianuarie 12, 2017 "fugitul repede de fund" mai poate fi leagat de: minima cunoastere a limbii romane, iar motocicleta incearca sa scape de tine; poate fostul proprietar o fi fost un student la litere, cine stie ????? Motorul asta nu are: -fund -sonda landap -consun -frine PFAHAHAHAHHAHAHAHAH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSR Postat Ianuarie 12, 2017 Share Postat Ianuarie 12, 2017 Mda ... marile probleme ale oamenilor de aici. Nu cred ca exista vreun post in care sa nu se gaseasca vreunu mai "rasarit" sa comenteze.. penibil.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 12, 2017 Share Postat Ianuarie 12, 2017 bordul ei este "ne folosit" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorddanu Postat Ianuarie 12, 2017 Share Postat Ianuarie 12, 2017 (editat) La cum scrie colegul de mai sus nu cred ca stie cum se citeste semnul "STOP", iar el conduce pe aceleasi strazi cu noi. Mai poate fi o explicatie a primului post, a scris in graba ca-i fugea fundul, asa ca-i de-nteles. ps: Oare o fi de la zapada fugitul asta de fund, ca a cam nins?; ma mai gandesc si daca imi mai vin idei o sa le zic aici. Pana la urma rezolvam noi problema, nu dispera colegu. Editat Ianuarie 12, 2017 de lorddanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi2868 Postat Ianuarie 12, 2017 Share Postat Ianuarie 12, 2017 verifica si presiunea in cauciuc pt problema fugitului de fund Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 12, 2017 Share Postat Ianuarie 12, 2017 bordul ei este "ne folosit" ? si are canlu de chilometraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Ianuarie 12, 2017 Share Postat Ianuarie 12, 2017 va multumeste "mul" pt potari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Ianuarie 12, 2017 Share Postat Ianuarie 12, 2017 Mda ... marile probleme ale oamenilor de aici. Nu cred ca exista vreun post in care sa nu se gaseasca vreunu mai "rasarit" sa comenteze.. penibil.. marea problema e ca trebuie sa faci un efort intelectual nejustificat ca sa intelegi ce scrie acolo. daca era o reteta despre cum sa fac 10.000 coco faceam efortul.. in cazul de fata, omul vrea un sfat si are interesul sa scrie ingrijit (adica si corect si fara typos) BONUS: agramatii oare se inteleg mai usor intre ei cand scriu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Popica1948 Postat Ianuarie 12, 2017 Share Postat Ianuarie 12, 2017 Poate el asa vreie sa scrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Ianuarie 12, 2017 Share Postat Ianuarie 12, 2017 Mda ... marile probleme ale oamenilor de aici. Nu cred ca exista vreun post in care sa nu se gaseasca vreunu mai "rasarit" sa comenteze.. penibil.. sa stii ca exact ca tine gandeam acum 2 ani de zile cand eram proaspat pe Forum. Dupa ceva timp mi-am dat seama ca partea asta are si ceva constructiv. Daca noi, colegii lui de breasla, nu ii spunem ca are un limbaj de comunicare similar cu R2-D2 (din Starwars), atunci de unde sa isi dea seama ? Astfel contribuim la cresterea calitatii forumului ta na ! Sa ramanem pozitivi zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 12, 2017 Admin Share Postat Ianuarie 12, 2017 "fugitul repede de fund" mai poate fi leagat de: minima cunoastere a limbii romane, iar motocicleta incearca sa scape de tine; poate fostul proprietar o fi fost un student la litere, cine stie ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-Bogdan Vorobchevici Postat Ianuarie 12, 2017 Share Postat Ianuarie 12, 2017 Sefu' cat baga cand fuge fundul? Nu ai mai avut alta motocicleta inainte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 12, 2017 Share Postat Ianuarie 12, 2017 Fuge de fund pt ca:1)e gagica si vrea la baietei.2)daca n-are "de ce sa fuga" fuge si ea "de ce" poate.3)vrea sa scape de un eventual discurs al initiatorului in cazul in care "iel" reuseste sa articuleze mai mult "decat" 2 cuvinte.4)e "fundula".5)continua cineva lista?ar trebui ca acest forum sa fie smart,sa nu se poata conecta sub nici o forma cei fara minim 4 clase. » Post actualizat in 12 Jan 2017 23:35 Apropo,am si eu cateva intrebari initiatorului:tu esti agresiv cand iti fuge fundul?inainte sa-ti fuga fundul,tu cam cat consumi?sau consumi doar cand esti normal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Ianuarie 13, 2017 Share Postat Ianuarie 13, 2017 Da oare intitiator cand bea , bea agresiv ? Ca sa nu mai fuga fundu am o propunere: baga boss 2 saci de cartofi pe saua din spate si leaga-i bine bine cu sarma . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Ianuarie 13, 2017 Share Postat Ianuarie 13, 2017 "fugitul repede de fund" mai poate fi leagat de: minima cunoastere a limbii romane, iar motocicleta incearca sa scape de tine; poate fostul proprietar o fi fost un student la litere, cine stie ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate