piciugabi Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Vand 2 casti Pt. Comuniste! Una este marimea S-M, alta XL. Una are viziera Fumurie, cealalta Clara. Am si 3 viziere de rezerva. Pret 30 RON/buc. Telefon : 0765.44.77.92 Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piciugabi Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Vand carena de Ij, Minsk, Jawa, Voshod, Planeta! Pret: 60 Ron Telefon: 0765.44.77.92 Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piciugabi Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Vand Topcase pt comuniste, marca Givi ! Este doar cutia, fara placa de prindere. Pret : 60 Ron Telefon:076.44.77.92 (Gabriel) Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 sa postez si aici...........repet postul din aria cz, oricum cred ca pagina comunistelor e cea mai citita / si cea mai tehnica am ceva piese, poate se potriveste cuiva.......... mai toate de cz 175, model 477.........comune la aproape toate cz si jawa mai e un stop de ceva rusesc, un ghidon de scuter chinezesc- pentru comenzi, si manerele de la hoinar+ partial nucile de ghidon preturi negociabile si f.flexibile.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 sa postez si aici...........repet postul din aria cz, oricum cred ca pagina comunistelor e cea mai citita / si cea mai tehnicaam ceva piese, poate se potriveste cuiva.......... mai toate de cz 175, model 477.........comune la aproape toate cz si jawa mai e un stop de ceva rusesc, un ghidon de scuter chinezesc- pentru comenzi, si manerele de la hoinar+ partial nucile de ghidon preturi negociabile si f.flexibile.......... salut!....pinioanele cu craboti sunt in stare buna(in special crabotii)?....m-ar interesa pe mine...am nevoie destul de mare ca am desfacut motorul din cauza lor si acum stau de 1 sapt cu el bucatele ....si stau si prost cu banii ca mi-a oferit cineva o cutie completa as mai fii interesat de robinetul de benzina ...asta daca nu curge benzina aiurea pe langa el ...si vreo 2 furci pentru cutia de viteze .... astept scorurile ... in special pentru pinioanele alea doua cu craboti BAFTA! L.E. Hristos a inviat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Se vinde rezervor Simsoneta sau Carpati, pretabil bobber 50 Lei(are 2 infundaturi reparabile), Si doua manere ambreiaj/frana cu prinderi(st.+dr.) comunista (cred) noi negre.Tot 50 Lei. Sau schimb cu 2 handguarduri GALBENE cu insertie metalica chiar si SH. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 salut!....pinioanele cu craboti sunt in stare buna(in special crabotii)?....m-ar interesa pe mine...am nevoie destul de mare ca am desfacut motorul din cauza lor si acum stau de 1 sapt cu el bucatele ....si stau si prost cu banii ca mi-a oferit cineva o cutie completa as mai fii interesat de robinetul de benzina ...asta daca nu curge benzina aiurea pe langa el ...si vreo 2 furci pentru cutia de viteze ....astept scorurile ... in special pentru pinioanele alea doua cu craboti BAFTA! L.E. Hristos a inviat! pinioanele sunt de cz 175 sport, model 477.......difera de modelul 450 robinetul nu curgea........sper sa fie tot asa...10 lei........nou am gasit in magazin = 22lei pt. furci ai fi al 3-lea.........sa vedem ordinea ( din 5, doua sunt obosite; una cu uzura, alta cu o fisura sudata....3 bune)...10 lei /perechea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 pinioanele sunt de cz 175 sport, model 477.......difera de modelul 450robinetul nu curgea........sper sa fie tot asa...10 lei........nou am gasit in magazin = 22lei pt. furci ai fi al 3-lea.........sa vedem ordinea ( din 5, doua sunt obosite; una cu uzura, alta cu o fisura sudata....3 bune)...10 lei /perechea. EU EU!! STOPUL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 vand cizme de piele din preajma celui de-al 2 lea razboi mondial,f bine intretinute,nu sunt rupte,descusute sau coapte.incaltamintele au fost ale unui vizitiu,decedat de vreo 15 ani,dar l-am aburit binisor pe stranepotul sau de am intrat in posesia lor.le vand deoarece ma strang la gamba piciorului,si sansele mele de siluet s-au cam epuizat.. pret orientativ... 150 ron daca [virgula] considerati c-am exagerat faceti si voi o oferta rusinica.. eu asa am facut.. mess kpa3_trial tel 0727196351 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 -se mai vand... obiectele din imagine. sper sa nu fie cu suparare daca pretul pare cam exagerat,130 ron se poate negocia ca de obicei,accept ofertele dvs,troc.. de ce nu,etc.. mess kpa3_trial tel 0727196351 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 seile de la ce-s? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 seile de la ce-s? simson sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazar_viorels Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 vand TMZ TULA ,16 cp,6400 km ,an fabricatie :1992, am talonul si cartea de identitate dar nu sunt pe numele meu.pret negociabil .relatii la telefon:0765902581, sau id de mess: lazar_viorels Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 22, 2009 Autor Share Postat Aprilie 22, 2009 Pret si poza. Proprietarul se mai gaseste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazar_viorels Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 pretul este de 13 milioane si proprietarul este din bucuresti la 50 km de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maffy Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) Salut comunistilor:). Tin in garaj de 4-5 ani un Voshod de 175 cm in stare perfecta de functionare. Am pana si actele la el:). Spuneti-mi va rog daca e cineva interesat, ca sa stiu daca ma chinui sa o scot din garaj, sa o spal, si sa ii fac niste pozne. Mihnea Editat Aprilie 23, 2009 de Maffy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 se vind urmatoarele rezervor m72-150ron motor ij jupiter in stare foarte buna -150 ron stopuri -30 ron ax cu came dnepr -30ron furca cu aripa nuchelata si roata-150 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 se vind urmatoarele rezervor m72-150ron motor ij jupiter in stare foarte buna -150 ron stopuri -30 ronax cu came dnepr -30ron furca cu aripa nuchelata si roata-150 ron Rezervorul il iau eu. 0766619551 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Salut comunistilor:). Tin in garaj de 4-5 ani un Voshod de 175 cm in stare perfecta de functionare. Am pana si actele la el:). Spuneti-mi va rog daca e cineva interesat, ca sa stiu daca ma chinui sa o scot din garaj, sa o spal, si sa ii fac niste pozne. Mihnea Pai e greu sa o speli si sa ii faci cateva fotografii? Prezinta-o si ,cine stie,s-o gasi vreun incepator cu bani mai putini care sa o ia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 se vind urmatoarele rezervor m72-150ron motor ij jupiter in stare foarte buna -150 ron stopuri -30 ronax cu came dnepr -30ron furca cu aripa nuchelata si roata-150 ron salut, de ce IJ jupiter este vorba - IJ Jupi 3 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 se vind urmatoarele rezervor m72-150ron motor ij jupiter in stare foarte buna -150 ron stopuri -30 ronax cu came dnepr -30ron furca cu aripa nuchelata si roata-150 ron din cele ce observ motorul e de jupi5. Mai ai capacele de protectie pentru carburator? M-as baga si eu la furca si aripa. Iti dau pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 se vind urmatoarele rezervor m72-150ron motor ij jupiter in stare foarte buna -150 ron stopuri -30 ronax cu came dnepr -30ron furca cu aripa nuchelata si roata-150 ron Salut! man,mai vrei tobele alea de jawa? si imi dai motorul de j5? Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Pret si poza. Proprietarul se mai gaseste? -poi la 13 mil vand eu 2 tula una cu acte nr noi tm defecta cutia de viteze,si una pentru piese desfacuta fara acte. promit sa revin si cu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Rezervorul il iau eu.0766619551 din moment ce am vb rezervorul pleaca maine dimineata spre tine deci se poate considera vandut drobule poti trece pe la mine cand vrei nu ne desparte prea mare distanta si la ramasitele d nipru ce le m-ai am prin atelier ne intelegem cu berea in fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Daca e cineva amator sa restaureze o motoreta Carpatzi, relativ intreaga sa dea de stire(sa zica si pretz ca eu habar nu am), sa bagam si niste poze.Sau daca avantajeaza schimb cu un cross 250 terminat ,incomplet, epava , vechi, ruginit, vai steaua lui. CUMPAR CIMPOI (toba primara) de 2 timpi de CZ cross 250-400.Daca nu e de CZ, e binevenit si de altceva gen Husqvarna, Ktm, Italia,japo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate