oldbiker_johan Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 Îmi fac cu ochiul motorul de CZ Âşi cel de-al doilea releu regulator. La ce bani se dau? Fa tu un pret si ti le trimit prin curierat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 Vand cadru cu acte de Ural din 2002, cutie model nou si demaror, grup de solo, furca paioli, rezervor de volf, roata model nou pe 18'' roata model nou pe 19'' si alte bunatati, ca momentan mobra e intreaga; motorul ramane la mine; NUMAI daca se strang mai multi clienti si incasez ceva palpabil, nu desfac motoreta ca sa vand stopul cu 3 roni tranport inclus. de vanzare anvelopa HEIDENAU K34 4,00/19 RSW la pretul de 150lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 CAUT: - set reparație frână hidraulică Ij, sau cel puțin garniturile, sau cine îmi poate spune compatibile? - pedală schimbător Ij. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 Poate intereseaza pe cineva care are nevoie de bobine inductie pe 6V http://www.viomotor.ro/piese-si-accesorii-...ie-6v-p398.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 gata cu anvelopa, s-a dus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 Vand 2 tobe f. ok de adaptat pe o clasica,date jos de pe un Harley,stare impecabila. Lungime -pana la cotul de prindere 850 mm -totala 875 mm -diametrul exterior al cotului de prindere 40 mm -grosimea tobelor nu am reusit sa masor ,am masurat doar lungimea cercului 240 mm (calculati voi ) Pret 100 euro fix sau schimb cu un magnetou de simson in stare perfecta. Contact pe PM sau tel:0721044446 Pozele nu au fost facute la lumina naturala ,daca este nevoie am sa fac altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Vand suporti oglinzi nichelati.Noi nouti, cumparati de la Louis, merg pentru ghidoane de 22mm. Gaurile de prindere a oglinzilor sunt M8 unul cu filet pe dreapta unul cu filet pe stanga. Vandut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Vand 2 tobe f. ok de adaptat pe o clasica,date jos de pe un Harley,stare impecabila.Lungime -pana la cotul de prindere 850 mm -totala 875 mm -diametrul exterior al cotului de prindere 40 mm -grosimea tobelor nu am reusit sa masor ,am masurat doar lungimea cercului 240 mm (calculati voi ) Pret 100 euro fix sau schimb cu un magnetou de simson in stare perfecta. Contact pe PM sau tel:0721044446 Pozele nu au fost facute la lumina naturala ,daca este nevoie am sa fac altele. Vandute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 CAUT:- set reparație frână hidraulică Ij, sau cel puțin garniturile, sau cine îmi poate spune compatibile? - pedală schimbător Ij. Pedală schimbător IJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Se vinde suport lateral,a fost demontat de pe bmw, 50ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 23, 2011 Autor Share Postat Martie 23, 2011 Il vreau eu, de unde il ridic si cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Il vreau eu, de unde il ridic si cand? salut.. stabilim pe PM detaliile...ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Caut atas de Simson - dar nu de la oameni care vor sa-l vanda cu o mie de euro - sau schimb AWO din 59 functional - cu atas in CIV - cu rusoaica in 4 timpi cu atas... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 23, 2011 Autor Share Postat Martie 23, 2011 Perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Caut atas de Simson - dar nu de la oameni care vor sa-l vanda cu o mie de euro - sau schimb AWO din 59 functional - cu atas in CIV - cu rusoaica in 4 timpi cu atas... Salve! O rusoaica cu atas,in 4 timpi.Daca asta nu e buna mai am una desfacuta,tot cu atas.Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 aripi de Nipru MT9 - fata, spate si atas la 300lei setul. Presupun ca stiti ca nu sunt la fel ca si cele de MT11, etc. astept oferte, doresc sa eliberez raftul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 (editat) Caut atas de Simson - dar nu de la oameni care vor sa-l vanda cu o mie de euro - sau schimb AWO din 59 functional - cu atas in CIV - cu rusoaica in 4 timpi cu atas... ceva poze la awo si ce rusoaica te intereseaza in special si starea ei binenteles. lasa un pm.cu un nr de tel evantual, ca am ce model de rusoaica vrei, din 55-pina in 92 an fabricatie, cu nr vechi, nou,cum doresti. toate moto ce le detin sint in stare perfecta de funtionare. Editat Martie 24, 2011 de dany_oldmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 Vand niste stopuri de Jawa cred. 30 ron cu transport inclus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionita_Alexandru90 Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 (editat) Am si eu ceva de vanzare pun si pozele cauciucurile rusesti unul este nou altul a fost folosit putin pentru ele 150 ron pt celelalte 100 perechea sunt bune nu sunt rupte si nici foarte uzate am si jenti dar sunt putin strambe daca vreti cu jenti si camera mai creste pretul cu 60 ron . Am si un rezervor de jupiter 4(140Ron) bun si o aripa spate(_80ron) (a fost sudata 3cm lateral dreapta) dar arata bine cm Pm me sau tel 0743013905 Editat Martie 26, 2011 de Ionita_Alexandru90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 Vand niste stopuri de Jawa cred.30 ron cu transport inclus. 30 ron toate 4 nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 30 ron toate 4 nu? Da. Eu le-am luat de aici de pe forum pentru un proeict al meu dar am renuntat si am ramas cu ele. Asa ca macar sa-mi scot curierul platit si rambursul de acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisica matache Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 Da.Eu le-am luat de aici de pe forum pentru un proeict al meu dar am renuntat si am ramas cu ele. Asa ca macar sa-mi scot curierul platit si rambursul de acum. Daca nu s-au dat ,le cumpar eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 Am si eu ceva de vanzare pun si pozele cauciucurile rusesti unul este nou altul a fost folosit putin pentru ele 150 ron pt celelalte 100 perechea sunt bune nu sunt rupte si nici foarte uzate am si jenti dar sunt putin strambe daca vreti cu jenti si camera mai creste pretul cu 60 ron .Am si un rezervor de jupiter 4(140Ron) bun si o aripa spate(_80ron) (a fost sudata 3cm lateral dreapta) dar arata bine cm Pm me sau tel 0743013905 Cauciuc pe 19" ai ? Pret ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 Piese de izh jupiter 5 : Update - ce a mai ramas Filtru de aer 30 lei Instalatia electrica 30 lei Cadru: A fost curatat de rugina si revopsit. Nu e stramb , lovit, indoit ,etc 60 lei Rezervor Nu pierde benzina. Ornamentele cu “izh” sunt crapate. Am dat jos ornamentele de cauciuc , fiindca era rugina sub ele. Am indepartat ce mai ramasese din suportul mancat de rugina al acestora. 50 lei Stopul spate Necrapat . Il dau cu tot cu suportul pe care se prinde – 40 lei Aripa spate Avea o taietura de flex , 5 cm aprox. Nu stiu de ce . In orice caz , am sudat toata zona. 30 lei Aripa fata Stare buna, 40 lei. Suspensii spate Curatat +vopsit cu crom. 70 lei -ambele Bascula spate Vopsita in culoarea cadrului -50 lei Sunt din bucuresti . Trimit si prin posta dar doar ce se poate. ( exclus cadru ) Cumparatorul achita taxele. Ii rog pe cei interesati sa ma contacteze pe pm .Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionita_Alexandru90 Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 Cauciuc pe 19" ai ? Pret ? Cauciucurile sunt pe 18 toate, difera doar balonul, nu am pe 19 si mie imi trebuie 2 de enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate