sorinmoto Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Caut mz es 175 si vand mz rt 125 sau schimb.Revin cu poze Asa arata mz meu daca te intereseza facem schimbul, 0744835877 e nr meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Salut,scot la vanzare urmatoarele pachete cu piese,50 lei pachetul,cumparatorul(daca este)plateste curierul. Atat claxsoanele cat si bobinele sunt pe 6V. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniancu06 Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Salut,scot la vanzare urmatoarele pachete cu piese,50 lei pachetul,cumparatorul(daca este)plateste curierul.Imag038.jpgImag039.jpgImag040.jpgImag041.jpgImag044.jpgImag045.jpg Atat claxsoanele cat si bobinele sunt pe 6V. ma intereseaza unul din ceasurile km, din cele cu fundal negru, DAR doar daca are diametrul de ~85 mm (+/- 1-2mm) !! astept un semn. Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Salut,scot la vanzare urmatoarele pachete cu piese,50 lei pachetul,cumparatorul(daca este)plateste curierul.Imag038.jpgImag039.jpgImag040.jpgImag041.jpgImag044.jpgImag045.jpg Atat claxsoanele cat si bobinele sunt pe 6V. bobina asta o iau eu. daca se da separat de pachet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edu. Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Salut. Taica-miu vrea sa cumpere un ural sau un dnepr , in stare cat mai buna, neaparat cu atas , si sa nu depaseasca undeva la 1000-1200 euro , poate chiar mai putin. . As vrea ceva asemanator la intretinere ca asta din poza. (daca apare poza) Sunt sanse sa gasesc ceva asemanator la banii astia ? ca am vazut ceva pe la 600 E dar arata destul de urat, stiind ca taica-miu nu-i cu dichisitul, asa ca mai bine il ia frumos si-l mentine. Sau ar fi super daca puteti sa ma puneti in legatura cu cineva care vinde unul in stare buna (sa nu zic foarte buna) mecanic si estetic. + sa fie in regula cu actele. Sunt din Timisoara, daca stiti pe cineva care vinde o comunista din asta,, va rog sa ma anuntati. Mersi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 (editat) http://mercador.ro/oferta/vand-motocicleta-dnepr-11-02-urgent-IDlCJO.html#41c14c3fcb;r:;s: atasul il ai aici pe forum http://www.tocmai.ro/motocicleta-cu-atas-7404745.html daca cauti mai gasesti Editat Aprilie 18, 2013 de planeta v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Coturi noi pentru motocicleta IMZ M61, Ural M62 sau orice Ural la care sunt tobe finale in coada de randunica sau trabuce scurte. Otel cromat. Pret 450 lei 0726177092 (La polon necromatperechea este 60 euro+transportul 20? si mai adaugi macar 200lei cromarea) (Cromat fara bride de prindere este 151 Euro!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robyn Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 vand oglinda Tanaka,piciorul prezinta pete rugina,pret 15 lei,trimit cu posta,transportul il plateste cumparatorul; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edu. Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 http://mercador.ro/oferta/vand-motocicleta-dnepr-11-02-urgent-IDlCJO.html#41c14c3fcb;r:;s: atasul il ai aici pe forum http://www.tocmai.ro/motocicleta-cu-atas-7404745.html daca cauti mai gasesti Mersi, mai caut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Salut. Taica-miu vrea sa cumpere un ural sau un dnepr , in stare cat mai buna, neaparat cu atas , si sa nu depaseasca undeva la 1000-1200 euro , poate chiar mai putin. . As vrea ceva asemanator la intretinere ca asta din poza. (daca apare poza) Sunt sanse sa gasesc ceva asemanator la banii astia ? ca am vazut ceva pe la 600 E dar arata destul de urat, stiind ca taica-miu nu-i cu dichisitul, asa ca mai bine il ia frumos si-l mentine. Sau ar fi super daca puteti sa ma puneti in legatura cu cineva care vinde unul in stare buna (sa nu zic foarte buna) mecanic si estetic. + sa fie in regula cu actele. Sunt din Timisoara, daca stiti pe cineva care vinde o comunista din asta,, va rog sa ma anuntati. Mersi . Dany Oldmoto reconditianeaza Nipre super bine dar pretul este ceva mai mare undeva pe la 1500 e. Totusi merita sa incerci, da-i un telefon si vezi daca poate sa iti faca ceva sa se incadreza in bugetul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byker_boy Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Salutare! Caut un far si o lupa pentru mz es "gat de lup" , am avut 2 de rezerva dar mi l-au trantit strainii in scara blocului si de fiecare data am gasit sticla sparta. deci cate sticle sa pastrez ? ) preferabil in Bucuresti sau Alexandria. Multumesc. A, si la un pret omenesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 http://mercador.ro/oferta/vand-motocicleta-dnepr-11-02-urgent-IDlCJO.html#41c14c3fcb;r:;s: atasul il ai aici pe forum http://www.tocmai.ro/motocicleta-cu-atas-7404745.html daca cauti mai gasesti Nu e Motocicleta Vulpoiului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanceamihai46 Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Caut 2 camere 325/19,3 camere 350/18.scarite Minsk 2buc. Tel.0723297338 sau p.m. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Dezmembrez proiectul asta,aveti nevoie de ceva? Si mai am si un motor CZ 175 130lei,fara carb si aprindere. Rel PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 (editat) Caut o barca IMPECABILA pentru IJ Planeta 5. Mai caut si un set de cartere, IMPECABILE, noi sau foarte putin folosite. Neaaparat cu acte. Tot pentru IJ Planeta 5. Rog seriozitate, poze detaliate + pret. Editat Aprilie 20, 2013 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halalaie_ovari_norbert Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Schimb Casca Rosie impecabila ( cumparata din piata, purtata o data ) + TopCase impecabil ( folosit o data ) pentru o casca Open Face model mai vechi preferabil culoare rosie sau neagra; ( ceva sa se potriveasca pentru Mobra ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Daca i-mi dai odata mie carburatoru ala de Hoinar iti voi gasii eu casca dinaia de care cauti + un cablu de frana de mobra nou nefolosit. Ultima strigare Norbert.Altfel o sa i-mi cumpar unu de la talciocu de vechituri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adria1977 Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Nu stiu.....si nici nu am cum sa verific. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawarom Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Vand urmatoarele: aripa fata,spate mz rt 125 = 80 lei bucata; rezervor mz rt 125 = 60 lei; cutie scule mz rt 125 = 60 lei; roti fata spate mz rt 125 =120 ambele; ghidon mz tr 125= 100 lei; sa pasager cu tot cu suport mz rt 125- guma este coapta= 150 lei; buson rezervor Simson= 60 lei. Ar mai fi de vanzare si asta,nu stiu de la ce moto este. Ar mai fi de vanzare si asta,nu stiu de la ce moto este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john_moto Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Salutare,stiti cumva daca Gaspar are adresa de email sau id de mess sau skype unde poate fi contactat in afara de telefon?Mersi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 (editat) Salutare,stiti cumva daca Gaspar are adresa de email sau id de mess sau skype unde poate fi contactat in afara de telefon?Mersi... Salutare,stiti cumva daca Gaspar are adresa de email sau id de mess sau skype unde poate fi contactat in afara de telefon?Mersi... Salutare,stiti cumva daca Gaspar are adresa de email sau id de mess sau skype unde poate fi contactat in afara de telefon?Mersi... Salutare,stiti cumva daca Gaspar are adresa de email sau id de mess sau skype unde poate fi contactat in afara de telefon?Mersi...gasparvasile1@yahoo.com Editat Aprilie 21, 2013 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john_moto Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 gasparvasile1@yahoo.com Mersi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 nu mi-ai raspuns daca ai acel plastic sau nu.... ma intereseaza cel mai mult , multumesc. cat crezi tu ca-i ok pt tine, cu atata ti-o dauDSCN0505.JPG multumesc de oferta dar astept sa vedem ce face adria1977 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robyn Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 vand oglinda Tanaka,piciorul prezinta pete rugina,pret 15 lei,trimit cu posta,transportul il plateste cumparatorul; 20 lei transport inclus.Geam oglinda in stare buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zundi Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 caut kit de reparatie ptr carburator K68 sau chiar un carburator, tel. 0724 980 597 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate