ioneld Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Se pare că facem concurenţă la căutat un grup de fugă.... ioneld, ce preţ are suportul ăla pentru şaua de pasager? aşa cum e 35 lei sau 50 ambele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Ale mele să shie. km453. Aleko: anvelopa nu e a mea, nu e la mine, e... în altă ţară. Preţul nu e al meu, e al furnizorului. Mie nu îmi iese nimic. Dimpotrivă, ochii, răceala, benzina arsă... vorba aia, futerea de ma facerea de bine Ceilalţi: ia ce ai găsit, succes! Anvelopa asta are şi o cameră groasă, cu ştampila OTK pe ea. Dar voi luaţi chinezisme, nu vă opreşte nimeni. Repet, ruseştile nu e pentru orişice ... deţinător de internet.... Apropos, ştiţi cîte kilograme are o bateria d-asta d-a voastră, ioropeană, de staniol, şi cît cîntăreşte o baterie rusească, ambele de acelaşi amperaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 (editat) vulpoi aia de sofer nu mio lasi mie caut de ceva timp si numa nu gasesc , te rog :* sau facem bani pe din doua ) dau si nijte jinars de pome , deala de prima mana bistritan Editat Mai 24, 2013 de satana pe mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Fie, oricum mie îmi trebe numa aia de pasager, cu veriga de mînă. Şi aşa nu e ce-mi trebe sută-la-sută, dar decît deloc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Aripa nu stiu de la ce moto a fost pe un atas improvizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 (editat) Picture 433.jpgPicture 442.jpg442.jpg Aripa nu stiu de la ce moto a fost pe un atas improvizat. Este aripa de atas IJ ...cel cu botul mai rotund BM3 scrie pe el . Cred ca au fost montate pe Planeta si 1 - 2 si probabil primele Jupiteruri . Cateva lucruri de vanzare ; roata Nipru MT 11 cu cauciuc si camera noi = 300 lei roata Nipru MT 10 fara cauciuc si camera = 100 lei roata M 72 cu rulmenti mari { prezinta rugina din belsug } = 70 lei canistra noua 10 L cu suport "hand made" pentru atas = 150 lei ..... relatii la 0740376555 , la pret se adauga taxe curier . Ar mai fi si altele de vanzare si anume ; rotii 2 de MZ Rt 125 fara cauciucuri si camere , furca MZ RT , rezervoare IJ Planeta 1 sau 2 , Planeta 5 si Nipru astea din urma cu buson de Dacie , bloc motor Simson , bascula Nipru , grup Nipru , protectii vant din tabla MZ ES , buson Simson , capac distributie Simson , capac chiuloasa Simson ,amortizoare Simson , capac tabla pentru ghidon Mz Rt / 3 , 2 suport sa spate de Mz RT 125 unul si cu guma dar in stare proasta plus alte maruntisuri care nu-mi vin acu in minte . Cei interesati de piesele la care nu am pus foto sa sune si le voi trimite pe mail sau aici la bursa la cerere . Roata MT 10 fara cauciuc si grupul Nipru vor pleca la Timisoara ..... restul valabil . Editat Mai 25, 2013 de ioneld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 Vitezometrul ala pe negru ce diametru are si de ce este ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 Astept adresa la care sa le trimit ...... ambele sunt pentru saua pasager { din spate } , sa nu avem surprize de neantelegere dupa aceea . Ale mele să shie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 Arcuri atas M72 100 lei 0721 888 403 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 Vitezometrul ala pe negru ce diametru are si de ce este ? Am doua acelasi model insa difera dimensiunea, unul are 6,6cm si unul 7,4cm. Le luasem mai demult pt RT 125,merge si pe Minsk ,cred ca si pe Voshod, Celalalt il luasem pt IJ. Oricare ar fi costa 25lei ca sa poata plati omu si curierul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adybai Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 Cateva piese si accesorii Jawa 350 si alte modele: Preturi negociabile la fata locului (Bucuresti) Contact DOAR telefonic: Paul - 0726042544 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 masoara un pic saboti diametru sau cu un subler.si da un pret doar pt saboti.Cauta daca ai si un cauciuc 2.75/19 si un carburator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 Fie, oricum mie îmi trebe numa aia de pasager, cu veriga de mînă. Şi aşa nu e ce-mi trebe sută-la-sută, dar decît deloc.... mersi , ai jinarsu de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 Image000.jpgImage001.jpgImage002.jpgImage006.jpgImage008.jpgImag047.jpgImag048.jpgImag057.jpgImag058.jpgImag059.jpgImag062.jpgImag063.jpgImag065.jpgImag068.jpgImag070.jpgMai scot ceva la vanzare,poate are nevoie cineva. Sticla de far are diametru mic 16,4 si scrie pe ea d.i.a.f si vreo 5 litere. Preturile le discutam pe PM asa voi sti cine le vrea cu adevarat. cat vrei pe carburatorul ala din stanga jos? cumpar cauciuc 2.75/19 si un carburator mz rt 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 Ne auzim maine la un telefon. Cutia de viteze s-a vandut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 Cateva lucruri de vanzare ; roata Nipru MT 11 cu cauciuc si camera noi = 300 lei roata Nipru MT 10 fara cauciuc si camera = 100 lei roata M 72 cu rulmenti mari { prezinta rugina din belsug } = 70 lei canistra noua 10 L cu suport "hand made" pentru atas = 150 lei ..... relatii la 0740376555 , la pret se adauga taxe curier . Ar mai fi si altele de vanzare si anume ; rotii 2 de MZ Rt 125 fara cauciucuri si camere , furca MZ RT , rezervoare IJ Planeta 1 sau 2 , Planeta 5 si Nipru astea din urma cu buson de Dacie , bloc motor Simson , bascula Nipru , grup Nipru , protectii vant din tabla MZ ES , buson Simson , capac distributie Simson , capac chiuloasa Simson ,amortizoare Simson , capac tabla pentru ghidon Mz Rt / 3 , 2 suport sa spate de Mz RT 125 unul si cu guma dar in stare proasta plus alte maruntisuri care nu-mi vin acu in minte . Cei interesati de piesele la care nu am pus foto sa sune si le voi trimite pe mail sau aici la bursa la cerere . Saua cu guma rupta de Mz Rt sa dat ...la celalalt suport situatia este inca neclara deoarece nu am primit confirmarea si adresa pe PM . Spor la cumparaturi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 adybai un pret pentru casca rosie cu cozoroc si doua dungi albe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wer_buksi Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 de vanzare cateva piese de mz 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgileradna Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 daca s-a desmembrat motorul cat costa alternatorul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 Picture 433.jpgPicture 442.jpg442.jpg Aripa nu stiu de la ce moto a fost pe un atas improvizat. Aripa pleaca spre Morris. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Caut un grup de fugă! Sau măcar pinioanele (10 x 35) pentru a-l transforma pe-al meu. În ideea asta menţionez că aş putea să fac rost de un pinion mare de 35 dinţi. Are aşadar cineva pinionul mic de 10? Ştiu, ştiu, nu-s împerecheate, va vibra, va exploda. Dar merită să încerc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Cateva piese si accesorii Jawa 350 si alte modele: file_192240_php0n4raG.jpg file_192240_php7rgbd8.jpg file_192240_phpG6uthC.jpg file_192240_phpSeTqws.jpg image002.jpg image008.jpg image009.jpg image010.jpg image012.jpg image013.jpg Preturi negociabile la fata locului (Bucuresti) Contact DOAR telefonic: Paul - 0726042544 Un pret la aparatoarea de lant ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adybai Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 (editat) adybai un pret pentru casca rosie cu cozoroc si doua dungi albe? 40 Ron. Detalii la telefon, va rog: 0726042544 - Paul Un pret la aparatoarea de lant ? 50 Ron (este noua). Detalii la telefon, va rog: 0726042544 - Paul Editat Mai 26, 2013 de adybai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Cateva piese si accesorii Jawa 350 si alte modele: Preturi negociabile la fata locului (Bucuresti) Contact DOAR telefonic: Paul - 0726042544 Daca puneai si ceva preturi, cum mi s-ar parea normal, deja aveai un posibil client...dar asa, promit sa nu mai cumpar nimic de aici pina cind acei membri care scot la vinzare piesele nu respecta regulile simple ale forumului! Si bine ar fi ca si ceilalti sa procedeze la fel, nu sa stam sa dam telefoane, sa ne tocmim pentru ceva ce nu cunoastem...in fine, vinzare maxima la fata locului! Ce-i secretomania asta, parca s-ar vinde droguri?! Ori vrei sa fii sunat sa vada lumea importanta posesorului, sau iti place sa-i scrii fiecaruia cit costa piesa dorita?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Daca puneai si ceva preturi, cum mi s-ar parea normal, deja aveai un posibil client...dar asa, promit sa nu mai cumpar nimic de aici pina cind acei membri care scot la vinzare piesele nu respecta regulile simple ale forumului! Si bine ar fi ca si ceilalti sa procedeze la fel, nu sa stam sa dam telefoane, sa ne tocmim pentru ceva ce nu cunoastem...in fine, vinzare maxima la fata locului! Ce-i secretomania asta, parca s-ar vinde droguri?! Ori vrei sa fii sunat sa vada lumea importanta posesorului, sau iti place sa-i scrii fiecaruia cit costa piesa dorita?! Asta este urmarea campaniei de ponegrire a unora care mai au ceva piese si vreau sa le vanda ......frica de blazonarea cu apelativul SAMSAR asa cum le place multora sa spuna fara a fi in cunostinta de cauza si de realitate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate