HondaSan Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 Cumpar cosciug la pret decent. In principiu, ma intereseaza sa fie putin folosit si daca e posibil, vreau un model de lux. Ionel, e scurta, multumesc. Nu am ce face cu ea. Am auzit ca la meleteni e moda de ingropaciune ca la iudei.Deci nu cred ca-ti mai trebuie.Asa ,ca sa pastram tonul tau shugubat. Iulica,nu am decat shaua de Mobra.Pentru ghidon e deschisa cererea ta.In ce priveste participarea la Siriu,am cateva zile libere si poate o pun de un raliu moto-clasic pe Valea Cernei.Am auzit ca sunt neste peesage superbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 razvanele mai taie din ele da-le dreacu ca prea le-ai umflat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 razvanele mai taie din ele da-le dreacu ca prea le-ai umflat danutzule ce ti se pare ca e umflat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 (editat) Tare ma bate gandul sa dezmembrez si eu niprul, da da nu glumesc! Sunt curios cum o sa mearga vanzarea pieselor la tine. schumydane daca nu vrei sa cumperi de la Razvan poti sa te duci la un magazin sa -ti iei piese nu? sau la alt magazin ...ca ai de unde alege! Editat August 10, 2013 de lantz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 Lantzule,sa nu te bata Scaraoski sa vinzi bijuteria aia,e pacat de ea.chit ca nu o vinzi acum la pretul care o ceri tu,o dai cu ”maclavais” si o ingropi,iar peste 100 de ani nepotii o sa dezgroape fieru lu bunu si mirati cu mainile in shold o sa zica ”ce minunatie mai e si asta!”.ca vad ca acum nu se apreciaza nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 danutzule ce ti se pare ca e umflat? 3.620 lei. Pentru un IJ. Cam mult totusi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 3.620 lei. Pentru un IJ. Cam mult totusi!! gata domnu Cristi a-ti si facut socotala?interesant !v-a luat cam multicel sa bateti la calculator desigur puteti sa o cumparati pe toata intreaga la pretul de 350 de euro. VI SE PARE MULT TOTUSI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 poti te rog sa faci o poza cricului lateral si sa-mi spui un pret pentru el? multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 poti te rog sa faci o poza cricului lateral si sa-mi spui un pret pentru el? multumesc! desigur in seara asta o sa ma duc la garaj iar maine o sa postez poza.stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 maine o sa postez poza.stima! super! toate bune si tie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 10, 2013 Autor Share Postat August 10, 2013 Cererea mea de achizitionare este cat se poate de serioasa. Si in alta ordine de idei, te rog sa nu mai folosesti la adresa mea apelative cu militian/militieni si altele asemenea, nu imi aduc aminte sa fi fost militian cu tine cand ti-am oferit cu draga inima cele trebuincioase instalatiei electrice. Pozitia mea profesionala mi-am obtinut-o prin multa munca si seriozitate si nu prin datul cu parerea. Mai ales despre evenimente la care nu am fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 mai ai bobina de ij ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 cu toate ca am fost la intrunire..... roaga te rog un moderator sa-ti schimbe numele topicului. este abuziv, inselator si oricum nu are de a face cu nici o intalnire, ci cu activitatea de vanzari de piese. o sa dau si un report in spiritul schimbarii numelui topicului tau, toate bune in rest! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 @ Festina Lente - aveti pm. vand / dezmembrez ij planeta 5 complet cu acte am uitat sa precizez : pentru carcotasi,pretul pentru motocicleta intreaga este de 350 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 Bravo! Așa a coborît topicul ăsta, prin unirea cu topicul lui Lidi! Bună treabă! NOT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nitusararu Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 Chiar nu are nimeni un stop spate de IJ 56 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 (editat) Ridicați, măi nene, topicul acolo unde-i este locul! Dacă nici ăsta nu e topic de ținut sus, topic care ține comunitatea (pasionaților de comuniste) legată, atunci nu văd rostul ridicării niciunui topic! Moderatorul care a concatenat topicul lui Lidi cu Bursa este dintre cei care moderează, de obicei, aici? E doar o curiozitate...nope Editat August 12, 2013 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 (editat) chiar tocmi asta trebuia coborat,dintre atatea? ca o ideea putea fii coborat ”topicul atasistilor” sau ”donatii pentru comunisti”.LA ORICE SUBFORUM,BURSA RAMANE IN PICIOARE.parerea mea! Moderatorul care a concatenat topicul lui Lidi cu Bursa este dintre cei care moderează, de obicei, aici? E doar o curiozitate... mesaj citat de userul Aleko; moderatorul nu are posibilitatea de a umbla la structura forumului, de asta se ocupa adminsitratorul. Editat August 11, 2013 de Amendatu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 Răzvane, n-ai înțeles, la ce nu putea umbla Aleko și oricare alt moderator era structura aia pe care am sugerat-o eu pe topicul de pe care ai adus citatul. Topicurile pot fi urcate, coborîte, unite, despărțite, ascunse sau chiar șterse de oricare moderator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 Poate ca aici avem noroc sa gasim... Cumpar magnetou de MZ 175 . Postez in numele lui Dinu de la Ipotesti 0743485812. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 @ Festina Lente - aveti pm. am o problema cu e-mailul. te rog, incearca sa postezi aici fotografia cu cricul, asa cum le-ai postat si pe celelalte poze de aici. multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Nu cred ca Mz-ul de 175 s-a fabricat cu magnetou! Puteti adapta unul de mobra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Cumpar arcuri atas m-72 un pm va rog daca aveti ceva . multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 (editat) Cumpăr flansa de Ij Planeta 5 pt. Ij 56. Am cumpărat de la Gaspar dar e din plastic. Vreau să îi pun un carburator k65. Încă mai caut un carburator original pt IJ 56 în stare bună de funcţionare. 0755018076 Nu stiu ce cod are carbul de 56, dar am un carb K28 care cred eu ca ala e Nu stiu cit este de complet, nici de functional, dar daca te intereseaza macar ca baza de plecare, te costa 0 lei 0 bani. Editat August 12, 2013 de elm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Cumpar arcuri atas m-72 un pm va rog daca aveti ceva . multam Am eu /index.php?/topic/699441-bursa-comunistelor-vanzari-licitatii-donatii-cereri/?p=3453788 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate