sorinmoto Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Uite ce am , daca te intereseza nr meu de tel e 0744835877 sau pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Are nevoie careva de un piston jawa de 350 cc npu , segmentat ,cota 3 ?.(mai pe seara poate pun si niste poze) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 @Dimethylmercury-nu poti primi mesaje! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
best_biker09 Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 (editat) Poze: s-a vandut aprinderea electronica. Editat Octombrie 22, 2013 de best_biker09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 ce inseamna k necesita tinichigie? poti pune mai multe foto ma intereseaza podeaua ? este complet ? Este absolut complet. Am sa pozez fundul cand ajung la el. Tinichigerie inseamna ca in principiu e copt unde sunt intariturile si a stat apa intre table. Gauri efective pe fund are cat doua boabe de mazare. @Dimethylmercury-nu poti primi mesaje! Amu fac un pic de loc la mesaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andutzudinu Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 (editat) Fiareeee Vechiii ! de 125 !! Care mai doreste... Editat Octombrie 22, 2013 de Andutzudinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 (editat) Ai vreo unu care sa fie ca asta. Editat Octombrie 22, 2013 de emy15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Caut '' plaman '' toba Nipru de preferat zona Bucuresti - Ilfov ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andutzudinu Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Ai vreo unu care sa fie ca asta. al meu nu arata ca asta .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 pfff.Nu am ce face daca nu e asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 (editat) Se vinde atasul din imagine. daca se da si pe bucatele: as fi interesat de stop (doar daca e intr-o stare perfecta), de butonii aceia in care se fixeaza husa, de husa si de cotiere, daca sunt in stare buna. ma intereseaza si scaunul, mai ales partea de sezut, daca e intr-o stare impecabila. si emblema laterala, cea mica, fixata in 4 nituri, a atasului -daca e intr-o stare impecabila. si "tampoanele " de cauciuc de sub atas, in caz ca acestea sunt in stare buna. desigur, nu pe degeaba si doar daca omul vinde si separat. pentru toate acestea ofer 150 ron, adica mai mult de jumatate din valoarea intregului atas. plus taxele de expediere prin posta, pe care le platesc tot eu. in caz ca omul e de acord si ce m-ar interesa sunt intr-o stare buna, astept un semn... -l-as fi cumparat cu totul, pretul nu e mare, dar costurile de expediere pana aici sunt mari pentru tot ansamblul- Editat Octombrie 23, 2013 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Ia IJu neamule ca a revenit primavara si mai este timp de surubarit plus ca vine iarna si este timp mai mult de stat in garaj cu o tuica fiarta langa si cu fieru in fata sa tot muncesti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 si cel mai simplu si mai ieftin stearsa seria de pe cadru cu flexu si pansonata cea de pe cadru stramb, pansoane au mai toate servisurile auto de cartier si o rezolvi cu o bere doua,se gasesc si la magazin cam 60lei setu dar nare rost sa bagi bani in ele. Nu e asa simplu cum pare - nu e acelasi font cu originalul. Un meserias de la RAR se prinde usor. Cel mai tare poanson pe care nu-l gasesti e tocmai ala cu sigla RAR ce se bate in fata si in spate. Ala e iarba fiarelor, nu mai comenteaza nimeni. - daca dai cu flexul, se vede clar modificarea. Daca incarci cu sudura si rectifici, obtii o zona cementata numa buna sa omori poansonul fara sa poansonezi nimic, deci nu merge oricum. - dupa atata prelucrare mecanica fierbinte se topeste maretul actibild de plastic lipit de RAR la omologare, ala trebuie sa ramana rece. Se poate, nu zic nu, dar nu o poate face orice gica de oriunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 23, 2013 Autor Share Postat Octombrie 23, 2013 Astia falsifica VIN-urile la masini cu surubelnitele si tu spui de nea Gica Volan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Nu e asa simplu cum pare - nu e acelasi font cu originalul. Un meserias de la RAR se prinde usor. Cel mai tare poanson pe care nu-l gasesti e tocmai ala cu sigla RAR ce se bate in fata si in spate. Ala e iarba fiarelor, nu mai comenteaza nimeni. - daca dai cu flexul, se vede clar modificarea. Daca incarci cu sudura si rectifici, obtii o zona cementata numa buna sa omori poansonul fara sa poansonezi nimic, deci nu merge oricum. - dupa atata prelucrare mecanica fierbinte se topeste maretul actibild de plastic lipit de RAR la omologare, ala trebuie sa ramana rece. Se poate, nu zic nu, dar nu o poate face orice gica de oriunde. Nu e asa simplu cum pare - nu e acelasi font cu originalul. Un meserias de la RAR se prinde usor. Cel mai tare poanson pe care nu-l gasesti e tocmai ala cu sigla RAR ce se bate in fata si in spate. Ala e iarba fiarelor, nu mai comenteaza nimeni. - daca dai cu flexul, se vede clar modificarea. Daca incarci cu sudura si rectifici, obtii o zona cementata numa buna sa omori poansonul fara sa poansonezi nimic, deci nu merge oricum. - dupa atata prelucrare mecanica fierbinte se topeste maretul actibild de plastic lipit de RAR la omologare, ala trebuie sa ramana rece. Se poate, nu zic nu, dar nu o poate face orice gica de oriunde. salut eu am scris o ca o alternativa ieftina sa nu dea bani de pomana ,acum este si mana celui care face operatiunea de pansonare este o treaba putin delicata dar cel care o face iti spun eu ca o face bine,eu personal cand detineam simsone si jawa am facut personal aceasta operatiune si a iesit perfect,si nu stiu cu acest panson rar am inscris en motociclete la rar am patru in propietate si la nici una nu mi sa batut acel panson de care vorbesti poate la voi o fi altfel,si acel actibild la fel m am uitat curios sa vad daca au si nici una nu are din cat mi a duc aminte cred ca acum 10 ani la un simson m ia pus actibild. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s.boghy Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 motoreta completa pt piese. ij 350 din 62 am si talonul daca intereseaza pe cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Sunt interesat de cate ceva de pe motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 eu vreau parbrizul, spatarul si ornamentele nichelate de pe laterale cu tot cu colturi plus prin bunvointa lui Festina Lente poate ajunge si la mine acea prelata care acopera atasul (k model bineinteles) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Nu sariti la organele unui om pana nu moare. Atasul se da doar intreg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 (editat) Stiu ca nu face parte din categoria piese moto decat ca accesoriu pentru campare am sa pun totusi si aici un anunt cu vanzarea unui felinar tip '' petromax '' fabricat in china ideal pentru intruniri la cort asigurand o lumina excelenta si puternica care functioneaza excelent cu benzina din rezervorul motocicletei ....cei care au fost la intrunirea de la Focsani si Sambata au putut vedea la mine cum si in ce fel lumineaza . Pretul 150 lei plus taxe ....dar prefer ridicare personala ca sa pot face si proba la vanzare si sa nu existe surpriza de a ajunge cu geamul spart sau indoit felinarul datorita conditiilor precare a transportului cu Posta sau curier , daca totusi va asumati acest risc eu il pot trimite oriunde in tara dar fara garantie ca va ajunge intreg la destinatie .0740376555 Editat Octombrie 23, 2013 de ioneld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpiritofMotions Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 poze si un pret pt intreg motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 (editat) Are nevoie careva de un piston jawa de 350 cc npu , segmentat ,cota 3 ?.(mai pe seara poate pun si niste poze) Editat Octombrie 23, 2013 de emy15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Niste poze cu barca atasului de vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 prin bunvointa lui Festina Lente poate ajunge si la mine acea prelata care acopera atasul (k model bineinteles) Pedros mi-a dat azi o idee buna: sa cumpar material de la Obor, apoi sa confectionez singur prelata. Gaurile pentru prindere pot fi intarite cu capse mari. Marginea poate sa aiba tiv sau sa fie rasfanta si lipita cu prenadez. "Bumbii" de prindere pot fi inlocuiti cu alte repere similare ca forma si dimensiuni, posibil a fi gasiti la un magazin de mobila. Eu unul am sa caut, maine, material, bumbi si capse. Pedros are dreptate - asa poate sa iasa mai bine decat o prelata noua, de la Gaspar - marturisesc ca am avut una pentru atas de P5 si materialul este foarte, foarte slab... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate