Andrei13 Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 doar unul singur este in stare buna , sant 2 faruri ?care din ele Ala mare (din stanga) si cu carcasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Ala mare (din stanga) si cu carcasa. ala mare din stanga nu are carcasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 (editat) piese ij detalii si preturi pe pm., provin de la un ij jupiter 2Pantalonii amortizoarelor se potrivesc la ij 56?In ce stare sunt? Nu-mi dau seama din poze daca sunt loviti sau fisurati la prinderea inferioara pe jug. Daca se potrivesc si sunt buni ii vreau eu. Editat Februarie 4, 2015 de Baxxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Daca cineva e interesat ... pret per pachet 85 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Pantalonii amortizoarelor se potrivesc la ij 56? In ce stare sunt? Nu-mi dau seama din poze daca sunt loviti sau fisurati la prinderea inferioara pe jug. Daca se potrivesc si sunt buni ii vreau eu. nu stiu daca se potrivesc , nu am ij 56 , sant in stare buna , vositi de un mester popular intr-o culare bronz pastelat , am sa le fac niste poze in detaliu ca sa vezi mai bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Da-mi te rog un număr de telefon pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Se potrivesc dar daca vrei sa montezi far mare va trebui sa ii schimbi din nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 pt baxxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Nu asta vreau, vreau tuburile in care intra amortizoarele fata si sunt suport pentru far. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 O mana de ajutor pt baxxter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 O mana de ajutor pt baxxter. Multumesc doctore , pantalonii amortizoarelor (suporti de far ) sau cum le mai zice lumea sant in stare buna , culoare este data de un pasivant (korant) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 Ii vreau. Ai mesaj privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 3 cutii electrice de IJ 49 de vanzare aici : /index.php?/topic/711672-vand-piese-ij-49-ij-56-simson-mz-sa/page-2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Februarie 7, 2015 Share Postat Februarie 7, 2015 (editat) Salut , scot la vanzare cateva din multele piese adunate pt comuniste , anuntul se adreseaza celor care se ocupa cu repararea motocicletelor comuniste si le cumpara engos. Discutii si preturi PM . Editat Februarie 7, 2015 de oldbiker_johan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Februarie 7, 2015 Share Postat Februarie 7, 2015 Se rezervă! Aveti P.M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i_alex Postat Februarie 7, 2015 Share Postat Februarie 7, 2015 Salut, as vrea sa rezerv si eu comutatorul de lumini fara brida ( fotografia din stanga jos, piesa din coltul din dreapta sus ) - internetul meu nu-mi da posibilitatea de a atasa poza cu piesa respectiva Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vene Postat Februarie 7, 2015 Share Postat Februarie 7, 2015 Salut Eu vreau maneta de soc. Luam legatura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei13 Postat Februarie 7, 2015 Share Postat Februarie 7, 2015 (editat) Salut Pe mine ma intereseaza comutatorul cu brida de prindere.(de langa cel pe care l-a ales i_alex) si un contact de frana. Boltul de la ce este ? Editat Februarie 7, 2015 de Andrei13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Februarie 7, 2015 Share Postat Februarie 7, 2015 M-ar interesa robinetul daca se potriveste pe Jawa 175 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 7, 2015 Share Postat Februarie 7, 2015 am o bobina inductie 6v IJ56,2 cauciucuri 19/3.75,si janta cu butuc IJ pe 19" pt vanzare plus un cearceaf de piese dnepr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 Vand cizme moto barbatesti din piele in stare foarte buna { aproape noi , purtate de cateva ori } marimea 42 , pret 100 lei , culoare maro ........le cumparase sotia pentru mine dar din pacate mie nu-mi intra piciorul in ele { desi sunt marimea mea } deoarece am piciorul mai lat sau calcaiul iesit mai afara , nu-mi dau seama de ce nu mi se potrivesc si ma oftic de mor ca nu pot sa le folosesc . ...nr de tel il aveti mai jos , predare personala sau plata ramburs plus taxe curier . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 Salut , mai scot si eu cate ceva de la naftalina poate aveti nevoie. Pt eventuale cereri , vorbim pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 Salut , mai scot si eu cate ceva de la naftalina poate aveti nevoie. Pt eventuale cereri , vorbim pe PM. Salut, imi zici te rog diametru la ceasul care arata cel mai bine,eventual o poza si o dimensiune la partea de jos unde intra cablu de km. Apoi la final sa imi zici un pret si un nr de tel, Mersi tare mult . O seara faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adria1977 Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 Stop spate Mobra in stare buna, cauciucul inca maleabil, un mic defect in stanga jos (se vede in ultima imagine) - 70 lei fara taxe postale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 Salut , mai scot si eu cate ceva de la naftalina poate aveti nevoie. Pt eventuale cereri , vorbim pe PM. Trebuie sa-mi cer scuze ca am scos la vanzare un KMtraj care nu il mai am. Scuze. am un alt KMtraj la aceleasi dimensiuni : 67mm corpul si 18 mm la cablu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate