White_Dragon Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 Vand IJ Jupiter 4 cu atas, an '83, numere noi, motor desfacut... are nevoie de ambielaje. Pret: 400 lei. Tel: 0766582636. YM: ady_cseke Poze cu atasul care e praf/varza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 vand diverse piese de motoreta CARPATI primul tip. rezervor,furca fata.roata fata,aripa fata,claxon,far si un vitezometru de simson sr 2 care merge si la carpati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 vand diverse piese de motoreta CARPATI primul tip. rezervor,furca fata.roata fata,aripa fata,claxon,far si un vitezometru de simson sr 2 care merge si la carpati -salut , ma intereseaza claxonul si vitezometrul , un pret aici sau pe privat , multumesc ! -PS. o poza cu claxonul se poate !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxell22 Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 [/b]='profesoru_2000' date='Dec 20 2008, 12:47 AM' post='1631794']Salutare..... Cumpar motociclete mai de toate felurile daca sunt vechi.... binentzeles la pretzurile pietzei shi normal in functzie de stare. Sovieticele, doar daca sunt in stare de originalitate, dar nici atunci nu e sigur ca o sa le cumpar. Deasemenea vand motociclete vechi, incepand cu anii `30, toate modele shi toate marcile, reconditzionate 100% sau inca in stare de originalitate (vopsea originala) in stare de functzionare, partzial in curs de restaurare, in stare de rulare, dar nu numai. Totul pe acte, cu factura, certificate istorice shi cu cartzi de identitate atunci cand clientul doreshte. Detalii pentru cei interesatzi pe PM dar shi aici. Rog shi ofer seriozitate. Numai bine salut. cam tarziu, PROFESORE.........foarte tarziu,pentru a cumpara ceva de valoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 am eu o bobine functionala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 am un vosh dezmembrat prin curte motorul e facu bucati si mai am si un sac de pese pt modelul in 2 tobe am 2 saci de pese daca intereseaza pe cineva ma gasiti la 0748762972 .. pret bun pt cine le ia pe toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 am un vosh dezmembrat prin curte motorul e facu bucati si mai am si un sac de pese pt modelul in 2 tobe am 2 saci de pese daca intereseaza pe cineva ma gasiti la 0748762972 .. pret bun pt cine le ia pe toate sa inteleg...in titlu ai scris ca e voshod cu 1 toba; iar aici in mesaj ai scris ca ai in 2 tobe... daca ai piese ptr modelul in 2 tobe 3M-02 ma intereseaza mai multe piese;iar daca zici ca e avantajos poate chiar toate! fa si tu un pret si pune te rog cateva poze sa vedem ce marfa ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 Am un voshod model o toba sasiu si motorul dat jos dezmembrat(model 1 toba). Mai am un motor dezmembrat model 2 tobe din ambele motoare sunt aproximativ 90% toate piesele.Pret pentru sasiu si ambele motoare 200lei.Revin cu poze in maxim 2 zile.Mai am un motor de minsk tot dezmembrat toate piesele , pret 100 lei.Piesele se pot vinde si separat. Mesaj completat Am un voshod model o toba sasiu si motorul dat jos dezmembrat(model 1 toba). Mai am un motor dezmembrat model 2 tobe din ambele motoare sunt aproximativ 90% toate piesele.Pret pentru sasiu si ambele motoare 200lei.Revin cu poze in maxim 2 zile.Mai am un motor de minsk tot dezmembrat toate piesele , pret 100 lei.Piesele se pot vinde si separat.Pentru lamuriri 0748762972 Mesaj completat Am un voshod model o toba sasiu si motorul dat jos dezmembrat(model 1 toba). Mai am un motor dezmembrat model 2 tobe din ambele motoare sunt aproximativ 90% toate piesele.Pret pentru sasiu si ambele motoare 200lei.Revin cu poze in maxim 2 zile.Mai am un motor de minsk tot dezmembrat toate piesele , pret 100 lei.Piesele se pot vinde si separat.Pentru lamuriri 0748762972 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matti_dragomir Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 de minsk ce piese mai ai in afara de motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 salut am toate componentele motorului desfacute in afara de carburator si magnetou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 ma intereseaza doar piesele de voshod model in 2 tobe; fara cadru; doar motor si piese... fa niste poze si un pret pentru ele. multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 cam astea sunt toate piesele pa care le am de voshod Mesaj completat PIESELE DE MINSK CAM ASTEA SUNT.. pret 150 ron neg Mesaj completat pt.voshod astept oferte nu stiu un pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
White_Dragon Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 Vand IJ Jupiter 4 cu atas, an '83, numere noi, motor desfacut... are nevoie de ambielaje. Pret: 400 lei. Tel: 0766582636. YM: ady_cseke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 o sa postez in numele unui prieten....vinde un K175...este dezmembrat, fara acte....un pret nu stiu in momentul asta...o sa revin cu mai multe detalii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Finu-meu nu mai e aÂşa de hotărît să dea Uralul, deci, din primăvara asta a promis că se va plimba mai mult cu el. Ceea ce mie personal îmi convine foarte tare! Dar, dacă se află printre voi cineva dornic să-l cumpere, să vină cu o ofertă! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 cam astea sunt toate piesele pa care le am de voshod Mesaj completat PIESELE DE MINSK CAM ASTEA SUNT.. pret 150 ron neg Mesaj completat pt.voshod astept oferte nu stiu un pret piesele de minsk sau dat au ramas piesele de voshod toate la 100ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 nu stiu daca postez unde trebuie.....in fine un prieten vinde un k 175, nu are acte(este complet lipsesc doar suruburile,etc si este dezmembrat) si un pret nu mi-a zis anume, de aceea rog pe cei interesati sa faca oferte pe pm...atasez si cateva poze... Mesaj completat piesele de minsk sau dat au ramas piesele de voshod toate la 100ron am nevoie de tot mecanismul care actioneaza vitezometrulsi ambreajul din capacul din dreapta si busonul de la rezervor daca il ai...si un pret......multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 cam astea sunt toate piesele pa care le am de voshod Mesaj completat PIESELE DE MINSK CAM ASTEA SUNT.. pret 150 ron neg Mesaj completat pt.voshod astept oferte nu stiu un pret aprinderea e de 90 sau 65W? ma intereseaza aprinderea daca e de 65W; piesa care fixeaza ghidonul pe jug; gratarul de la filtru de aer;si cateva discuri de ambreiaj. nu am 100 ron ptr tot; e prea ,mult. fa un pret si vorbim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leonidos Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 salutare!! am o biela si cele doua cosuri cu role noi noute.. a trebuit sa iau tot setu pentru bolt si saibe..asa ca am ramas cu biela si cosurile cu role nu am ce face cu ele poate cineva are nevoie... pretu este de 120 ron telefon 0767 921 897 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 salutare!! am o biela si cele doua cosuri cu role noi noute.. a trebuit sa iau tot setu pentru bolt si saibe..asa ca am ramas cu biela si cosurile cu role nu am ce face cu ele poate cineva are nevoie... pretu este de 120 ron telefon 0767 921 897 De la ce motor este biela ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 De la ce motor este biela ?? De vanzare piese provenind de la un Mz TS 125 Mai am butuc roata fata si spate cu frane preturi de criza eventual schimb cu piese de Simson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 De vanzare piese provenind de la un Mz TS 125 Mai am butuc roata fata si spate cu frane preturi de criza eventual schimb cu piese de Simson salut vreau busonul rezervor neaparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 salutvreau busonul rezervor neaparat. Ok fixezi pretul si spui adresa Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matti_dragomir Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 Cumpar 3 roti pentru ij 56, fata , spate si atas! 2 roti am gasit, mai am nevoie doar de cea de la atas ( cu tot cu capacul care tine sabotii) si inca mai caut o aripa de fata de minsk si un suport care tine stopul de spate tot pentru minsk Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 Ok fixezi pretul si spui adresaNumai bine 11,50 lei adresa pe PM daca e ok pretul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate