bachus_21 Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Vand la pret modic CZ 175 clasic. Care e pretul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erc Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 pretul e cat sa-mi cumpar esapament pt simson( in stare acceptabila) sau sistem de incarcare sau un motor de mobra functional. Accept schimburicu piese de simson. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 D-le Erc, eu am trimis un mesaj privat acum câteva zile. Am zis un preț care nu v-a convenit Âşi mă ignorați în consecință sau n-a ajuns mesajul? Ca o completare, cred că la banii ăia se găseÂşte suficient de mult motor funcțional de Mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
no_name_luci Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Salut,cumpar motor HOINAR complect si FUNCTIONAL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 Salutari! Facand curatenia de vara prin garaj....am dat de cateva piese de Mz ES250-01. -Aripa fata -aripa spate -kilometraj -carcasa bord -motor complet!(cu o mica defectiune la carburator)+dinam+carburator -scarite -manete(ambreaj,frana) -far complet(cu tot cu bec de 6V) -contact original -jenti in stare buna,cauciucuri varza(sunt "chelite" de tot) daca mai apare altceva...va anunt.. Detalii pe PM, sau 0768160523-Mihai. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stro_stutz_83 Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 Niste poze se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryusmaryus Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 (editat) dak aveti nevoie, cereti si faceti oferte pe merit piese de ij. scapati-ma de ele. 2 roti aprindere pe baterie aprindere de mobra axuri(fata, spate) cutie viteze.... etc preturi mici Editat Iulie 6, 2010 de maryusmaryus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daredan Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 Un prieten are de vanzare un atas pe care el l-a folosit la un MZ 250. Mi-a spus ca atasul nu este de MZ, i-a fost dat de cineva si el doar l-a folosit pe MZ. Starea este asa-si-asa, a fost tinut sub un sopron a carui acoperis s-a daramat de ceva timp deci a fost cam descoperit la intemperii. Podeaua s-a mai gaurit din loc in loc. Nu are scaun si nici roata, desi roata poate o gaseste prin garaj cu putina bunavointa. Atasez poze cu el. Pretul este 200ron negociabil. Pentru detalii (sau comentarii ) lasati mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_mobra Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 Vand la pret modic CZ 175 clasic. Este inmatriculata,nr nou, are acte de 125 cm3 , multe piese lipsa si adaptate de la java. Ideala pt cineva care mai are una in stare mai buna si fara acte. Nu vand pe bucati, nu dezmembrez(nu am timp pt asta). Motocicleta se afla in Ghindaresti, CONSTANTA. Eventual schimb cu piese de simson s-a dat CZ-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 Salutari! Facand curatenia de vara prin garaj....am dat de cateva piese de Mz ES250-01. -Aripa fata -aripa spate -kilometraj -carcasa bord -motor complet!(cu o mica defectiune la carburator)+dinam+carburator -scarite -manete(ambreaj,frana) -far complet(cu tot cu bec de 6V) -contact original -jenti in stare buna,cauciucuri varza(sunt "chelite" de tot) daca mai apare altceva...va anunt.. Detalii pe PM, sau 0768160523-Mihai. Numai bine! salut. sunt interesat de kilometraj(ceas),scarite (cu cauciucul original), manete ambreaj+frana.pret,si daca trimiti cu posta.multumesc.ai si PM de ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rallu_bikes Postat Iulie 12, 2010 Share Postat Iulie 12, 2010 De vinzare Urmatoarele piese nipru : alternator impecabil - 120 ron chiulase noi 120 ron bucata tel 0735778581-sebastian Pret nou alternator 100 lei chiulase complet echipate 100 lei tel 0761 435 601 vodafone ul de mai sus nu mai functioneaza multumesc Mesaj completat Pret nou alternator 100 lei chiulase complet echipate 100 lei tel 0761 435 601 - silviu vodafone-ul de mai sus nu mai functioneaza multumesc Pe linga piesele astea sunt vre-o 3 cutii de piese de nipru m-72 , piese de motor dnepr , platouri aprindere , p[inioane distributie , pompe ulei , volante , ambreiaj , axe cu came , cilindrii vre-o 6 bucati , cuzineti 0.25, 0.5 noi o sa pun lista completa cind o sa o primesc ... Piesele sunt in stare f buna provenienta lor este bastybikes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Dorea cineva stop de Mobra ( nu mai stiu cine si mi-e lene sa caut) Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coolblue Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Cumpar esapament pentru Voshod 3M. Astept oferte...sper:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eugen B Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 piese de ij. scapati-ma de ele. 2 roti aprindere pe baterie aprindere de mobra axuri(fata, spate) cutie viteze.... etc preturi mici Ai pinionul mic de la kilometraj de planeta 5? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryusmaryus Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Ai pinionul mic de la kilometraj de planeta 5? sory, nu stiu dak se potrivea, dar am avut de il 56. am avut si de roata si de motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 (editat) Dorea cineva stop de Mobra ( nu mai stiu cine si mi-e lene sa caut) Numai bine eu doream poate mai erau si alti doritori.dar intre timp am gasit. Editat Iulie 14, 2010 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tr88bcd Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Dorea cineva stop de Mobra ( nu mai stiu cine si mi-e lene sa caut) un pret pentru el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 se vinde si motoreta URAL SOLO 750 din 2002trebuie sa spun de la inceput ca rezervorul din poza nu mai este pe ea, a fost pus ca sa vad cum arata in varianta respectiva; asa cum si farul a fost pus tot de mine, si tobele, si ghidonul... motoreta se va livra cu TOATE piesele originale astfel incat va putea fi "facuta la loc" in cateva ore de munca, pentru cei care doresc asta; pe numele meu, itp valabil, perfect functionala; cu proba, bla bla bla 18.000km reali, furca Paioli, nu curge gram, confort maxim frana fata Brembo, placute noi SBS comenzi Domino alternator Nippon Denso aprindere Ducati Energia, CDI distributie germana Herzog roti rotunde ( ), cu anvelope Heidenau 120 de croaziera pana la capatul lumii 6,5% consum Nippon, Ducati, Herzog, Heidenau, cumparate toate prin reteaua oficiala, absolut noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 vand :-piston in stare buna si segmenti aproape noi de jawa 250,60 ron transport inclus,sau dau la schimb pt un piston de voshod -ambielaj jawa 250 in stare buna fara bataie,biela se invarte usor si lin,150 ron transport inclus -cilindru jawa 250 in stare mai nasoala [fisurata camasa in partea de jos] moka va descurcati cu transportul -telescoape jawa 250 in stare buna,functionale,lucreaza nu sunt tapene,90 ron transport inclus -rezervor mobra,nelovit,55 ron transport inclus Mesaj completat ..asta-i nu-i de comunista,dar poate vrea cineva pentru vreo comunista. -cadru cu fata inteaga [roata pe 19] si perfect functionala inclusiv sistemul de franare dublu disc si sabot pe spate [roata pe 18] de kawasaki kz 400 an '81. intra motorul de ij fara probleme in cadrul respectiv. pret - 110 e intreg ansambul fata transport inclus,sau 150 e exact cum se vede in foto caz in care va descurcati cu plata transportului. Mai este valabil anuntul cu cadrul de kawasaki? Daca da...de unde esti? si lasa si tu un numar de telefon! numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rallu_bikes Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 La o achizitie la pachet (alternator + cele 2 chiulase) mai mere un discount? salut mai este doar 1 chiulasa 1 chiulasa + alternator 180 lei+ expediere pt mai multe detalii suna la tel ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lastunul Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Cumpar motor de mobra depreferat functional sau complet. Imi trebuie pentru un agregat ca in poza. Multumesc! Mihai Anghel 0766 67 67 43 E-mail: anghel_mihaivalentin@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Salut am si eu 2 motoare primite de la un amic daca intereseza pe cineva si multe alte piese care sunt in cutia alaturata. alte informatii la tel 0744835877 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosferatum18 Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Salut am si eu 2 motoare primite de la un amic daca intereseza pe cineva si multe alte piese care sunt in cutia alaturata. alte informatii la tel 0744835877 salut sunt foarte intersat de unu dintre motoare si asta daca este functional, asta doar daca esti dispus sa faci o fapta buna si dispus sa donezi unu din motoare, as fi pe deplin recunoscator.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Salut am si eu 2 motoare primite de la un amic daca intereseza pe cineva si multe alte piese care sunt in cutia alaturata. alte informatii la tel 0744835877 salut mar interesa un motor la ce preti dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Salut am si eu 2 motoare primite de la un amic daca intereseza pe cineva si multe alte piese care sunt in cutia alaturata Fă tată niÂşte prețuri că boier te-ai făcut ! La telescoape eu mă abonez, asta clar! eventual poate la tot motorul de jupi 4 - ăla cu chiulase pătrățoase Mai pune Âşi poze la tot ce ai în cutie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate