cicloburu Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Am un prieten care are la vinzare: "Motorex 20W/50 semi sintetic: Ulei pentru motociclete in 4 timpi cu ungere separata a motorului de cutia de viteza." L-a luat cu 45 lei pe litru, dar nu-i ce-i trebuie, il da cu 20 de lei pe litru. Are 3 litri. Contact la mine pe privat! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 intereseaza pe cineva niste manusi de vara! stare exceptionala! eu le-am folosit de maxim 10 ori cand aveam hoinarul! pret 30 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistu Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Acumulator 6V/12Ah de vanzare!!! pretul il faceti voi... nu a fost folosit decat de cateva ori, este in stare foarte buna!!! pret 100 lei cu toata instalatia electrica ,si pentru cine vrea am cilindru ,cutie viteze ,ambielaj ,chiulasa .numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 (editat) Pe bej nu ai?Auriul ala nu se asorteaza cu patrafirul meu. Editat Martie 15, 2009 de mihai_prd Va rog sa nu mai incurajati off-topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 ce masura sunt?? am palmele mici si n-as vrea sa imi vina ca alea se sudor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 m-am hotarat sa fac o curatenie prin magazie , motiv pentru care instrainez piesele de nipru, si anume: - 2 faruri, dintre care unul nou - 3 seturi de chiulase - 2 tobe de solo - un stop pe frana - un bord - cateva vibrochene, doua fiind la cota 0 - carburatoare - pentru cei dispusi sa lucreze, am 2 carburatoare de japoneza, in baterie, noi, nefolosite ever - 2 ghidoane - un rezervor - o gramada de cabluri - 2 bai de ulei - 1 butuc daca ceva mi-a scapat la enumerare, o intrebare de la voi imi poate improspata memoria. PS: merge greu netul si nu pot atasa poze, iar de preturi, n-am inspiratie sa fixez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 m-am hotarat sa fac o curatenie prin magazie , motiv pentru care instrainez piesele de nipru, si anume:- 2 faruri, dintre care unul nou - 3 seturi de chiulase - 2 tobe de solo - un stop pe frana - un bord - cateva vibrochene, doua fiind la cota 0 - carburatoare - pentru cei dispusi sa lucreze, am 2 carburatoare de japoneza, in baterie, noi, nefolosite ever - 2 ghidoane - un rezervor - o gramada de cabluri - 2 bai de ulei - 1 butuc daca ceva mi-a scapat la enumerare, o intrebare de la voi imi poate improspata memoria. PS: merge greu netul si nu pot atasa poze, iar de preturi, n-am inspiratie sa fixez o instalatie electrica originala de nipru nu ai? sa fie in stare cat mai buna si mai putin modificata. tije de culbutori ai pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Motor IJ JUPITER 4 cota 0 + cadru + furca (cam intepenita/rugina ici colo) + tobe + coate + roti fatza/spate + rezervor + carburator = 200 RON; se pot ridica toate din Constanta oricand; Multumesc. sau la schimb din ele cu o aripa SPATE de IJ Jupiter 3 inca se afla in CTA toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mekkaman Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 un nipru la care am muncit 2 ani il dau din lipsa de timp; proiectul e old-school custom si e de spus ca totul e lucrat manual pe el iar motorul integral (inclusiv blocul motor) sunt aduse noi-noutze din fabrica mama... actele sunt cu numar nou, dar are expirate ITP-ul si asigurarea; vreau sa-i pun baterie noua si, daca nu se iveste clientul in scurt timp, ii fac toate hartzoagele pe numele meu... detalii va ofer pe mess la id - razvanjur sau la tel 0745389232 pozele nu-s dintre cele mai bune; iar praful de pe motor e urmarea hibernarii pe care-a urmat-o pe tot parcursul iernii, intr-o magazie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 inca se afla in CTA toate. motorul ala are alternator????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 vreau sa fac loc in magazie si pt altceva decat pt fiare de dnspr, asa ca.......... la vanzare cu ele cred ca pot face din ce am acolo, inca o motocicleta, plus piese de rezerva pt ea multe, asa ca mai bine cine are nevoie zice ce vrea si cat ofera, sa scutim un schimb de mesaje, pt eu preturi nu am in minte cand spun ca mai pot face una, nu exagerez: am cadru , rezervoare, blocuri motoare 2,care la nevoie pot fi poansonate, cutie de viteze, chiulase, vibrochene, capace, pinioane, ghidoane, faruri, borduri PS: nu am roti cine e curios, pe PM pot eventual sa atasez si cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 motorul ala are alternator????? are. (nu ii lipsesc chestii importante, daca ma intrebi de suruburi sau piulitze atunci dau din colt in colt ... in rest el e complet) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 (editat) domne......daca nu il vinzi pana la vara,atunci ti-l voi lua(ca atunci ma duc la mare)....craiova-contanta e cam mult de mers.....sau sa vedem,poate dau de cineva care vine de acolo,si are niste loc.... sa vedem, auzi,daca il are(alternatorul) e si bun? Numai bine! Editat Martie 18, 2009 de Mihai_J4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 domne......daca nu il vinzi pana la vara,atunci ti-l voi lua(ca atunci ma duc la mare)....craiova-contanta e cam mult de mers.....sau sa vedem,poate dau de cineva care vine de acolo,si are niste loc.... sa vedem, auzi,daca il are(alternatorul) e si bun? Numai bine! motorul a fost luat de nou de proprietarul initial ... l-a vandut functional ... cumparatorul l-a demontat sa-l aranjeze si inte timp a ajuns la mine ... fara sa umblu la el si alte chestii el e in mare parte cum l-am primit ... i-am vopsit cadrul si schimbat una alta pe el - dar toate astea nu se mai vad acum k deja il ia rugina ... si e pacat de el ... deaiaa le si vand - sa se foloseasca cineva de ele sa nu le manance rugina aiurea ... salut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Cumpar dinam de Simson indiferent de stare deoarece am mare nevoie de asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Salutare! Caut un atas de M72,cu foi de arc.....cine are asa ceva de vanzare sa de un pm si vb;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 pozele pt piesele de nipru hai ca e reducere de primavara !!!!!!!! nu am facut poze la discuri de ambreiaj, 2 perechi de jambe, pinioane, rulmenti de tot felul, care se doneaza, si ce o mai fi pe acolo care are nevoie, sa dea un semn pozele pt piesele de nipru hai ca e reducere de primavara !!!!!!!! nu am facut poze la discuri de ambreiaj, 2 perechi de jambe, pinioane, rulmenti de tot felul, care se doneaza, si ce o mai fi pe acolo care are nevoie, sa dea un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 am si niste carburatoare de japo, in baterie, noi , tot pentru nipra, insa n-am gasit un meserias sa confectioneze flansele un ghidon de harley "coada de randunica", saua veche, dar fara fatza, ca era uzata ( doar suportul si buretele) si late nimicuri alte poze mai sunt nipristi care sa vrea sh-uri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 am si niste carburatoare de japo, in baterie, noi , tot pentru nipra, insa n-am gasit un meserias sa confectioneze flansele un ghidon de harley "coada de randunica", saua veche, dar fara fatza, ca era uzata ( doar suportul si buretele) si late nimicuri alte poze mai sunt nipristi care sa vrea sh-uri? farul ala albastru? cate parale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Vand 2 tobe de esapament si coturi pt JAWA,noi noute,in cutie.Pret 400 lei setul complet sau 150 lei toba finala si 50 lei cotul.Tel:0724603895 (Timisoara) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 un ceas de kilometraj cat costa?...al meu indica viteza dar nu inregistreaza kilometrii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Vand 2 tobe de esapament si coturi pt JAWA,noi noute,in cutie.Pret 400 lei setul complet sau 150 lei toba finala si 50 lei cotul.Tel:0724603895 (Timisoara) dar un turometru cat face? este din ala electronic sau cu cablu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Turometrul de Jawa e 30 lei si e dinala cu cablu,vitezometru nu stiu exact daca mai am,o sa ma uit si va anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 astept si eu un pret pt un vitezometru - daca arata ca turometru ala ... Turometrul de Jawa e 30 lei si e dinala cu cablu,vitezometru nu stiu exact daca mai am,o sa ma uit si va anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate